29 Ekim 2016, Cumartesi 09:00:01

Cumhuriyetimiz 93 yaşında

Türkiiye Cumhuriyeti'nin 93'üncü yaşı bugün tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. AirportHaber Ailesi olarak siz değerli okuyucularımız başta olmak üzere tüm Türkiye'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. Bizlere bu güzel günü armağan eden ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.
  • Laikçilerin bayramı kutlu olsun.
  • Tc cumhuriyeti mubarek olsun. Orda olmak var!
  • Ne mutlu Türk'üm diyene ve tam bağımsız Türkiye hala aynı düşüncedeyiz hiç vazgeçmeyeceğiz bilinmesini istedim yaşa Varol Cumhuriyet hep böyle laik kal duygularım budur ve öyle kalacaktır Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
  • LAİK ATATÜRK'ÜMÜZÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN.
  • NE MUTLU TURKUM DIYENE
  • YAŞASIN CUMHURİYET. YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE DEVRİMLERİ. ÇOK YAŞA TÜRKİYE CUMHURİYETİ. SEVGİLİ ATATÜRK SENİN KURDUĞUN LAİK, ÇAĞDAŞ VE DEVRİMLERİNLE MEDENİ ÜLKELER SEVİYESİNE ÇIKARTMAYA ÇALIŞTIĞIN VE MAZLUM DOĞU ÜLKELERİNE ÖRNEK OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BÜTÜN ENGELLEMELERE VE YOBAZ SALDIRILARA KARŞI SONSUZA KADAR KORUYACAĞIZ.
  • Pensilvanya'dan yazan biri olarak tum yobaz akp liler haric herkesin cumhuriyet bayrami mubarek olsun.
  • Cumhuriyeti bizlere armağan eden Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve özlemle anıyoruz #Benimdoğumgünüm29ekim
  • AirportHaber'e Cumhuriyet Bayrami web mesaji icin tesekkurler. Havayollari web sitelerine baktim ve bir tek Atlas Global web sitesi Cumhuriyet Bayrami mesaji veriyor. Tesekkurler Atlas!
  • Cumhuriyet'e sahip cikmaya devam. Allah memleketimize zeval vermesin. Ataturk ve butun Cumhuriyet sehitlerinin ruhlari sad olsun. Onlarin sayesinde bugunleri bagimsiz ve esaretsiz olarak yasiyoruz.

Türkiiye Cumhuriyeti'nin 93'üncü yaşı bugün tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

AirportHaber Ailesi olarak siz değerli okuyucularımız başta olmak üzere tüm Türkiye'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Bizlere bu güzel günü armağan eden ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Cumhuriyetimiz 93 yaşında

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

laylay ~ 7 yıl önce
Laikçilerin bayramı kutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayram ~ 7 yıl önce
Senin bayramın ne?
laylay ~ 7 yıl önce
laik olmayanından...
grb ~ 7 yıl önce
Tc cumhuriyeti mubarek olsun. Orda olmak var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutlu ~ 7 yıl önce
Ne mutlu Türk'üm diyene ve tam bağımsız Türkiye hala aynı düşüncedeyiz hiç vazgeçmeyeceğiz bilinmesini istedim yaşa Varol Cumhuriyet hep böyle laik kal duygularım budur ve öyle kalacaktır Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanatlar ~ 7 yıl önce
LAİK ATATÜRK'ÜMÜZÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE MUTLU TURKUM DIYENE ~ 7 yıl önce
NE MUTLU TURKUM DIYENE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 7 yıl önce
YAŞASIN CUMHURİYET. YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE DEVRİMLERİ. ÇOK YAŞA TÜRKİYE CUMHURİYETİ. SEVGİLİ ATATÜRK SENİN KURDUĞUN LAİK, ÇAĞDAŞ VE DEVRİMLERİNLE MEDENİ ÜLKELER SEVİYESİNE ÇIKARTMAYA ÇALIŞTIĞIN VE MAZLUM DOĞU ÜLKELERİNE ÖRNEK OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BÜTÜN ENGELLEMELERE VE YOBAZ SALDIRILARA KARŞI SONSUZA KADAR KORUYACAĞIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pensilvanya ~ 7 yıl önce
Pensilvanya'dan yazan biri olarak tum yobaz akp liler haric herkesin cumhuriyet bayrami mubarek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozkurt ~ 7 yıl önce
Cumhuriyeti bizlere armağan eden Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve özlemle anıyoruz #Benimdoğumgünüm29ekim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Web Site ~ 7 yıl önce
AirportHaber'e Cumhuriyet Bayrami web mesaji icin tesekkurler. Havayollari web sitelerine baktim ve bir tek Atlas Global web sitesi Cumhuriyet Bayrami mesaji veriyor. Tesekkurler Atlas!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acda bak ~ 7 yıl önce
Pgsde sitesinden kutluyor atıp tutma
29 Ekim ~ 7 yıl önce
Cumhuriyet'e sahip cikmaya devam. Allah memleketimize zeval vermesin. Ataturk ve butun Cumhuriyet sehitlerinin ruhlari sad olsun. Onlarin sayesinde bugunleri bagimsiz ve esaretsiz olarak yasiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000