10 Ocak 2010, Pazar 07:25:08

Dalaman Havalimanı uçuşa geçti

ATM Dalaman Dış Hatlar Terminali, 8 Eylül 2008 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete sokulmasının ardından bölgenin en önemli turist giriş kapısı haline geldi.
  • Sevğili Airport Haber yönetimi, Haberlere yorumlar yapılsın öneriler verilsin,bu yorum ve öneriler eksikleri gidermede faydalı olacaktır.fakat lütfen cahilce ve çocukça yorum yapanların yorumlarınıda yayınlayarak saygın bir haber sitesinin kirletilmesinede karşıyım.Ufku açık ileri görüşlü Türkiye için hep berebar çaba sarfetmeliyiz.
  • YAGMUR SUYUNU ALIP İÇME SUYU YAPACAKLAR
  • BİDONLARI NE YAPACAKLAR
  • BİDONLARI SIRALAYIN SAGANAK YAGMUR GELİYOR.
  • Sanırım bu arkadaşımız TR deki diğer terminalleri görmediği için böyle yazmış. En kötüsü ATM. Ben daha kötüsünü görmedim.
  • atm güzel bir terminal yaptı diyen arkadaş diger havalimanlarını görmedi herhalde izmire bir bak ıst a sabiha gökcene antalyaya hiç biri beton yıgını degil hiç bir terminal bu kadar aydınlatmaya ihtiyaç duymuyor neden içersi karanlık çünkü ışık almıyor güneş paneliymiş geçin bunları birde ödül almışınız yazık
  • ne derseniz diyin Atm bu işi biliyor ve güzel bir terminal yaptı...Bence çok düzenli...Türkiyede ççok örnekleri var ama eşi nadirdir Dalamanın her zaman....İnsan çalışma ve takım arkadaşları olarak...Herşey düzenli sevgilerle
  • DLM da kalite diye birşey yok herhalde. Herşey kontrolsuz. Tursitle mecburiyetten geliyor terminal iyi diye değil. Eski terminalde çalışanlar olarak daha mutluyduk. Bütün huzurumuzu kaçırdınız. Daha iyi olacak diye beklerken geldiği duruma bak.
  • SAYIN ATM YETKİLİLERİ YOLCU GETİRMEK KALİTEYİDE ARTTIRMAK GEREKİYOR. KIŞIN DA KİLİMALARI ÇALIŞTIRALIM DOKTOR PARASI VERMEKTEN PERİŞAN OLDUK
  • uçak körüğe yanaştı, kapı açıldı:işte o andan itibaren yandınız nedenmi çünkü körüğün içi tam tabiri il FIRIN.

ATM Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, Dalaman destinasyonunun İngiltere pazarında bir numaraya yükselmesinin sevindirici olduğunu belirtirken, ekip çalışmasının da önemli olduğunu belirtti. Güvenç, “Antalya Kaş’tan, Muğla’nın Datça ilçesine kadar Bin kilometrelik bir şerit Dalaman Havalimanından besleniyor. Havalimanları alt yapı yatırımlarıdır. Dalaman destinasyonu ağırlıklı İngilizlerin geldiği bir bölge. Bölgeye gelen yabancı turistlerin yüzde 67’si İngiliz. Geçen yıl Muğla’ya yaklaşık 1 milyon 500 bin İngiliz turist geldi. ATM Dalaman, Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Muğla Valiliği ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlü bölgenin tanıtımı için birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor” dedi.

Yüz yüze yapılan görüşmelerin çok daha fazla artış getireceğini belirten Güvenç, “Bunlar kalıcı hale gelecek. Yeni kazanılan müşteriler uzaktan uzağa reklam oluyor. Her yeni müşteri, önümüzdeki sezon için yeni müşteriler getiriyor. Amacımız, yeni gelen müşterileri kalıcı hale getirmek. Bunun için de müşteri memnuniyeti çok önemli. İngiltere’de her yıl 66 milyon kişi yurtdışına çıkıyor. Bunun 40 milyonu kayıt dışı, kaçak turist. Biz bu fırsattan istifade ederek, ne kadar çok turisti buraya çekersek, bunlar kalıcı hale gelir. Yüzde 22 artış değil, bu rakımı yüzde 35-40 çıkarmamız gerekir” şeklinde konuştu.

“LLC’ler taşımacılıkta önemli paya sahip” diyen Güvenç, şunları söyledi: “Love Cost Carrier’ler (LCC) artık Avrupa’daki hava yolu taşımacılığında önemli paya sahip. Bu sene özellikle Dalaman’a uçuş sayılarını arttırdılar. ATM Dalaman olarak uzun uğraşılardan sonra İngiltere’nin düşük maliyetli havayolu şirketlerinden Je2com ile 3 yıllık planlama yaptık. 2009 planlaması tuttu. 2010 yılı için 45 bin yolcu taşıma planı yapmıştık. Bu 60 binin üzerine çıktı. 2011 yılı için de 100 bine yakın yolcu taşıma planı yapılıyor" dedi.

Dalaman Havalimanı uçuşa geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sevğili Airport Haber yönetimi, Haberlere yorumlar yapılsın öneriler verilsin,bu yorum ve öneriler eksikleri gidermede faydalı olacaktır.fakat lütfen cahilce ve çocukça yorum yapanların yorumlarınıda yayınlayarak saygın bir haber sitesinin kirletilmesinede karşıyım.Ufku açık ileri görüşlü Türkiye için hep berebar çaba sarfetmeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAGMUR SUYUNU ALIP İÇME SUYU YAPACAKLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİDONLARI NE YAPACAKLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİDONLARI SIRALAYIN SAGANAK YAGMUR GELİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım bu arkadaşımız TR deki diğer terminalleri görmediği için böyle yazmış. En kötüsü ATM. Ben daha kötüsünü görmedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atm güzel bir terminal yaptı diyen arkadaş diger havalimanlarını görmedi herhalde izmire bir bak ıst a sabiha gökcene antalyaya hiç biri beton yıgını degil hiç bir terminal bu kadar aydınlatmaya ihtiyaç duymuyor neden içersi karanlık çünkü ışık almıyor güneş paneliymiş geçin bunları birde ödül almışınız yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne derseniz diyin Atm bu işi biliyor ve güzel bir terminal yaptı...Bence çok düzenli...Türkiyede ççok örnekleri var ama eşi nadirdir Dalamanın her zaman....İnsan çalışma ve takım arkadaşları olarak...Herşey düzenli sevgilerle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DLM da kalite diye birşey yok herhalde. Herşey kontrolsuz. Tursitle mecburiyetten geliyor terminal iyi diye değil. Eski terminalde çalışanlar olarak daha mutluyduk. Bütün huzurumuzu kaçırdınız. Daha iyi olacak diye beklerken geldiği duruma bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN ATM YETKİLİLERİ YOLCU GETİRMEK KALİTEYİDE ARTTIRMAK GEREKİYOR. KIŞIN DA KİLİMALARI ÇALIŞTIRALIM DOKTOR PARASI VERMEKTEN PERİŞAN OLDUK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçak körüğe yanaştı, kapı açıldı:işte o andan itibaren yandınız nedenmi çünkü körüğün içi tam tabiri il FIRIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000