05 Haziran 2014, Perşembe 09:11:51

DALAMAN UÇUŞUNDA OLAY!

Easy Jet havayollarının Londra'dan Dalaman'a giden uçuşunda, sarhoş olan üç yolcu uçakta kargaşaya sebep olunca, pilotlar uçağı indirmekte zorlandı.
  • BU HABER YABANCI YOLCU İÇİN ÇIKTI BİRDE KENDİMİZE BAKALIM HAKARETLER KÜFÜRLER YOLCU HİZMETLERİ MEMURLARININ ÇEKTİKLERİ HAKARETİN KÜFÜRÜN BİR BEDELİ OLMALI GÖREVLİLER YEDİKLERİ KÜFÜRLERİ YOLCUYA KANULAR İLE YEDİRMELİLER ANCAK BÖYLE DÜZELİR .KABİN GÖREVLİSİNİ ,KONTUAR GÖREVLİSİNİ, TOKATLIYAN YOLCU BU ÜLKEDE MAALESEF CEZA ALMIYOR ÖGRENMEK İSTEYEN LERE DUYURULUR
  • Adam turist Tûrk polisi onu kelepçeyle indirse adam ülkemize bir daha gelmez ve Türkiyeyi herkese kötüler; Squezzy Jet uçaklarinda LOW COST= LOW QUALITY yolcular.
  • BİR ÖZEL ŞİRKET ÇALIŞANI OLARAK SARHOŞ YOLCUYU UÇAGA ALMADIM DİYE MAHKEMELERDE SÜRÜNÜYORUM NEREDE KANUNLAR HAVACILIK HUKUKU DİYE BİR ŞEYMİ Mİ VAR HEPSİ HİKAYE
  • Ucuslarda alkol servisi kesinlikle yasaklanmali. Veya yolcu basina bir adet ile sinirlandirilmali. Extra isteyenden bardak basina yuksek ucret talep edilmeli ve parasini odesede 3 ten fazla verilmemeli. Business ucuyorum ve yanimdaki sarhosun kokusunu cekmek zorunda kaliyorum! Ekonomi uctugum donemlere ait en az 4-5 kotu hatiram var sarhos yolcularla alakali. Kusan, yanindaki ile kavga eden, ayaga kalkip nutuk ceken.... THY ye gercekten yakismiyor. Guvenli, huzurlu ucak yolculugu hepimizin hakki...
  • tr havalimanlarında polis zaten göstermelik..onlar ancak işçi,memur ve öğrenciye şahinler yabancıya kuzu !
  • Alkollü kişiyi uçağa almıyacaksın, şüpheli kişiyi alkol ölçümü yapıp belli bir promil miktarını geçiyorsa uçağa binememeli. Böyle bir kural koyulmalı bence. Sonra uçakta alkollü içki sigara gibi yasak olmalı. Tehlike durumunda tahliye halinde bu kişiler hem kendilerine hem de diğer yolculara büyük tehlike arzederler diye düşünüyorum.
  • Bu olay Almanyada olsa diger yolculara ve ekibe rahatsızlık veren olay cıkaran yolcular, zorluk cıkardıklarında ucaktan elleri kelepceli karga tulumba indirilir, ekibe gecmis olsun der giderlerdi. Bizde ne gözaltınvar ne caydırıcı bir tutum. Ekibin devam ucusu varmıs, yokmus fark etmez, adamdan sikayetci misiniz, buyrun siz de karakola ifade vermeye muamelesi. Hal boyle olunca yapanın yanında kar kalıyor, geri kalanlar rahatsız olduklarıyla kalıyor.

Easy Jet Havayolları'nın Londra'dan Dalaman'a giden uçuşunda, sarhoş olan üç yolcu uçakta kargaşaya sebep olunca, pilotlar uçağı indirmekte zorlandı.

Londra ’dan Dalaman’a giden Easy Jet’e ait uçakta, sarhoş üç yolcudan dolayı kargaşa çıkınca pilotlar uçağı indirebilmek için 155 yolcunun tamamının yeniden koltuklarına geçmelerini beklemek durumunda kaldı ve uçuş tam 4 saat 23 dakika sürdü.

Sarhoş yolcular havaalanında polise teslim edilmek istendiğinden, uçaktan inilen yere direkt olarak polis çağırıldı fakat polisler kimseyi gözaltına almadı.

BBC muhabiri Neil Henderson da yolcular arasındaydı. Henderson, uçuştan sonra iki tweet attı; “Sarhoş yolcuların çıldırdığı ve havada beklemek zorunda kalan çılgın Türkiye uçuşundan yeni kurtuldum”. “Sanırım bir tatil değil terapiye ihtiyacım olacak.”

Daha sonra açıklama yapan havayolu şirketi görevlileri yolcuların güvenliğinin kendileri için en ön planda olduğunu ve yaşanan rahatsızlıktan dolayı bütün yolculardan özür dilediklerini dile getirdi.

Uluslararası Hava Yolları Derneği olayın ardından, bu tip uçak içi rahatsızlıkların kendilerine bildirildiği kadarıyla 2013’de sekiz bini bulduğunu açıkladı. Havaalanlarındaki restoran ve barlarda alkolü fazla kaçıran müşterilere çalışanların müdahale etmesi gerektiği düşünülüyor. (Radikal)

DALAMAN UÇUŞUNDA OLAY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

bilmiyoruz ~ 10 yıl önce
BU HABER YABANCI YOLCU İÇİN ÇIKTI BİRDE KENDİMİZE BAKALIM HAKARETLER KÜFÜRLER YOLCU HİZMETLERİ MEMURLARININ ÇEKTİKLERİ HAKARETİN KÜFÜRÜN BİR BEDELİ OLMALI GÖREVLİLER YEDİKLERİ KÜFÜRLERİ YOLCUYA KANULAR İLE YEDİRMELİLER ANCAK BÖYLE DÜZELİR .KABİN GÖREVLİSİNİ ,KONTUAR GÖREVLİSİNİ, TOKATLIYAN YOLCU BU ÜLKEDE MAALESEF CEZA ALMIYOR ÖGRENMEK İSTEYEN LERE DUYURULUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EASY JET ~ 10 yıl önce
Adam turist Tûrk polisi onu kelepçeyle indirse adam ülkemize bir daha gelmez ve Türkiyeyi herkese kötüler; Squezzy Jet uçaklarinda LOW COST= LOW QUALITY yolcular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALKOLLÜ YOLCU ~ 10 yıl önce
BİR ÖZEL ŞİRKET ÇALIŞANI OLARAK SARHOŞ YOLCUYU UÇAGA ALMADIM DİYE MAHKEMELERDE SÜRÜNÜYORUM NEREDE KANUNLAR HAVACILIK HUKUKU DİYE BİR ŞEYMİ Mİ VAR HEPSİ HİKAYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasaklanmali ~ 10 yıl önce
Ucuslarda alkol servisi kesinlikle yasaklanmali. Veya yolcu basina bir adet ile sinirlandirilmali. Extra isteyenden bardak basina yuksek ucret talep edilmeli ve parasini odesede 3 ten fazla verilmemeli. Business ucuyorum ve yanimdaki sarhosun kokusunu cekmek zorunda kaliyorum! Ekonomi uctugum donemlere ait en az 4-5 kotu hatiram var sarhos yolcularla alakali. Kusan, yanindaki ile kavga eden, ayaga kalkip nutuk ceken.... THY ye gercekten yakismiyor. Guvenli, huzurlu ucak yolculugu hepimizin hakki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 10 yıl önce
tr havalimanlarında polis zaten göstermelik..onlar ancak işçi,memur ve öğrenciye şahinler yabancıya kuzu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alkollü kişiyi uçağa almıyacaksın, şüpheli kişiyi alkol ölçümü yapıp belli bir promil miktarını geçiyorsa uçağa binememeli. Böyle bir kural koyulmalı bence. Sonra uçakta alkollü içki sigara gibi yasak olmalı. Tehlike durumunda tahliye halinde bu kişiler hem kendilerine hem de diğer yolculara büyük tehlike arzederler diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uygulamada sorunlar ~ 10 yıl önce
Bu olay Almanyada olsa diger yolculara ve ekibe rahatsızlık veren olay cıkaran yolcular, zorluk cıkardıklarında ucaktan elleri kelepceli karga tulumba indirilir, ekibe gecmis olsun der giderlerdi. Bizde ne gözaltınvar ne caydırıcı bir tutum. Ekibin devam ucusu varmıs, yokmus fark etmez, adamdan sikayetci misiniz, buyrun siz de karakola ifade vermeye muamelesi. Hal boyle olunca yapanın yanında kar kalıyor, geri kalanlar rahatsız olduklarıyla kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000