10 Aralık 2013, Salı 09:43:29

CYPRUS AIRWAYS SONA YAKLAŞIYOR!

Ekonomik kriz nedeniyle iflasın eşiğine gelen Kıbrıs Rum Hava Yolları'nın son umudu da suya düştü.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ekonomik gerçeklerden uzak yaşayan KIBRIS Türk Toplumu KTHY batınca güneyin havayolunu ve Rum Devleti'nin hava yoluna verdiği desteği örnek göstermişti. Şimdi orada da deniz bitti. Bugünkü dünyada rekabetçi olmayan hiç bir şey ayakta kalamıyor. KKTC basınında, meclisinde anlamsız konuşmalar yapanlar, yazanlar belki bir şeyler öğrenmişlerdir.
  • İstikamet THY.Marş marş.
  • iyi güzel işte yeni rum pilotlarımız aramıza katılır kötümü olmuş ah ahhh.

Tek kurtuluş yolunu Avrupa Merkez Bankası, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Avrupa Komisyonu'ndan oluşan Troyka'ya bağlayan havayolu şirketine olumsuz cevap geldi. Troyka'nın, Güney Kıbrıs ekonomisinin düzelmesi için uyguladığı memorandumda, Kıbrıs Havayolları'na tek kuruş dahi verilmemesini şart koştuğu öğrenildi.

Rum basını, Avrupa Birliği Komisyonu’nun bu konuya ilişkin belgesini yayımladı. Belgeyle AB Komisyonu’nun Mali İşlerden Sorumlu Komiseri Olli Rehn, komisyonun onayı olmadan Kıbrıs Hava Yolları'na şirketine devlet yardımı aktarmasının engellenmesi konusunda yetkili kılınmış.

Haberde, güncelleştirilmiş memorandumun birtakım yeni tedbirler alınmasını da öngördüğü belirtilirken, bunların ek devlet teminatı verilmesi, sermaye dolaşımının denetimi, kara para aklamayla ilgili konular olduğu kaydedildi.

CYPRUS AIRWAYS SONA YAKLAŞIYOR!

Yorumlar

beter olun ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ekonomik gerçeklerden uzak yaşayan KIBRIS Türk Toplumu KTHY batınca güneyin havayolunu ve Rum Devleti'nin hava yoluna verdiği desteği örnek göstermişti. Şimdi orada da deniz bitti. Bugünkü dünyada rekabetçi olmayan hiç bir şey ayakta kalamıyor. KKTC basınında, meclisinde anlamsız konuşmalar yapanlar, yazanlar belki bir şeyler öğrenmişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'ye ~ 10 yıl önce
İstikamet THY.Marş marş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 10 yıl önce
iyi güzel işte yeni rum pilotlarımız aramıza katılır kötümü olmuş ah ahhh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000