04 Ocak 2019, Cuma 11:49:29

Dalaman Havalimanı en çok arananlar arasında

Dünyaca ünlü The Telegraph Gazetesinde yer alan makalede Dalaman’ın 2018'de en çok aranan uçuş destinasyonları arasında 7. Sırada yer aldığı ve bunun Türk turizmi açısından olumlu gelişmelerin göstergesi olduğu ifade edildi.
  • Avrupa listesinde Bilbao, Colmar, Hvar, Riga, Milan, Athens, Budapest, Lisbon, Bohinj, Prague, Kotor, Paris, Vienna and Amsterdam görünüyor.Ben DLM yi neden göremiyorum:))

Dünyaca ünlü The Telegraph Gazetesinde yer alan makalede Dalaman’ın 2018'de en çok aranan uçuş destinasyonları arasında 7. Sırada yer aldığı ve bunun Türk turizmi açısından olumlu gelişmelerin göstergesi olduğu ifade edildi.

The Telegraph Gazetesinde 2018 yılında dünya turizminde popüler olan destinasyonların ele alındığı makalede, Moskova,Kiev,Tenerife, Seville, Gran Canaria, Geneva gibi popüler turizm merkezlerinin ardından Dalaman’ın 2018'de en çok aranan uçuş destinasyonları arasında 7. Sırada yer aldığı ifade edildi.

Dalaman’ı Sri Lanka, Larnaca ve Pakistan takip etti. Makalede, özellikle İngiliz turistler tarafından tercih edilen bu destinasyonlar arasında Dalaman’ın yer almasının Türk turizmi açısından olumlu gelişmelerin göstergesi olduğu ifade edildi.

YDA  Dalaman Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, The Telegraph Gazetesinde yer alan makalede Dalaman’ın 2018'de en çok aranan uçuş destinasyonları arasında 7. Sırada yer almasının sevindirici olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

“Dalaman’ın 2018 yılında en çok aranan ilk 10 destinasyon  arasında yer alması yıllardır kamu-özel işbirliği bazında ısrarla sürdürülen çalışmaların sonucu.
Turizm Bakanlığımızın Amadeus - Tripadvisor -Facebook -Twitter gibi digital devlerle  yapmış olduğu  programlar ve özellikle İngiltere’de şehirler bazında birlikte yaptığımız saha çalışmalarının sonuçları kendini gösteriyor. Dünya giderek daha fazla dijitalize olurken İngiltere bu konuda başı çekiyor. Ayrıca Ryan Airin Dalaman’a uçuşlarını başlatması vesilesiyle  kendi özel bloggerları ile yaptığı Dalaman bölgesi digital çalışmalarınında etkili olduğu anlaşılmaktadır. Yine geçen yıl bölgemizde ağırlanan birçok basın mensubu ve özellikle sezon sonuna doğru 9 İngiliz seyahat yazarı, blogger, gourme ve gazetecinin yarattığı digital dalga oldukça önemliydi .satışların  %48  i online olan bu ülkede digital dünyada güçlü şekilde var olmak hayati derecede önemlidir.

Tabiatıyla Dalaman’a uçuş yapan tur operatörleri ve havayollarını kendi web siteleride çok önemli ve bu kanallarda güçlü şekilde varlığımızı devam ettirmeliyiz . Yeni sezon başlangıcında Avrupa’da  önemli bir digital firma ile İngiltere de geo-targeted bir çalışma başlatmayı planlıyoruz. Böylece tüketici odaklı ve ürün çeşitliliğine dolayisiyla sezon uzatmaya  dayalı, örnek bir çalışma olacak.Bu bağlamda, Sayın Turizm Bakanımızın sürekli vurguladığı gibi regular bazda (Talep artışını karşılacak ) uçuş frekanslarının artışı önem arzetmektedir”

Dalaman Havalimanı en çok arananlar arasında

Yorumlar

Ben göremedim ~ 5 yıl önce
Avrupa listesinde Bilbao, Colmar, Hvar, Riga, Milan, Athens, Budapest, Lisbon, Bohinj, Prague, Kotor, Paris, Vienna and Amsterdam görünüyor.Ben DLM yi neden göremiyorum:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000