26 Temmuz 2011, Salı 09:55:24

DAHA İYİSİ YOK!

Ortakları arasında Türk EA Havacılık’ın da bulunduğu çift motorlu hafif jet uçağı Eclipse 500, dünyanın en ünlü lüks yaşam dergilerinden biri olan Robb Report tarafından 2011 yılının ‘En İyi Kişisel Jet’i seçildi...
  • En iyiler listesine girmiş ve seri üretim yapan bir fabrikanın Turk ortağının olmasi gurur verici bir olay.. Türkiye kendi uçağını üretme hayalini gerçekleştirmeye çalışırken boyle girişimci ve yatırımcılardan faydalanmak lazım. Tebrikler EA Havacılık..
  • Sahiplerine kazasız belasız uçuşlar dilerim.
Derginin özel “Best of the Best: 2011” sayısında en iyi kişisel jet seçilen Eclipse 500 için: “41,000 ft seyir irtifasına sahip olan, yani her türlü riskli hava koşullarının üzerinde uçabilen Eclipse 500, 2.15 milyon dolarlık fiyatıyla da kendisini diğer jetlerden ayırıyor.”
 
“Maliyetleri oldukça düşüren Çok Hafif Jet konsepti yeni değil. Oldukça genç ve rakiplerine göre küçük bir şirket olan Eclipse Aerospace şu anda var olan Eclipse 500 uçaklarının fabrika bakımlarını ve upgrade işlemlerini gerçekleştiriyor. Şirket kısa süre içerisinde yeniden üretime başlamayı planlıyor, bunun en somut göstergesi de yakın zamanda Sikorsky ile imzaladıkları ortaklık anlaşması” deniyor.  
 
Geçtiğimiz ay dünyanın en prestijli havacılık dergilerinden Flight Global tarafından da “En iyi 10 İş Jet”i arasında gösterilen Eclipse 500, uygun fiyatı ve operasyonel kabiliyeti ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
 
Kabin içi BMW tarafından tasarlanan ve tercihe göre 4 ya da 5 yolcu taşıyabilen Eclipse 500 aynı zamanda ekonomik özellikleri ile de en çok tercih edilen kişisel jet olmaya devam ediyor. Eclipse 500, dünyanın en sessiz çift motorlu jeti unvanına da sahip.  
 
En yakın rakibinden yüzde 40’a varan oranda daha az yakıt harcayan Eclipse 500 şu anda aralarında ünlü aktör John Travolta, Formula 1 sürücüsü Ralf Schumacher gibi isimlerin de yer aldığı 260 kişi tarafından kullanılıyor.
 
2009 yılında Eclipse Aerospace’ın kurucu ortağı olarak havacılık sektörüne hızlı bir adım atan EA Havacılık aynı zamanda Eclipse 500 uçağının Avrupa, Rusya ve Orta Doğu Satış Temsilciliğini de üstleniyor. EA Havacılık ayrıca İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yer alan Avrupa’nın tek Eclipse Aerospace Platin Servis Merkezi ile Eclipse 500 sahiplerine bakım, onarım ve geliştirme hizmetleri sunuyor.


 
DAHA İYİSİ YOK!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
En iyiler listesine girmiş ve seri üretim yapan bir fabrikanın Turk ortağının olmasi gurur verici bir olay.. Türkiye kendi uçağını üretme hayalini gerçekleştirmeye çalışırken boyle girişimci ve yatırımcılardan faydalanmak lazım. Tebrikler EA Havacılık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sahiplerine kazasız belasız uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000