20 Mayıs 2011, Cuma 08:48:00

DEER JET İLK VIP UÇAĞINI TESLİM ALDI

Çinli VIP charter şirketi Deer Jet, Airbus’tan ACJ319 tipi ilk VIP uçağını teslim aldı.
  • Çin'de varlıklı kişi çoktur da diğer vatandaşların yaşam düzeyi ile çok çeliştiğinden ayrıcalıklı hizmet ve mal alımları göstermekten sakınılır. Bir de Devlet'in hesabı daha inceden sorması ve ortaya çıkacak fazlasına bir biçimde elkoymasından korkulur. Şimdi bu VIP jeti kullananların hizmeti kime fatura ettirdiklerini ben merak ediyorum. Bir biçimde paranın kaynağını gizleyebilecekleri bir yolu olmalı. Paravan bir firma, belki yabancı ortak, belki komün hesabı,... Atilla.
Çin’in başkenti Pekin merkezli Deer Jet şirketi, Airbus’tan ACJ319 tipi VIP jet satın aldı. Uçağın kabin dizaynı Airbus’ın Toulouse’daki tesislerinde yapıldı.
28 yolcu kapasiteli uçakta banyosu olan ve hem özel ofis hem yatak odası olarak kullanılabilen alanın yanı sıra toplantı masaları ve bir kaç sıra birinci sınıf koltukları bulunuyor. My Technic’in de ortağı olan Çinli Hahn şirketine bağlı Deer Jet’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Liu Kaihong “Airbus’ın ACJ319 uçağı bizim büyümeye devam eden özel jet filomuzdaki uçakların arasında en rahat, en ferah ve en fazla hareket özgürlüğü sağlayan uçak olarak bize büyük gruplar ve en iyisini isteyen müşterilerden gelen istekleri karşılama fırsatını veriyor. Daha fazla kişi Airbus ACJ319 gibi iş jetlerinin sağladığı zaman kazancı, artan verimlilik ve esnekliğin farkına vardıkça VIP charter uçuşları için gelen talepler gittikçe artıyor.” Dedi.

Airbus’ın müşterilerden sorumlu COO’su John Leahy ise “Deer Jet zaten Çin’de öncü VIP charter sağlayıcı firma olarak yerini sağlamlaştırdı ve Airbus olarak Çin’deki havayollarıyla olduğu gibi bu firmayla da büyüme ve gelişme yolunda birlikte çok daha fazla adım atmayı hedefliyoruz. İki firma da geleceğe bakıyor ve Deer Jet’in uzmanlığıyla Airbus’ın iş jeti rahatlığı ve ferahlığıyla birleştirmek başlangıç için çok iyi bir nokta.” dedi.
Airbus’ın sattığı 170’i aşkın iş jeti günümüzde Antartika dahil olmak üzere bütün kıtalarda uçuyor.
DEER JET İLK VIP UÇAĞINI TESLİM ALDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Çin'de varlıklı kişi çoktur da diğer vatandaşların yaşam düzeyi ile çok çeliştiğinden ayrıcalıklı hizmet ve mal alımları göstermekten sakınılır. Bir de Devlet'in hesabı daha inceden sorması ve ortaya çıkacak fazlasına bir biçimde elkoymasından korkulur. Şimdi bu VIP jeti kullananların hizmeti kime fatura ettirdiklerini ben merak ediyorum. Bir biçimde paranın kaynağını gizleyebilecekleri bir yolu olmalı. Paravan bir firma, belki yabancı ortak, belki komün hesabı,... Atilla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000