29 Eylül 2017, Cuma 10:00:51

Delta Airlines'tan Whatsapp atağı

Delta Airlines uçuşlarında 1 Ekim’den itibaren mobil mesajlaşma ağları kullanılabilecek.
  • 31mart2019 Montreal-Istanbul biletimi degistirmek için bir haftadir ugrasiyorum niçin olmuyor 0014382264950 acil yardimlarinizi beklitorum
  • Delta inşallah bir daha Türkiye ye gelmezsin. En azından ben Gözen den çıkana kadar.
  • Thy, 4 star olmak istiyorsa hemen Netflix ve Amazon Prime i eklesin, kabin ici sisteme, alin size butun dunyaya reklam butun gazeteler yazacak gerek yok, futbol takimlarina sponsor olmaya, araplar gibi!
  • Bu geliştirmeyi Delta'da yapan eski bir THY çalışanı.
  • Amerikan havayolu şirketler bu işin piri denilebilir. Thy saçma sapan multimedya sistemlerine para harcayacağına böyleii şeylere yoğunlaşsın. United delta 60-70 kanallık canlı tv hizmetini cüzi bir ücrete satıyor yolculara. Thyde bütün dar gövdelere yolcu ekranı koysa aynı şekilde para kazanabilir.

Ünlü Amerikan havayolları şirketi Delta Airlines, sunduğu uçuş hizmetinde radikal bir değişikliğe giderek, yolcuların en büyük ihtiyaçlarından birine çare buluyor.

Dünyada 300’ün üzerinde noktaya uçuşu bulunan şirket, 1 Ekim itibarıyla uçuşlarının çoğunda mobil mesajlaşmayı serbest hale getiriyor.

CBS’in This Morning programında konuşan Delta CEO’su Ed Bastian, uçuşlarda mesajlaşma mümkün olsa da, telefonla konuşmaya asla izin verilmeyeceğini belirtti.

Alınan karara göre, Delta’nın uçuşlarında, kablosuz ağ üzerinden mesajlaşmaya izin verilecek. Bu kapsamda iMessage, WhatsApp, ve Facebook Messenger kullanılabilecek ancak SMS (kısa mesaj) gönderilemeyecek, fotoğraf ve video paylaşımı yapılamayacak.

Delta Airlines'tan Whatsapp atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Halis ~ 5 yıl önce
31mart2019 Montreal-Istanbul biletimi degistirmek için bir haftadir ugrasiyorum niçin olmuyor 0014382264950 acil yardimlarinizi beklitorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözen ~ 7 yıl önce
Delta inşallah bir daha Türkiye ye gelmezsin. En azından ben Gözen den çıkana kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ye oneri ~ 7 yıl önce
Thy, 4 star olmak istiyorsa hemen Netflix ve Amazon Prime i eklesin, kabin ici sisteme, alin size butun dunyaya reklam butun gazeteler yazacak gerek yok, futbol takimlarina sponsor olmaya, araplar gibi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
True Story ~ 7 yıl önce
Bu geliştirmeyi Delta'da yapan eski bir THY çalışanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşıyakalı ~ 7 yıl önce
Amerikan havayolu şirketler bu işin piri denilebilir. Thy saçma sapan multimedya sistemlerine para harcayacağına böyleii şeylere yoğunlaşsın. United delta 60-70 kanallık canlı tv hizmetini cüzi bir ücrete satıyor yolculara. Thyde bütün dar gövdelere yolcu ekranı koysa aynı şekilde para kazanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öneri olarak yazabilirsin ~ 7 yıl önce
;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000