12 Şubat 2015, Perşembe 15:48:38

DAVUTOĞLU'NDAN 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Üçüncü havalimanı çalışmalarını inceleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, isim konusunun istişare edildiğini belirterek, “Önemli olan bebeğimizin dünyaya gelmesidir, isimlendirme daha sonra yapılır” dedi. Başbakan Davutoğlu, yeni havalimanının 29 Ekim 2017'de açılacağını söyledi.
  • 3. Havaalanını savunanlar itiraf edin bakalım böyle konuşmak için kaç paralık hediye çeki, kaç paket makarna bulgur yada kaç çuval ahlı soma kömürü aldınız.
  • Bir de bakiyormusuz hukumet ters kose yapip Mustafa Kemal Ataturk Havalimani yapiyormus...:) acayip bi ters kose olur hee :) arkadaslar bos islerle ugrasmayalim birbirimizi yemeyelim ..neden yukardan bi bakis acisiyla bakamiyoruz bu gibi durumlarda? Havalimanlarinda calisanlar bu projenin ne kadar faydali olacagini istanbula...umarim 2017 tarihinde bu proje faaliyete gecer...ulke ekonomisi tavan yapar..bi de boyle dusun...:)
  • Bence "Mevlana" olsun ismi. Iata kodu : "MEV"
  • EuroAsia bence çok mantıklı bir isim,bırakın şahsiyetlerin ismini yaşatmayı hetkesten büyük Allah var
  • Kimse Nuri Demirdağ'ı tanımıyor mu?
  • Hop hop hop. RTE te laf atacam diye sen kimsin ki Abdülhamit Han'a laf söylersin. Koca çürük cinari 40 sene ayakta tutmuş cihan imparatorudur o. Haddini bil. Densizlik etme.
  • akıl yoksunları yobazlar gene isbasinda,basariyi cekemeyen istemezukculer gelmiş.-anket olacak merak etmeyin.ISTANBUL AIRPORT olacak en nihayetinde.
  • Ne yiyonuz ne iciyonuz anlamıyorum ki. Bakanı kendini efendimize benzetir hatta kibirle suçlar kendini ustun görür. Burada trolü hasa neredeyse Allah la kıyas edecek konuma getirir. Yakinda adama peygamber diyeceksiniz dikkat edin. Zaten hep diyorum ülkemizde ki sorun RTE değil. Adam emsallerine gore gayet basarili da biz bu ülkedeki kraldan çok kralci %48 i ne yapacagiz bilmiyorum. Zira şeyhi uçuran muritleridir. Bir bakin 2002 deki RTE ile 2014 dekini kıyaslayın. Sorun bence adamda değil secmende. Bakara makara diyen adam özür diledi halk hala yapmadi diyor. Allah askina bu seçmen kimi seçse zaten istediğini yapar ki. O yüzden RTE te laf yok !!!! Buyuksun reis....
  • Kuru vatan millet edebiyatiyla ne yaptiniz?? Thy 4 senedir pespese avrupanin EN iyi havayolu secildi elin oglundan ve 50.000.000 yolcusu var!!yapana takdir yerine fransiz olmayin!!
  • Zaten chpliler giremez o temiz mekana ,kirletirler hemen. Çağdışı geri kalmış bir zihniyettir bu halk parti.

İstanbul'a yapılacak yeni havalimanı çalışmalarını yerinde inceleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu, projenin dünya çapında olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Çok büyük bir proje. Hem maliyeti hem de finansmanı anlamında. Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak. Projenin büyüklüğü itibariyle bakıldığında yapım aşamasında 10 milyar avronun üzerinde rakam harcanacak. Kiralandığında ise 22 milyar avronun üzerinde bir gelir getirecek".

Davutoğlu, bölgedeki alanın yapısında ve ağaç yapısında değişiklik olmayacağını ve 5 milyon ağaç dikileceğini belirterek; "120 bin kişi bu alanda istihdam edilecek. Kesinlikle bölgenin dokusu, ağaç yapsıında en ufak bir eksiklik olmayacak. Bu alana 5 milyon ağaç dikilecek. Proje bittiğinde ise 120 bin kişi bu alanda istihdam edilecek. Projede üst düzey teknoloji kullanılıyor. 150'den fazla havayolu şirketi bu alanı kullanacak ve 150 milyon yolcuya hizmet verecek. Bu proje ülkenin istikararına duyulan güvenin işaretidir. En önem verdiğimiz projelerden biridir bu proje. Finans ve kredi çalışmalarının son derece başarılı bir şekilde yürütülmesinden memnuniyet duydum. Hedeflenen tarih 2017'de ilk fazı tamamlayıp hizmete açacağız. 29 ekim 2017'de şölen havasında açılış yapacağız" dedi.

HAVALİMANININ İSMİ NE OLACAK?
Başbakan Davutoğlu, projenin açıklandığı zamandan bu yana, havalimanının gerekli mi, gereksiz mi tartışmaları kadar gündemi meşgul eden isim konusuna da değindi. Başbakan, havalimanının ismi konusunda istişare edildiğini belirterek: "Önemli olan bebeğimizin dünyaya gelmesidir, isimlendirme daha sonra yapılır" dedi.

DAVUTOĞLU'NDAN 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Gözü kapalı ~ 9 yıl önce
3. Havaalanını savunanlar itiraf edin bakalım böyle konuşmak için kaç paralık hediye çeki, kaç paket makarna bulgur yada kaç çuval ahlı soma kömürü aldınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ters kose ~ 9 yıl önce
Bir de bakiyormusuz hukumet ters kose yapip Mustafa Kemal Ataturk Havalimani yapiyormus...:) acayip bi ters kose olur hee :) arkadaslar bos islerle ugrasmayalim birbirimizi yemeyelim ..neden yukardan bi bakis acisiyla bakamiyoruz bu gibi durumlarda? Havalimanlarinda calisanlar bu projenin ne kadar faydali olacagini istanbula...umarim 2017 tarihinde bu proje faaliyete gecer...ulke ekonomisi tavan yapar..bi de boyle dusun...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 9 yıl önce
Bence "Mevlana" olsun ismi. Iata kodu : "MEV"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
EuroAsia bence çok mantıklı bir isim,bırakın şahsiyetlerin ismini yaşatmayı hetkesten büyük Allah var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kimse Nuri Demirdağ'ı tanımıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hop hop hop. RTE te laf atacam diye sen kimsin ki Abdülhamit Han'a laf söylersin. Koca çürük cinari 40 sene ayakta tutmuş cihan imparatorudur o. Haddini bil. Densizlik etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
akıl yoksunları yobazlar gene isbasinda,basariyi cekemeyen istemezukculer gelmiş.-anket olacak merak etmeyin.ISTANBUL AIRPORT olacak en nihayetinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne yiyonuz ne iciyonuz anlamıyorum ki. Bakanı kendini efendimize benzetir hatta kibirle suçlar kendini ustun görür. Burada trolü hasa neredeyse Allah la kıyas edecek konuma getirir. Yakinda adama peygamber diyeceksiniz dikkat edin. Zaten hep diyorum ülkemizde ki sorun RTE değil. Adam emsallerine gore gayet basarili da biz bu ülkedeki kraldan çok kralci %48 i ne yapacagiz bilmiyorum. Zira şeyhi uçuran muritleridir. Bir bakin 2002 deki RTE ile 2014 dekini kıyaslayın. Sorun bence adamda değil secmende. Bakara makara diyen adam özür diledi halk hala yapmadi diyor. Allah askina bu seçmen kimi seçse zaten istediğini yapar ki. O yüzden RTE te laf yok !!!! Buyuksun reis....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siz ne yaptiniz?? ~ 9 yıl önce
Kuru vatan millet edebiyatiyla ne yaptiniz?? Thy 4 senedir pespese avrupanin EN iyi havayolu secildi elin oglundan ve 50.000.000 yolcusu var!!yapana takdir yerine fransiz olmayin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Zaten chpliler giremez o temiz mekana ,kirletirler hemen. Çağdışı geri kalmış bir zihniyettir bu halk parti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 9 yıl önce
Utanmasan "havaalanina ayakkabi ile girmisler" diyeceksin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000