18 Mayıs 2016, Çarşamba 15:42:46

Cumhurbaşkanlığı'ndan helikopter açıklaması

Cumuhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Hakkari'de düşen ve iki pilotun şehit olduğu helikopterle ilgili açıklama yaptı.
  • Klip çeker gibi hazırlık yapılmış senaryo gereği göstermelik çatışma ve sonrası hazin son
  • Bir''millet uyuyor'' teranesidir ağızlara sakız oldu. Asıl uyuyan sizsiniz.Millet uyumuyor,aksine cin gibi... gemisini kurtaran kaptanı oynuyor,her koyun kendi bacağından asılır ateş düştüğü yeri yakar diyor.Haline şükrediyor,çoğunluk zerre umursamıyor orda savaş varmış şehit varmış diye. Geri dönülmez bir yoldayız, iktidar karşısında seçim kazanacağını düşünenler sadece ama sadece hayal kuruyor,millet böyle istiyor bir anlayın artık ve rüyadan uyanın.
  • siz düğündeydiniz.Biz pkk videosundan öğrendik..
  • geveleme laf ebeliği ,gerçek çumhurbaşkanlığı sözcüsüne yakışan bir konuşma değil.yalanı geveleme saklama.oyalama sözleri.çık konuş harbi harbi .bağır dünyaya kötü avrupaya,ama halkından gerçekleri gizleme.helikopterdeki pilotlar canlar canlarımız kolay yetişmiyor.tüm şehitletimize allah rahmet eylesin.
  • Genelkurmay bsşkanı düğünlerde halay çekedursun fidanlarımızı bu belaya feda ediyoruz. Yalan içinde boğulduk yetti be yetti!
  • Hala neyi sorguluyorsunuz? Genel Kurmayın resmi internet sitesi "Teknik Arıza" diye açıklama yapıyor. Bunların küçümsediği teröristler Devrimci Operasyon adı altında youtube kanalında bu helikopterin füze ile nasıl düşürüldüğüni paylaşıyor. Ancak aynı gün de, AKP Atamışı Genkur Başkanı Hulusi AKAR, RTE' nin Kızı Sümeyye' nin nikah şahitliğini yapıyor. İddia falan yok babam, "HIRSIZ İÇERİDEN OLDUKÇA KAPI KİLİT TUTMAZ OĞUL" noktasındayız. Makam mevki uğruna seni de beni de o kobranın pilotlarını da harcayanlar var. Uyanmazsanız siz de bedel ödeyeceksiniz.
  • Rusya resmen pkk uzerinden dusurulen ucagin ocunu aliyor pkk resmen hava savunma saahibi oldugunu govde gosterisiyle ilan etmis bulunmakta yakindada kandile s300 leri dikerler sinir oteside hayal olur...dis isleri uyuyor mit uyuyor hukumet uyuyor cumhuriyet tarihinin en buyuk atalet, rehavet ve ihanet icinde oldugu bir donemdeyiz allah yardimcimiz olsun
  • Öyle ya da böyle. Şehit pilotun ailesinin evi evime bir kaç yüz metre ötede ve her gün önünden geçiyorum. Her o evi gördükçe de o füzeyi satana da atana da lanet ediyorum. Haa buna sebep olanlar da alıyor nasiplerini.
  • Çok iyi organize edilmiş planlı bir sabotaj...
  • Devlet ileri gelenleri milleti uyutuyor. Helikopterimiz PKK Tarafından omuzdan atılan füzeyle vurulmuştur.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında konuştu.

Kalın, bir gazetecinin iki pilotun şehit olduğu kobra helikopterinin PKK füzesiyle düşürüldüğü iddiaları ve sosyal medyada yayınlanan video  ile ilgili sorduğu soruya cevap verdi.

Olaydan sonra Genelkurmay'ın açıklama yaptığını belirten Kalın şöyle konuştu: "Bu konuyla ilgili olarak hadisenin olduğu gün Genelkurmay Başkanlığı bir ilk açıklama yapmıştı. O günkü veriler ışığında bu açıklama yapılmıştı. Fakat Genelkurmay Başkanlığımız bu incelemeyi halen sürdürüyor. İnceleme ve soruşturma tamamlanmış değil. O görüntüler de dahil bütün süreç detaylı olarak inceleniyor.

Biz kendileriyle bu sabah yaptığımız görüşmesinin neticesinde Genelkurmay Başkanlığı tarafından bu soruşturmayla ilgili kapsamlı bir açıklama yapılacak. Özellikle bu görüntüler ve diğer konularla ilgili olarak yakın bir zamanda açıklama yapmayı panlıyorlar. Bu açıklama yapıldıktan sonra Geinelkurmay Başkanlığı'nın tetkik açıklamasını dikkate almak suretiyle konuyu etraflıca değerlendirmek daha isabetli olacaktır."

Cumhurbaşkanlığı'ndan helikopter açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Pilot ~ 8 yıl önce
Klip çeker gibi hazırlık yapılmış senaryo gereği göstermelik çatışma ve sonrası hazin son

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyku ~ 8 yıl önce
Bir''millet uyuyor'' teranesidir ağızlara sakız oldu. Asıl uyuyan sizsiniz.Millet uyumuyor,aksine cin gibi... gemisini kurtaran kaptanı oynuyor,her koyun kendi bacağından asılır ateş düştüğü yeri yakar diyor.Haline şükrediyor,çoğunluk zerre umursamıyor orda savaş varmış şehit varmış diye. Geri dönülmez bir yoldayız, iktidar karşısında seçim kazanacağını düşünenler sadece ama sadece hayal kuruyor,millet böyle istiyor bir anlayın artık ve rüyadan uyanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz öğrendik ~ 8 yıl önce
siz düğündeydiniz.Biz pkk videosundan öğrendik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
geveleme laf ebeliği ,gerçek çumhurbaşkanlığı sözcüsüne yakışan bir konuşma değil.yalanı geveleme saklama.oyalama sözleri.çık konuş harbi harbi .bağır dünyaya kötü avrupaya,ama halkından gerçekleri gizleme.helikopterdeki pilotlar canlar canlarımız kolay yetişmiyor.tüm şehitletimize allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur vatandaş ~ 8 yıl önce
Genelkurmay bsşkanı düğünlerde halay çekedursun fidanlarımızı bu belaya feda ediyoruz. Yalan içinde boğulduk yetti be yetti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ney??? ~ 8 yıl önce
Hala neyi sorguluyorsunuz? Genel Kurmayın resmi internet sitesi "Teknik Arıza" diye açıklama yapıyor. Bunların küçümsediği teröristler Devrimci Operasyon adı altında youtube kanalında bu helikopterin füze ile nasıl düşürüldüğüni paylaşıyor. Ancak aynı gün de, AKP Atamışı Genkur Başkanı Hulusi AKAR, RTE' nin Kızı Sümeyye' nin nikah şahitliğini yapıyor. İddia falan yok babam, "HIRSIZ İÇERİDEN OLDUKÇA KAPI KİLİT TUTMAZ OĞUL" noktasındayız. Makam mevki uğruna seni de beni de o kobranın pilotlarını da harcayanlar var. Uyanmazsanız siz de bedel ödeyeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 8 yıl önce
Rusya resmen pkk uzerinden dusurulen ucagin ocunu aliyor pkk resmen hava savunma saahibi oldugunu govde gosterisiyle ilan etmis bulunmakta yakindada kandile s300 leri dikerler sinir oteside hayal olur...dis isleri uyuyor mit uyuyor hukumet uyuyor cumhuriyet tarihinin en buyuk atalet, rehavet ve ihanet icinde oldugu bir donemdeyiz allah yardimcimiz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinir berisi ~ 8 yıl önce
Kandil mi kaldı ortada,her tarafları tarumar oldu.....Sen neymişsin be abi,önemli mevkiler seni bekler.Muvazzaflarda iş yok,anlamıyorlar bu işten..!
Sanal Havacı ~ 8 yıl önce
Öyle ya da böyle. Şehit pilotun ailesinin evi evime bir kaç yüz metre ötede ve her gün önünden geçiyorum. Her o evi gördükçe de o füzeyi satana da atana da lanet ediyorum. Haa buna sebep olanlar da alıyor nasiplerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 8 yıl önce
Çok iyi organize edilmiş planlı bir sabotaj...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egtfunılmlokkpğ ~ 8 yıl önce
Devlet ileri gelenleri milleti uyutuyor. Helikopterimiz PKK Tarafından omuzdan atılan füzeyle vurulmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000