14 Mayıs 2020, Perşembe 19:14:22

Delta'dan şok karar!

Amerika’nın önde gelen havayolu şirketlerinden Delta Airlines, yaşanan pandemi sebebiyle, krizle mücadele ediyor.
  • Adamlar Airliner thy gibi degil
  • Insansiz arff olarak sen varsın işte gerek var mı daha
  • bu saka mi simdi neyin kafasi
  • bakın görün biz bunları hep dedik o koca koca uçaklar bile gözden çıkarılıyor ama Arff hala yerli yerinde biz olmassak havacılık olmaz bunlar hep havacılık urallarında falan yazıyor zaten koca koca uçakları bırak o çok para verdiyiniz artis pilotlarınızda devre dışı kalacak ya insansız uçak var insansız pilot pilot yok takır takır uçuyor muçuyor falan hatta teröristleri falan yakalıyor bunlar hep internette vidyolarda var ben bunları araştırıyorum o insansız uçakta bayraktarda falan sizin çuvalla para verdiyinz artis pilot filan yok ama takır takır vazifesini yapıyor dolayısıyla yakında tonla para kaldıran pilotlarınızıta işten atacaksınız adalet sağlanacak ama şu bir gerçekki teklonoji o kadar ilerlediyi halde Arff nin insansızı hala bir türlü icat edilemedi nokta!!!
  • Yav siz bu şirketin kaç uçağı var biliyor musunuz? Bir baksanıza internetten çok rica ediyorum.. 3-5 uçak filodan çıkmış 1-2 uçak filoya girmiş.. Hehehehehe
  • A330&A350 candır gerisi heyecandır!
  • Reuters haber ajansi haberine gore Boeing ; modernizasyonlu ve uzun menzilli B757 ve B767 modellerini uzerinde calismalar yapiyormus.
  • 25 yıllık uçak. Neo, dreamliner gibi yeni nesil uçaklara karşı kadar ekonomik değil. Yolcular, 25 yıldır havada olmasi sebebiyle kendini kanıtlamış uçakla uçmayı tercih etmek isteseler bile operatörler için öncelik maliyet oluyor haliyle. THY nin ilk 777 leri bile 10 yaşına girdi. Bu uçakların da kaderi kargo olacak.
  • B772 ler daha gecenlerde yeni ic dizayne gecmislerdi ve bunlari ozellikle pasifikte Avustralya hattinda kullanmaya baslamislardi. Simdi ise kullaninmdan kaldiriyorlar.
  • thy kaçırmamalı..hepsini almalıyız,3 aya kadar tıklım tıkışık uçaklar dolacak..tüm ortadoğu insanı,avrupa ve amerikaya gitmek için günnsayıyor..

Amerika’nın önde gelen havayolu şirketlerinden Delta Airlines, yaşanan pandemi sebebiyle, krizle mücadele ediyor. Amerika’da herhangi bir uçuş yasağı bulunmamasına rağmen halk, havayolu taşımacılığından uzak duruyor.

Birçok havayolu şirketi küçülmeye giderken, filolarında A380 olan şirketler de bu tipteki uçakları maliyetleri yüzünden uçuştan çekmişti. Ancak B777 filosunun da bu kapsama dahil olacağı sürpriz gelişme olarak değerlendirildi.

Delta Havayolları bugün yaptığı açıklamada, filosunda bulunan 8 adet B777-200ER ve 10 adet B777-200LR’i 2020 sonuna kadar filosundan çıkartacak. B777 uçağı ilk defa Delta filosuna 1999 yılında katılmıştı.

Delta’nın gelecekteki uzun mesafe filosu;

13 adet A350-900s,  (26 siparişi daha var)
5 adet A330-900neos (32 sipariş daha var)
11 adet A330-200s
31 adet A330-300s
56 adet Boeing 767-300s
21 adet Boeing 767-400s

Delta’nın B777 leri filodan çıkartacak olması ve yerine %21 daha az yakıt tüketimi olan A350 tipi uçakları kullanacak olması, şirketin maliyet düşürme planlarının bir parçası olduğuna işaret etti. 

Delta'dan şok karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Süper ~ 4 yıl önce
Adamlar Airliner thy gibi degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin misin ~ 4 yıl önce
Insansiz arff olarak sen varsın işte gerek var mı daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ~ 4 yıl önce
bu saka mi simdi neyin kafasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 4 yıl önce
bakın görün biz bunları hep dedik o koca koca uçaklar bile gözden çıkarılıyor ama Arff hala yerli yerinde biz olmassak havacılık olmaz bunlar hep havacılık urallarında falan yazıyor zaten koca koca uçakları bırak o çok para verdiyiniz artis pilotlarınızda devre dışı kalacak ya insansız uçak var insansız pilot pilot yok takır takır uçuyor muçuyor falan hatta teröristleri falan yakalıyor bunlar hep internette vidyolarda var ben bunları araştırıyorum o insansız uçakta bayraktarda falan sizin çuvalla para verdiyinz artis pilot filan yok ama takır takır vazifesini yapıyor dolayısıyla yakında tonla para kaldıran pilotlarınızıta işten atacaksınız adalet sağlanacak ama şu bir gerçekki teklonoji o kadar ilerlediyi halde Arff nin insansızı hala bir türlü icat edilemedi nokta!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ciddiyim ~ 4 yıl önce
Acil tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
ARFF’ye ~ 4 yıl önce
Uğradığınız haksızlıkları pilotlardan çıkarmaya çalışmanız çok saçma beddua eder gibi yazmışsınız evet 21. Yüzyıldayız insanlar Mars’a insansız mekik yollayabiliyor ama pilotsuz havayolu uçağı yok neden acaba düşünemedin değil mi
Futi ~ 4 yıl önce
Arkadas tamam, sen de degerli bir insansin. Bak uzulme annen baban da cok seviyordur. Arkadaslarin da vardir eminim. Yipratma kendini bu kadar .
Arff... ~ 4 yıl önce
tavlada yenildin di mi?
Seferoğlu ~ 4 yıl önce
Bu ne asabiyet.. Tamam tamam ARFF.. En büyük sensin. :))
Delta filosu ~ 4 yıl önce
Yav siz bu şirketin kaç uçağı var biliyor musunuz? Bir baksanıza internetten çok rica ediyorum.. 3-5 uçak filodan çıkmış 1-2 uçak filoya girmiş.. Hehehehehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
A330&A350 candır gerisi heyecandır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KPT ~ 4 yıl önce
PLASTIK UCAKTAN BAHSETMIYORUZ BURADA.GERCEK UCAKLARDAN BAHSEDIYORUZ
330? ~ 4 yıl önce
350 anladık da 330 ne alaka ? 77 yolcu uçakları kargo taşıyor, siz daha iyi bilirsiniz gerçi. Kısaca airbus candır gerisi yalandır de bence. Haa inşallah işten çıkarmalar olmaz, 320 filosu ve 330 filosu ayağını denk alsın.
boeingten inciler ~ 4 yıl önce
Reuters haber ajansi haberine gore Boeing ; modernizasyonlu ve uzun menzilli B757 ve B767 modellerini uzerinde calismalar yapiyormus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mühendislik ~ 4 yıl önce
Hatası 757 mi? Motoru gövdeye büyük gelen??
S ~ 4 yıl önce
Yeni mi duydunuz?
777 ~ 4 yıl önce
25 yıllık uçak. Neo, dreamliner gibi yeni nesil uçaklara karşı kadar ekonomik değil. Yolcular, 25 yıldır havada olmasi sebebiyle kendini kanıtlamış uçakla uçmayı tercih etmek isteseler bile operatörler için öncelik maliyet oluyor haliyle. THY nin ilk 777 leri bile 10 yaşına girdi. Bu uçakların da kaderi kargo olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duymadim ~ 4 yıl önce
Herhangi bir yolcunun tercih ettigini duymadim
Delta ~ 4 yıl önce
B772 ler daha gecenlerde yeni ic dizayne gecmislerdi ve bunlari ozellikle pasifikte Avustralya hattinda kullanmaya baslamislardi. Simdi ise kullaninmdan kaldiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
thy kaçırmamalı..hepsini almalıyız,3 aya kadar tıklım tıkışık uçaklar dolacak..tüm ortadoğu insanı,avrupa ve amerikaya gitmek için günnsayıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-200 ~ 4 yıl önce
Bu uçaklar B777-200 ve varyasyonları. THY 777-300ER uçuruyor. Aralarında çok fark var. Bunlar eski ve hiç ekonomik olmayan uçaklar. Boylu ihtimalle kargoya çevrilirler. THY'nin işine yaramaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000