16 Mayıs 2009, Cumartesi 14:12:14

DALAMAN'A ZORUNLU İNİŞ

Dalaman’dan kalkan Thomas Cook’a ait uçakta bir yolcu rahatızlandı. Uçak kalkıştan hemen sonra kalktığı havaalanına zorunlu iniş yaptı.
  • neden bu şekilde bir haber hiç araştırılmadan yanlışlarla insanlara sunuluyor anlamıyorum. madem konu hakkında bir bilginiz yok en azından bilen birilerine sorun da bilgileri çarpıtmadan yansıtın. yolcu rahatsızlandı tamam doğrudur ama zorunlu iniş vs olmadı. sadece push-back ten sonra park pozisyonuna geri döndü. uçak tipi de ayrıca B757-200 dür.
  • Bu uçakta havalanıp değil, henuz kalkmadan pozisyona geri donmüştür.

Muğla'da tatil yapan İngiliz vatandaşı George Albert Pike ve eşi 67 yaşındaki Ann Pike, ülkelerine dönmek üzere Dalaman Havalimanı'ndan bugün saat 04.00’te Thomas Cook Havayolları'na ait uçağa bindi.

563 sefer Boeing 757-300 tipi uçağın kalkışı sırasında aşırı terlediği gözlenen Albert Pike, bir anda bayıldı. Pike’ın nabzının düştüğünü anlayan eşi, hosteslere haber verdi. Hastanın kalp krizi geçirdiğini düşünen kabin ekibi de durumdan pilotları haberdar etti. Uçağın kaptan pilotu kule ile temasa geçerek kalktığı havaalanına geri dönmek için izin istedi.

Apronda hazır bekletilen ambulansa konularak Muğla Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan hastanın kalbinde yorgunluğa ve yüksek tansiyona bağlı mitral yetmezlik tespit edildi.

Uçak, hastayı bıraktıktan sonra Londra'ya gitmek üzere yeniden havalandı.

DALAMAN'A ZORUNLU İNİŞ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
neden bu şekilde bir haber hiç araştırılmadan yanlışlarla insanlara sunuluyor anlamıyorum. madem konu hakkında bir bilginiz yok en azından bilen birilerine sorun da bilgileri çarpıtmadan yansıtın. yolcu rahatsızlandı tamam doğrudur ama zorunlu iniş vs olmadı. sadece push-back ten sonra park pozisyonuna geri döndü. uçak tipi de ayrıca B757-200 dür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu uçakta havalanıp değil, henuz kalkmadan pozisyona geri donmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000