07 Mayıs 2017, Pazar 09:21:21

Dalaman'da havacılık semineri

Muğla’nın Dalaman ilçesinde “Sivil Havacılık ve Terminal İşletmeciliği” semineri düzenlendi.
  • Kariyer günleri. Bırakın bu işleri ustalar yapsın. YDA nedir ? Ne kadar tecrübesi var ? Sivil havacılık yüksek okulları sözüm size. Lütfen profesyonel şirketlerden destek alın. Çocuklara tecrübe aktarılsın reklam değil.
  • Teşekkürler YDA Terminal İşletmeciliği Semineri ile bizlere çok büyük katmer sağladınız. Hiç bir terminal işletmesinin yapmadığını yaptınız ve biz sivil havacılık mezunlarını bünyenize aldınız Teşekkürlerrrrrr
  • Ya başka şirket mi bulamadınız seminer verdirecek ? TAV var, Limak var, Fraport var. Bunlar kim? Adını bile bilen yok. Eyy SHGM sen bunları görmüyor musun ? Ülke sivil havacılığı bu kadar başıboş mu ?
  • Deneyimsiz/kaprisli/havacilikla alakasız yöneticiler, mutsuz/acaba ne zaman işime son vercekler endişesi yasayan personeller... olmayan tecrübelerini anlatma trajedisi... kurumsal, hümanist şirketleri düşünün gençler!
  • Hangi tecrübe ile neyi anlatmışlar acaba. Dalamanda bu konuda iki uzman şirket vardır. Biri çelebi diğeri de havaştır. Gençlere doğru insanlar seminer versin. Amatörler değil.
  • Bal,dlm
  • Rusya uçakları antalya hariç heryere indirin diyor charter firmalarına en son dalaman gittiğimde insaatti umarim bitmiştir ayrıca bu yda heryerde iş alıyor rusyaya giderken kartalda gökdelen yaptıklarını gördüm sektorde calisma olarakiyi bir duruşları olabilir mi bilmiyorum ama erken abi de orada mi diye sormadan edemeyeceğim

YDA Dalaman Havalimanı tarafından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerine, “Sivil Havacılık ve Terminal İşletmeciliği” semineri düzenlendi.

Havalimanı konferans salonunda düzenlenen seminerde YDA Dalaman Havalimanı Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz ve Operasyon Müdürü Neslihan Kulleş tarafından Dalaman Havalimanı çalışma şartları ve prensiplerinin yanı sıra terminal işletmeciliği hakkında bilgiler verildi.

Seminere katılan öğrencilere terminal işletmeciliği hakkında bilgiler verdiklerini aktaran YDA Dalaman Havalimanı Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz; “Terminal İşletmeciliği ve Kariyer günlerinin sonuncusunda kendi havalimanımızda, sivil havacılık öğrencileri ile beraberiz. Seminere katılan 82 öğrenciye terminal işletmeciliğini anlattık. Yap işlet devret modelinin ne olduğunu anlattık. Seminerin ardından kendi bünyemizde değerlendirmek amacıyla kariyer günleri düzenleyeceğiz. Bizim de ihtiyacımız olan sivil havacılık mezunu arkadaşlarımıza burada istihdam sağlayacağız” diye konuştu.

“Seminerlerin ardından 15 arkadaşımıza istihdam sağladık”

Ankara ve İstanbul’da 4 üniversitede daha seminerleri gerçekleştirdiklerini belirten Ayaz, “sektör hızla büyüyor. Sivil havacılık, özel sektör ve terminal işletmeciliği hızla büyüyor. Bu anlamda biz kendi bünyemize sektörün en iyilerini ve yetiştirilmiş güçlerini katmak için üniversiteleri dolaştık. Bu çalışmaların ardından 15 arkadaşımızı bünyemize kattık. İstihdama katkı sağladık. Dalaman Meslek Yüksek Okulu’nda da okul 1’incisini daha mezun olur olmaz bünyemize kattık” dedi.

Üniversitelerin yetiştirdiği gençlere koltuklarını devretmek istediklerini söyleyen Ayaz, eğitimli gençler ile sektörü büyütmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi. 

Dalaman'da havacılık semineri

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Kariyer ~ 7 yıl önce
Kariyer günleri. Bırakın bu işleri ustalar yapsın. YDA nedir ? Ne kadar tecrübesi var ? Sivil havacılık yüksek okulları sözüm size. Lütfen profesyonel şirketlerden destek alın. Çocuklara tecrübe aktarılsın reklam değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DALAMAN ~ 7 yıl önce
Sanırım haberi iyi okumadın yada seminere katılsaydın iyi olurdu. Terminal İşletmeciliği semineri idi. Türkiye de Özel Terminal İşletmeciliğinin geçmişi ne kadar ki siz Tecrübe arıyorsunuz. eleştirdiğiniz firmada 12 yıldır çalışıyorum ve 12 yıllık tecrübesi var. Aldığı ödüller ortada . Önce araştır
Dalaman ~ 7 yıl önce
Oooo bayağı eskiymişsiniz. Kolay mı 12 yıl. Komik olmayın. Başka nerede terminal işletiyorsunuz ? ondan haber verin. Dalaman gibi bir yeri işletmekle IST, ESB, ADB, AYT veya IGA gibi terminalleri işletmek aynı değildir. Üstelik Dalaman en fazla şikayet alınan ve hakkında en fazla olumsuz yorum alan bir yer. Çocuklara yanlış şeyler öğretmeyin. Bırakın uzmanlar yapsın bu işi.
GERÇEK YDA ~ 7 yıl önce
Teşekkürler YDA Terminal İşletmeciliği Semineri ile bizlere çok büyük katmer sağladınız. Hiç bir terminal işletmesinin yapmadığını yaptınız ve biz sivil havacılık mezunlarını bünyenize aldınız Teşekkürlerrrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 7 yıl önce
Adını da yazsaydın da, belki ileride seni işe alırlardı. Okulda bazı şeyleri erken öğretmişler.
Gerçek YDA ~ 7 yıl önce
Ah be güzel kardeşim böyle yalakalık yapılmaz ki ? Sen daha Türkçe öğrenememişsin. Katmer sağlamak ne demek ? Bence sen okulu bırak Türkçe derslerine başla. Sana daha fazla faydası olur. Artı, yalakalıkla bir yerlere varılmaz. Doğru insanları örnek al.
DLM ~ 7 yıl önce
Ya başka şirket mi bulamadınız seminer verdirecek ? TAV var, Limak var, Fraport var. Bunlar kim? Adını bile bilen yok. Eyy SHGM sen bunları görmüyor musun ? Ülke sivil havacılığı bu kadar başıboş mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalaman ~ 7 yıl önce
Seminer Dalaman'da verilmiş, Dalaman'ı işleten YDA. Bundan daha doğal ne var ki?
Gökhan Ç ~ 7 yıl önce
Bu eeyyy diye bi yerlere seslenme özentisini reisinden mi aldın abisi
İsmi yda, gercekler atm... ~ 7 yıl önce
Deneyimsiz/kaprisli/havacilikla alakasız yöneticiler, mutsuz/acaba ne zaman işime son vercekler endişesi yasayan personeller... olmayan tecrübelerini anlatma trajedisi... kurumsal, hümanist şirketleri düşünün gençler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe ~ 7 yıl önce
Hangi tecrübe ile neyi anlatmışlar acaba. Dalamanda bu konuda iki uzman şirket vardır. Biri çelebi diğeri de havaştır. Gençlere doğru insanlar seminer versin. Amatörler değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 7 yıl önce
Bal,dlm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus ~ 7 yıl önce
Rusya uçakları antalya hariç heryere indirin diyor charter firmalarına en son dalaman gittiğimde insaatti umarim bitmiştir ayrıca bu yda heryerde iş alıyor rusyaya giderken kartalda gökdelen yaptıklarını gördüm sektorde calisma olarakiyi bir duruşları olabilir mi bilmiyorum ama erken abi de orada mi diye sormadan edemeyeceğim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000