25 Mart 2018, Pazar 14:05:29

Dalaman sezonu açtı

Dalaman’a sezonun ilk charter uçağı İsrail’den geldi. İsrailli 160 turist Dalaman Havalimanı’nda düzenlenen törenle karşılandı.
  • Son zamanlarda kaç cami yi kundakladı
  • Rusların gözünü sevim...
  • Fotograftaki havalimani yikildi guncel fotograf koyarmısınız
  • İsrail den gelen filistinliler olabilir mi?
  • israillilerde pek değişmiş
  • Tiplere bak! Turist diye haber yapmayın bari, seviniyoruz. Sonra bu fotoğrafları görünce sevincimiz kursağımızda kalıyor. Ne zaman bitecek bu dram!!!
  • Resimlerde ki yolcular pek israilliye benzemiyor,filistinli olmasınlar?
  • Hoş gelmisler ama madalya taktinizmi?
  • Otelden sampuan almaya geliyorlar sadece cuzi ucak ve otel parasi baska 5 kuruslari yok sadece kafa sayisini arttiriyorlar
  • Türk vatandaslarinin Israilde ya da Avrupa ülkelerinde karsilandiklari gibi karsiliyoruz turistlerimizi.. cicekler, kirmizi halilar ile muhtesem. Iste bu.. Türk misafirperverligi... Derkeeeenn.. Aklima gecen yil Münih Havaalaninda, orada yasayip, calisip vergi ödeyen ve Memleketine gitmek icin bekleme salonunda oturan yurdum insaninin üstüne köpekleri salip sözümona güvenlik kontrolü yapilan sahne geldi... Dünya Devletinin vatandasi olmanin tadi bu olsa gerek.. Hani meydanlarda kükrüyoruz ya tirbünlere. Eeeeyy Merkel..Eeeey Israil..Eeeeyy AB.. Eyyyy Dostum Trump. Hele bir inin bakalim Londraya pass kontrolde neler yapiyorlar size. Hele israilde.. Kontrol daha istandulda baslar.

Türkiye’nin yaz sezonunda en yoğun olan havalimanlarından biri olan Dalaman Havalimanı’na sezonun ilk Charter uçağı indi.

Telaviv’den gelen turistler törenle karşılandı. Havalimanına inen uçağa, alanda bulunan su tanklarının su sıkması ile turistlere görsel bir şölen sunuldu. Kırmızı halı ve çiçeklerle karşılanan turistleri, TÜRSAB Marmaris BYK başkanı Ali Kırlı, Fethiye BYK başkanı Süleyman Kaya, Antalya BYK Başkanı Hakan Şahin’in yanı sıra YDA Dalaman Havalimanı idarecileri karşıladı.

Marmaris BYK Başkanı Kırlı konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kırlı, “Gecen hafta ilk misafirlerimiz İran’dan gelmişti, dün Bodrum üzerinden Almanya’dan bugün İsrail’den ve İngiltere’den yarın da Ürdün ve Filistin’den geliyor. Sezonu gecen yıla göre erken açmış bulunuyoruz. Farklı ülkelerin, hatta savaşta olan, misafirlerini, aynı otelde, aynı masada yemek yerken, aynı havuzda birlikte yüzerken, aynı havayı teneffüs ettirmek biz turizmcilerin gücüdür, bölgemiz böylelikle, sevginin, hoşgörünün ve barışın merkezidir” dedi.

Fethiye BYK Başkanı Kaya, "Fethiye'ye ilk turist grubunu bugün alarak sezonu açmış bulunuyoruz" diyerek sektöre hayırlı sezonlar diledi. Antalya BYK başkanı Hakan Şahin ise, “10 yıl aradan sonra ilk kez geçen sene 2 uçakla başladığımız Dalaman operasyonumuzu 3 uçağa çıkaracağız. 14-15 bin İsrailli turist getirmeyi planlıyoruz” dedi. 




 

Dalaman sezonu açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Almanlar ~ 6 yıl önce
Son zamanlarda kaç cami yi kundakladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo101 ~ 6 yıl önce
Rusların gözünü sevim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gokhan ~ 6 yıl önce
Fotograftaki havalimani yikildi guncel fotograf koyarmısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 6 yıl önce
İsrail den gelen filistinliler olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyki ~ 6 yıl önce
israillilerde pek değişmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 6 yıl önce
Tiplere bak! Turist diye haber yapmayın bari, seviniyoruz. Sonra bu fotoğrafları görünce sevincimiz kursağımızda kalıyor. Ne zaman bitecek bu dram!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsrail? ~ 6 yıl önce
Resimlerde ki yolcular pek israilliye benzemiyor,filistinli olmasınlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duvar ahmet ~ 6 yıl önce
Hoş gelmisler ama madalya taktinizmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çatal bıçak ~ 6 yıl önce
Otelden sampuan almaya geliyorlar sadece cuzi ucak ve otel parasi baska 5 kuruslari yok sadece kafa sayisini arttiriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 6 yıl önce
Türk vatandaslarinin Israilde ya da Avrupa ülkelerinde karsilandiklari gibi karsiliyoruz turistlerimizi.. cicekler, kirmizi halilar ile muhtesem. Iste bu.. Türk misafirperverligi... Derkeeeenn.. Aklima gecen yil Münih Havaalaninda, orada yasayip, calisip vergi ödeyen ve Memleketine gitmek icin bekleme salonunda oturan yurdum insaninin üstüne köpekleri salip sözümona güvenlik kontrolü yapilan sahne geldi... Dünya Devletinin vatandasi olmanin tadi bu olsa gerek.. Hani meydanlarda kükrüyoruz ya tirbünlere. Eeeeyy Merkel..Eeeey Israil..Eeeeyy AB.. Eyyyy Dostum Trump. Hele bir inin bakalim Londraya pass kontrolde neler yapiyorlar size. Hele israilde.. Kontrol daha istandulda baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000