31 Mart 2016, Perşembe 15:10:55

Davut Uçuş okulu uçuşa hazır

Adana merkezli uçuş okulu Davut Havacılık, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden uçuş eğitim yetkisini alarak öğrenci kayıtlarına başladı.
  • Pazarlama berbat daha sim yetkileri yok uçuk fiyatlar ve bir bayan varki dönecem dönecem diyor, ego yapmaktan başka birşey yok güven vermiyor. açıkçası bu zihniyetle fazla gitmez zaten pilotaj da öldü turizm bitti çünkü firmalar uçak siparişlerini iptal ediyor. Kısacası vakit kaybı.
  • https://www.youtube.com/watch?v=cbyTDRgW4Jg
  • DAVUT HAVACILIK Havacılıga hosgeldın.. Ekibinle size başarılar diler Kazasız Belasız Uçuşlar Olsun
  • Hayirli olsun hayirlisi olsunnn kazasiz kirimsiz emniyetli ucuslar dilerim . en azindan yan komususu gibi vaadler verip ucak alinacak deyip iki sene de bir ucak alma yada bir ucagi bakimdan 8 ayda cikartmama , cimrilikle para hirsiyla okuluna para baglalamama ve eski ucaklarla; ucuyo iste diyerek insanlarin canlarini tehlikeye atmazlar ,
  • Havacılık camiasına yeni uçakları ve seçkin ekip kadrosu ile kaliteli bir şekilde adım atan DAVUTAIR hoşgeldinnnn.hayırlı uğurlu olsun kazasız uçuşlar diliyorum.
  • Sevgili arkadaşım Sarper hayırlı olsun bir pilot olarak yatırımın için seni tebrik ederim, burada yazan baklavacı kebapçı muhabbeti yapmaları senin ne kadar doğru bir yolda olduğunun göstergesidir, eleştirmeye gelince kolay tabikide 1 kuruş kazanmadan sürekli harcadın yatırım yaptın bu tabikide hazımsızlık yaratacak fakat emin ol gerçek havacılık sevdalılarının güvenini kazanacağına eminim önemli olan okulunuzda eğitime başlayacak öğrencilerin yorumları zaten daha hiçbir eğitim faaliyetine başlamamış bir okulu eleştirenlerin kimler olduğunu az çok bunları okuyan gerçek pilot adayları bilir,zaten eleştirecek bişey bulamadıklarından dolayı anca soyadınla dalga geçiyolar bu adam buraya kendi soyadını vermiş adına leke getirmez diye düşünmezler neyse sen takma kardeşim yolun açık olsun şunlara havacılığın nasıl kaliteyle yapılacağını göster.
  • Hayirli olsun dileklerimden sonra...faaliyetleri insallah yan komşusu gibi olmaz....!!
  • Alper ve Sarper Davut kardesler kendi sektorlerinde rustunu ispat etmis degerli yatirimci kardeslerdir. Havaciliga gonlunu vermis, pilot olmus bu isletmeci kardesimiz hem sektordeki acigi gormus durust ve basiretli bir tuccar olarak sektore girmeye, ticaretini yapmaya hem de piyasadaki astronotus yetistiren kartellere karsi bir alternatif olarak bu okulu acmislardir. SIZ, MAHALLEDE KASAP MANAV HAMAM ACANLAR... bu okulun son 1 senedir neler cektigini bilir misiniz? Bakin, adam diger okullar gibi ONCE PIYASADAN PARAYI EMEYIM YATIRIMLARI CIKARTAYIM SONRA HANGAR YAPARIZ TESIS YAPARIZ DEMEMIS... Once sifir ucaklar almis, hangarini acmis DHMI nin yada hazir tesislerin uzerine KONMAMIS.... ruhsatini alincaya kadar bir tek kurus deposit v.s almamis ogrenci kaydi yapmamis. Bunlari goremiyor musunuz ? Bunlar siE bir sey ifade etmiyor mu? Biraz akilli, vicdanli, Allahtan korkarak yazin yorumlarinizi... YOLUN ACIK OLSUN DAVUT HAVACILIK, BAKMA BU YORUMLARI YAZAN FITNE FESAT CAHILLERE.... EMNIYETLE BASARACAGINA INANCIMIZ SONSUZ
  • THK ya yakında kayyum yolu gözüküyor...Hükümet thknin önünü açmayı planlıyor benden duymuş olmayın.
  • Arkadaşlar allah utandırmasın kazasız uçuşlarınız olsun Hayırlı olsun...

Adana merkezli uçuş okulu Davut Havacılık, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden uçuş eğitim yetkisini alarak öğrenci kayıtlarına başladı.

Türkiye'deki uçuş eğitim organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda kendisine ait hangarı ve tesisleri bulunan Davut Havacılık'ın uçuş eğitim organizasyonu yetki belgesi SHGM tarafından onaylandı.2014 yılından itibaren kuruluş çalışmalarını sürdüren Davut Havacılık, bu yetkiyle birlikte PPL(A) Hususi Pilot Lisansı CPL(A) Ticari Pilot Lisansı, IR(A) Aletle Uçuş Yetki Eğitimi, ATP(A) Modüler Yerinden ve Uzaktan Teorik Bilgi Kursu, ME(A) Çok Motor Sınıf Yetkisi Eğitimi, FI(A), CRI(A),IRI(A) Öğretmen Eğitimi verme hakkını elde etti.

2013 yılında  amatör pilot lisansı alarak havacılığa adım atan Sarper Davut tarafından kurulan Davut Havacılık, 2015 yılında Şakirpaşa Havalimanı'nda 1500 metrerakelik hangar yerini alarak inşaata başladı. Nisan ayı sonunda hangar inşaatını bitirecek olan Davut Havacılık, 1 adet Çift Motor Tecnam (P2006T), 1 Adet Tek Motorlu Tecnam (P2008JC), 1 Adet Cessna-172S ile filosunu kurdu. 2 yıl  içerisinde 10 uçaklık bir filo hedefleyen okulun ayrıca Türkiye’nin ilk FNPT II Hareketli Simülatörü (REDBIRD MCX) ve yine Türkiye’nin ilk hareketli Yan Rüzgar Simülatörü (REDBIRD XWIND) de bulunuyor. Airporthaber'e bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Sarper Davut, " İlk olarak 2014 sonunda ekip kurma çalışmalarına başladım ve aynı zamanda şirketimizin resmi kuruluş işlemlerini gerçekleştirdim. Bunu takiben  hızlı bir şekilde genel havacılık ve milli eğitim işlemlerini tamamlayarak 2015 Mart ayında Genel Havacılık ruhsatımızı aldık. Adana şehir merkezinde idari ofis, derslikler ve sosyal alanların olduğu yönetim binamızı tamalayıp , Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yer tahsisi ihalesinine katılmak için başvurduk. 2015 Ekim'inde açılan 1500m2’lik yer tahsis ihalesini kazanarak Aralık sonu itibariyle hangar inşaatına başladık ve Nisan ayı sonu itibariyle hangarımızı tamamen hizmete sokmuş bulunacağız. Öğrencilerimizin uçuştan önce ve sonrası sosyal aktivitelerini arttırmaya yönelik hizmetler yer almakta olup öğrencilerimize aidiyet duygusunu ön plana çıkarmaya yönelik girişim ve çalışmalarımız sürekli geliştirilecektir" dedi.

Davut ayrıca, Davut Uçuş Okulu olarak her zaman kalite ve emniyeti ön planda tutarak havacılığa yeni bir heyecan ve vizyon katarak ilerlemeyi kendilerine hedef olarak koyduklarını vurguladı.

Davut Uçuş okulu uçuşa hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

2 yıl devir ~ 8 yıl önce
Pazarlama berbat daha sim yetkileri yok uçuk fiyatlar ve bir bayan varki dönecem dönecem diyor, ego yapmaktan başka birşey yok güven vermiyor. açıkçası bu zihniyetle fazla gitmez zaten pilotaj da öldü turizm bitti çünkü firmalar uçak siparişlerini iptal ediyor. Kısacası vakit kaybı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
davuuuut ~ 8 yıl önce
https://www.youtube.com/watch?v=cbyTDRgW4Jg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİK EDERİM ~ 8 yıl önce
DAVUT HAVACILIK Havacılıga hosgeldın.. Ekibinle size başarılar diler Kazasız Belasız Uçuşlar Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Hayirli olsun hayirlisi olsunnn kazasiz kirimsiz emniyetli ucuslar dilerim . en azindan yan komususu gibi vaadler verip ucak alinacak deyip iki sene de bir ucak alma yada bir ucagi bakimdan 8 ayda cikartmama , cimrilikle para hirsiyla okuluna para baglalamama ve eski ucaklarla; ucuyo iste diyerek insanlarin canlarini tehlikeye atmazlar ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoş geldin ~ 8 yıl önce
Havacılık camiasına yeni uçakları ve seçkin ekip kadrosu ile kaliteli bir şekilde adım atan DAVUTAIR hoşgeldinnnn.hayırlı uğurlu olsun kazasız uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırat Seküç ~ 8 yıl önce
Sevgili arkadaşım Sarper hayırlı olsun bir pilot olarak yatırımın için seni tebrik ederim, burada yazan baklavacı kebapçı muhabbeti yapmaları senin ne kadar doğru bir yolda olduğunun göstergesidir, eleştirmeye gelince kolay tabikide 1 kuruş kazanmadan sürekli harcadın yatırım yaptın bu tabikide hazımsızlık yaratacak fakat emin ol gerçek havacılık sevdalılarının güvenini kazanacağına eminim önemli olan okulunuzda eğitime başlayacak öğrencilerin yorumları zaten daha hiçbir eğitim faaliyetine başlamamış bir okulu eleştirenlerin kimler olduğunu az çok bunları okuyan gerçek pilot adayları bilir,zaten eleştirecek bişey bulamadıklarından dolayı anca soyadınla dalga geçiyolar bu adam buraya kendi soyadını vermiş adına leke getirmez diye düşünmezler neyse sen takma kardeşim yolun açık olsun şunlara havacılığın nasıl kaliteyle yapılacağını göster.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komşu... ~ 8 yıl önce
Hayirli olsun dileklerimden sonra...faaliyetleri insallah yan komşusu gibi olmaz....!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarilar ~ 8 yıl önce
Alper ve Sarper Davut kardesler kendi sektorlerinde rustunu ispat etmis degerli yatirimci kardeslerdir. Havaciliga gonlunu vermis, pilot olmus bu isletmeci kardesimiz hem sektordeki acigi gormus durust ve basiretli bir tuccar olarak sektore girmeye, ticaretini yapmaya hem de piyasadaki astronotus yetistiren kartellere karsi bir alternatif olarak bu okulu acmislardir. SIZ, MAHALLEDE KASAP MANAV HAMAM ACANLAR... bu okulun son 1 senedir neler cektigini bilir misiniz? Bakin, adam diger okullar gibi ONCE PIYASADAN PARAYI EMEYIM YATIRIMLARI CIKARTAYIM SONRA HANGAR YAPARIZ TESIS YAPARIZ DEMEMIS... Once sifir ucaklar almis, hangarini acmis DHMI nin yada hazir tesislerin uzerine KONMAMIS.... ruhsatini alincaya kadar bir tek kurus deposit v.s almamis ogrenci kaydi yapmamis. Bunlari goremiyor musunuz ? Bunlar siE bir sey ifade etmiyor mu? Biraz akilli, vicdanli, Allahtan korkarak yazin yorumlarinizi... YOLUN ACIK OLSUN DAVUT HAVACILIK, BAKMA BU YORUMLARI YAZAN FITNE FESAT CAHILLERE.... EMNIYETLE BASARACAGINA INANCIMIZ SONSUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Davut havacılığa hayırlı uğurlu olsun ve havacılık camiamıza çok güzel bir okul kazandırdılar . Davut kardesler başarılı, ekip iyi kurulmuş, sivil havacılıkta yetki vermiş E daha ne! Davutun rakibi afa mafa olur yandakilere bence fazla takilmasinlar derim. Onlarda zamanla alışırlar Davut abisi senin büyüklüğüne.
İyi Çalışmalar ~ 8 yıl önce
İtler ürüsün, siz yürüyün. Hayırlı olsun. Tecrübeli ve önce emniyet diyen iyi bir kadrodan ödün vermeyin. Gerisi gelecektir.
THK ~ 8 yıl önce
THK ya yakında kayyum yolu gözüküyor...Hükümet thknin önünü açmayı planlıyor benden duymuş olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NURAN KURT ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar allah utandırmasın kazasız uçuşlarınız olsun Hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000