29 Ekim 2017, Pazar 09:00:00

Cumhuriyetimizin 94'üncü yılı kutlu olsun

Türkiye Cumhuriyeti'nin 94'üncü yaşı bugün tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.
  • Atam senin emanetini sonsuza kadar yaşatacağız. Atam, iyki vardı ve hep var olacaksın. Capt. Ömer
  • Cumhuriye bayramı coşkusu bazılarını bayağı korkutmuş galiba. Korkmayın biz sizler gibi şiddet yanlısı palayla gezen kişiler değiliz. Bizler vatanseveriz. Okuruz öğreniriz ve kimseye zarar vermeyiz. Çoluk çocuğa art niyetli düşünmeyiz.Ensar vakfı üyesi değiliz. Sadece Atatürkü severiz.
  • Önce Allah’a sonra Kula şükretseniz ya ezikler sizi ezikler
  • cumhuriyet bayramı düşünülemez. ancak içinde vatan hainliği olan fetöcu ve atatürte düşmanlık besleyip kandırıldık mazeretini kullananlar kutlama mesajlarında atatürkden bahsetmez. resimlerini paylaşmaz
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • YAŞASIN CUMHURİYET. YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE DEVRİMLERİ. DÜNYANIN EN BÜYÜK DEVRİMCİSİ VE DEVLET ADAMI ATATÜRK SENİN ESERİN OLAN LAİK CUMHURİYETİ HER TÜRLÜ YOBAZ VE ÇAĞ DIŞI SALDIRILARDAN KORUYARAK SENİN GÖSTERDİĞİN VE İLKELERİN İLE AYDINLATTIĞIN YOLDA BİZ VE BİZDEN SONRAKİ CUMHURİYETÇİ NESİL NİCE 94. YAŞLARA TAŞIYACAKTIR. DÜNYA DURDUKÇA SENİN ESERLERİN DE DURACAK VE KORUNACAKTIR. RAHAT UYU BÜYÜK ATATÜRK. CUMHURİYET BAYRAMI BÜTÜN CUMHURİYETE İNANAN VE KOL KANAT GEREKEN ATATÜRKÇÜ İLERİCİLERE KUTLU OLSUN.
  • Emeginize saglik cok tesekkurler Airport Haber
  • Yaşasın Cumhuriyet,Ne Mutlu Türküm Diyene.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 94'üncü yaşı bugün tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

AirportHaber Ailesi olarak siz değerli okuyucularımız başta olmak üzere tüm Türkiye'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Bizlere bu güzel günü armağan eden ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyoruz.

Havacılık sektöründen Cumhuriyet paylaşımları;





































Cumhuriyetimizin 94'üncü yılı kutlu olsun

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Atam iyki vardın ~ 6 yıl önce
Atam senin emanetini sonsuza kadar yaşatacağız. Atam, iyki vardı ve hep var olacaksın. Capt. Ömer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayrak ~ 6 yıl önce
Cumhuriye bayramı coşkusu bazılarını bayağı korkutmuş galiba. Korkmayın biz sizler gibi şiddet yanlısı palayla gezen kişiler değiliz. Bizler vatanseveriz. Okuruz öğreniriz ve kimseye zarar vermeyiz. Çoluk çocuğa art niyetli düşünmeyiz.Ensar vakfı üyesi değiliz. Sadece Atatürkü severiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noob ~ 6 yıl önce
Önce Allah’a sonra Kula şükretseniz ya ezikler sizi ezikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
Allah kullarını çeşitli şekillerde sınar. ama bunu senin gibilerle yapınca hafif güceniyorum.
Atatürksüz ~ 6 yıl önce
cumhuriyet bayramı düşünülemez. ancak içinde vatan hainliği olan fetöcu ve atatürte düşmanlık besleyip kandırıldık mazeretini kullananlar kutlama mesajlarında atatürkden bahsetmez. resimlerini paylaşmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gec bunlari gecc ~ 6 yıl önce
sayesinde ingiliz alman rus fransiz uyruklu yani vatan haini degiliz gerci bazileri icin gecersiz fetocular pkk ypg gavurlari cok
Km ~ 6 yıl önce
Ne Mutlu Türküm Diyene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 6 yıl önce
YAŞASIN CUMHURİYET. YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE DEVRİMLERİ. DÜNYANIN EN BÜYÜK DEVRİMCİSİ VE DEVLET ADAMI ATATÜRK SENİN ESERİN OLAN LAİK CUMHURİYETİ HER TÜRLÜ YOBAZ VE ÇAĞ DIŞI SALDIRILARDAN KORUYARAK SENİN GÖSTERDİĞİN VE İLKELERİN İLE AYDINLATTIĞIN YOLDA BİZ VE BİZDEN SONRAKİ CUMHURİYETÇİ NESİL NİCE 94. YAŞLARA TAŞIYACAKTIR. DÜNYA DURDUKÇA SENİN ESERLERİN DE DURACAK VE KORUNACAKTIR. RAHAT UYU BÜYÜK ATATÜRK. CUMHURİYET BAYRAMI BÜTÜN CUMHURİYETE İNANAN VE KOL KANAT GEREKEN ATATÜRKÇÜ İLERİCİLERE KUTLU OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıkım ~ 6 yıl önce
90 yıldır daha bi bildiğiniz yok.
milos efendi ~ 6 yıl önce
Yıkım kardes, Cumhuriyeti sizin gibiler anlamaz.Dini kullananlar asıl yıkım dır.Fazla söze gerek yok .Ayrıca 94. Yılı CUMHURİYETIMIZIN daha nice yıllara. .
Yıkıma ~ 6 yıl önce
Püsküllünün istediği gibi İstanbul işgal kuvvetlerinde kalsaydı sünnet olma zahmetine katlanmayacaktın
B_52 ye ~ 6 yıl önce
Allah hepimize iman versin. İmanla gezen sırtında dünyayı taşır. İmkansız gezen sırtında beden diye bir leş taşır
Yıkım ~ 6 yıl önce
İşte okumayan, cahil cühela, çağdışı, ülkesini sevmeyen, arap sevdalısı, ülkesinin geri kalması için elinden gelen bir vatandaş yazısı. Seninle aynı havayı soluduğum için utanıyorum. Medeniyet düşmanları sizi.
misafir ~ 6 yıl önce
Kıymetli arkadaşım. eline sağlık. Ama o adam olmasaydı bir çoğumuz çeşitli yabancı dilleri baba dilimiz olarak çok akıcı konuşuyor olacaktık ve hatta ABD ve AB kapsamında serbest dolaşım ve yaşam hakkımızda olacaktı. Bu nedenlerle yorum yapan bazı şeylerin eleştirilerini anlayabiliyorum.Saygılarımla.
Sanane ~ 6 yıl önce
Sen imanla gez , milletin ne taşıdığından sanane
Tesekkurler ~ 6 yıl önce
Emeginize saglik cok tesekkurler Airport Haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 6 yıl önce
Yaşasın Cumhuriyet,Ne Mutlu Türküm Diyene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000