21 Temmuz 2013, Pazar 11:47:48

DALAMAN HAVALİMANI'NDA ÖLÜMLÜ KAZA!

Dalaman Hava Limanı Dış Hatlar Terminali’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir Rus turizmciye otomobil çarptı. Talihsiz turizmci, meydana gelen kazada hayatını kaybetti.
  • 50metre sürükleyecek kadar süratli ne acelen vardı ya havalimanına mi geliyorsunuz yarışa mi
  • 50 metre sürüklediyse ne kadar hızlı gidiyormuş hesaplamak zor değil. o şekide rus zaten kurtulamaz bütün iç organları patlamıştır.iç kanamadan gider zaten gitmiş.
  • dalaman ve cevresi,kesinlikle trafik kültürünün olmadığı,bombos yollarda bircok kazanın yasandığı, yerlerdir,umarım yetkililer bu duruma bir önlem alırlar.
  • Kesinlikle katılıyorum,havalimanlarında özellikle yolcu almaya gelen shuttle servis araçları okadar süratli ve kural tanımaz araç kullanıyorlarki..
  • Havalimaninin icinde hiz sinirlarina uyulmusmu bilmiyoruz ama burada okuyan arkadaslar lutfen havalimani ya da benzeri yerlerde hiz yapmayalim.

Edinilen bilgiye göre, Dalaman Hava Meydanı’nda tur operatör temsilciliği yapan Rus Zhanel Aygonova (22), kitaplarını almak için yur otobüsünden inip, Dış Hatlar Terminali’nin karşısındaki yoldan karşıya geçmek istedi. İsmail K. (40) idaresinde 48 GZ 529 plakalı araç çarptığı Aygonova, 50 metre sürükledi. Ağır yaralanan Aygonova, olay yerine gelen Dalaman 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı.

Aygonova’nın Ortaca Özel Yücelen Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazeyi almak için Rusya’dan ailenin gelmesinin beklendiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DALAMAN HAVALİMANI'NDA ÖLÜMLÜ KAZA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

YTKN48 ~ 11 yıl önce
50metre sürükleyecek kadar süratli ne acelen vardı ya havalimanına mi geliyorsunuz yarışa mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 11 yıl önce
50 metre sürüklediyse ne kadar hızlı gidiyormuş hesaplamak zor değil. o şekide rus zaten kurtulamaz bütün iç organları patlamıştır.iç kanamadan gider zaten gitmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trafik ~ 11 yıl önce
dalaman ve cevresi,kesinlikle trafik kültürünün olmadığı,bombos yollarda bircok kazanın yasandığı, yerlerdir,umarım yetkililer bu duruma bir önlem alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 11 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum,havalimanlarında özellikle yolcu almaya gelen shuttle servis araçları okadar süratli ve kural tanımaz araç kullanıyorlarki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hlimani ~ 11 yıl önce
Havalimaninin icinde hiz sinirlarina uyulmusmu bilmiyoruz ama burada okuyan arkadaslar lutfen havalimani ya da benzeri yerlerde hiz yapmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muğla lı ~ 11 yıl önce
haklısınız katılıyorum size biraz daha önlem alınması gerekiyor eksikler var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000