22 Ekim 2015, Perşembe 08:12:09

Dalaman Havalimanı personeli IŞİD'e katıldı iddiası

Karaman’da yaşayan Ramazan B. (27), 7 yıllık eşi Hülya B'nin (26) 2 yaşındaki oğullarını da alıp 6 gün önce terör örgütü IŞİD’e katıldığını iddia etti.
  • işinin hakkını veren güvenlik görevlileri lütfen yanlış anlamasın ancak bir gerçek var türkiye de. iş bulamayan insanların güvenlikçi olması gibi. bir kursa katılıp sertifika alıp siyasilerin de yardımıyla heryerde güvenlikçi oluyorlar. düşük maaş kalitesiz eğitim. işe alanların da istihbarat yönünde bir araştırmaları olmuyor. bir an önce bu işin ciddiyeti farkedilmeli, eğitimler zorlaştırılmalı pskolojik testler uygulanmalı ve maaşları arttırılmalıdır. İş bulamayan vasıfsız insanların ekmek kapısı olmaktan çıkarılmalıdır.
  • Isit belası burnumuzun dibine gelmis. Önlem almayan devlet utansın.
  • heryerden IŞID e katılıyorlar. gecen Hollanda'dan 2 kişi Suriye gitmişler. savaşı kazanacağını düşünüyorlar, ölüme gitiklerini farkında değiller.
  • IŞİD'ciler elini kolunu sallayarak havalimanlarında güvenlik görevlisi olabiliyorlar. Daha önce Airporthaberin gündeme getirdiği cübbeli, takkeli, şalvarlılar THY'de teknisyen olabiliyor ki bu konunun üzerine ciddiyetle gidilmediğini de herkes biliyor. THY'nin motorlarına yazılan arapca dualar da cabuk unutuldu gibi. Bütün bunlar olup biterken SHGM'de ya sektörün cebinden kendisine oyuncak bulmuş gibi ICAN cilik moynuyor yada çalıştay yapıp peşine de verilen akıl doğrultusunda bir genelge yayınlayıp doğru giden işleri de bozuyor. Bu olup bitenlere tapu müdülüğü mü müdahale edecek. Dalaman havalinaının çok kötü yönetildiğini sağır sultan duydu SHGM hariç. TAV'da yemek vermiş siz bu işin neresindesiniz be kardeşim. THY'nin trafik hakları için yapılan toplantıların hadi diğelim mercan dede bir yerinde olsun da size ne oluyor.
  • Kimlerle yuz goz oluyoruz ? Hic mi security check yapmiyorlar ise almadan once? Daha da ucmam dalamana
  • bunu orta yastaki erkek bunalimi ve osteoporoz ile yorumlayabiliriz, e memleketin iq seviyesi de malum, ne bekliyorsun? einstein olmalarini mi?
  • Havalimanındaki yöneticiler ne iş yapıyormuş? Balık çifliği mi yönetiyorlarmış?
  • Çocukken evlenmişiniz beraber büyümüşsünüz resmen. Yaşlara baksana Allahım akıl ver bu saf beyinlere. Yakında islamiyeti yaşamaya avrupaya gideceğiz. Bu ne hal!
  • Allah'ım akıl fikir ver sen bu insanlara..

Karaman’da yaşayan Ramazan B. (27), 7 yıllık eşi Hülya B'nin (26) 2 yaşındaki oğullarını da alıp 6 gün önce terör örgütü IŞİD’e katıldığını iddia etti.

Kız öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan Ramazan B., bir süre önce eşinin düşünce yapısının değiştiğini ileri sürerek şöyle dedi:

‘CANLI BOMBA’ GÖZALTISI

“Eşim en son Dalaman Havaalanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. İstemediğim örgütler ve düşünceler içerisine girdiğinden dolayı yolumuzu ayırma kararı aldık. Yaklaşık 8 aydır da ayrı yaşıyoruz. Biz ayrı yaşamaya başladıktan sonra peçe takmaya başladığını gördüm. Oğluma da kamuflaj giydirmiş. Arkadaşlarına cihat peşinde olduğunu, kendisinin bir canlı bomba olduğunu, gerektiğinde kendisini patlatabileceğini söylemiş. Canlı bomba şüphesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılmış. Çocuğumu kurtarın. Onu çok özlüyorum.”

‘Oğlumla konuşayım’

Eşinin en son kendisini arayıp Suriye’nin Rakka kentinde olduğunu ve durumlarının iyi olduğunu söylediğini belirten Ramazan B., “Çocuğumun sesini duymak istedim. Ama uyuduğunu söyledi. Telefonu yüzüme kapattı. Suriye’ye giderken gönderdiği fotoğraflarda tanımadık kişiler vardı. Sosyal paylaşım sitesini incelediğimde de hep IŞİD ile ilgili fotoğraflar gördüm” dedi. (Hürriyet)

Dalaman Havalimanı personeli IŞİD'e katıldı iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
işinin hakkını veren güvenlik görevlileri lütfen yanlış anlamasın ancak bir gerçek var türkiye de. iş bulamayan insanların güvenlikçi olması gibi. bir kursa katılıp sertifika alıp siyasilerin de yardımıyla heryerde güvenlikçi oluyorlar. düşük maaş kalitesiz eğitim. işe alanların da istihbarat yönünde bir araştırmaları olmuyor. bir an önce bu işin ciddiyeti farkedilmeli, eğitimler zorlaştırılmalı pskolojik testler uygulanmalı ve maaşları arttırılmalıdır. İş bulamayan vasıfsız insanların ekmek kapısı olmaktan çıkarılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Isit belası burnumuzun dibine gelmis. Önlem almayan devlet utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetçi ~ 8 yıl önce
heryerden IŞID e katılıyorlar. gecen Hollanda'dan 2 kişi Suriye gitmişler. savaşı kazanacağını düşünüyorlar, ölüme gitiklerini farkında değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha neler ~ 8 yıl önce
IŞİD'ciler elini kolunu sallayarak havalimanlarında güvenlik görevlisi olabiliyorlar. Daha önce Airporthaberin gündeme getirdiği cübbeli, takkeli, şalvarlılar THY'de teknisyen olabiliyor ki bu konunun üzerine ciddiyetle gidilmediğini de herkes biliyor. THY'nin motorlarına yazılan arapca dualar da cabuk unutuldu gibi. Bütün bunlar olup biterken SHGM'de ya sektörün cebinden kendisine oyuncak bulmuş gibi ICAN cilik moynuyor yada çalıştay yapıp peşine de verilen akıl doğrultusunda bir genelge yayınlayıp doğru giden işleri de bozuyor. Bu olup bitenlere tapu müdülüğü mü müdahale edecek. Dalaman havalinaının çok kötü yönetildiğini sağır sultan duydu SHGM hariç. TAV'da yemek vermiş siz bu işin neresindesiniz be kardeşim. THY'nin trafik hakları için yapılan toplantıların hadi diğelim mercan dede bir yerinde olsun da size ne oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Kimlerle yuz goz oluyoruz ? Hic mi security check yapmiyorlar ise almadan once? Daha da ucmam dalamana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N'olur ~ 8 yıl önce
N'olur uç sensiz biz ne yaparız :)
ortayas krizi ~ 8 yıl önce
bunu orta yastaki erkek bunalimi ve osteoporoz ile yorumlayabiliriz, e memleketin iq seviyesi de malum, ne bekliyorsun? einstein olmalarini mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne iş yapıyorlar ~ 8 yıl önce
Havalimanındaki yöneticiler ne iş yapıyormuş? Balık çifliği mi yönetiyorlarmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rdg ~ 8 yıl önce
Çocukken evlenmişiniz beraber büyümüşsünüz resmen. Yaşlara baksana Allahım akıl ver bu saf beyinlere. Yakında islamiyeti yaşamaya avrupaya gideceğiz. Bu ne hal!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aman ha ~ 8 yıl önce
bir de orayı perişan etmeyin
. ~ 8 yıl önce
Allah'ım akıl fikir ver sen bu insanlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vermez ~ 8 yıl önce
Beyni olmayanlara nasıl akıl fikir versin ki ?
-.- ~ 8 yıl önce
Resem dalga geciyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000