07 Şubat 2023, Salı 22:54:14

Cumhurbaşkanlığı uçakları malzeme götürüp yaralı getiriyor

Arama kurtarma ve sağlık ekipleri ile yardım malzemelerini Adıyaman ve Kahramanmaraş'a ulaştıran Cumhurbaşkanlığına ait 2 uçak bölgedeki yaralıları Ankara'ya getiriyor.
  • O kadar samimiyetten uzak bir hareket ki, "bakın halkın emrindeyiz, gerekirse kendi özel uçağımızla müdahale ederiz" diye eğreti bir mesaj vermek için saçma bir çaba. Herkes biliyor akp'nin savurganlığı ve sorumsuzluğunun bizi bu hallere getirdiğini, inandırıcı değiller. Depremle geldiler, depremle gidecekler
  • İlk anda filodaki 318 ve 319'ları Zonguldak'taki madencileri taşımak için verseydi ya. Zonguldak için uygun o uçaklar da mazallah kirletirler diye mi düşündüler...
  • O kadar büyük tayyare varken gulfstream ilemi yardım? Reis bey zaten bunları kullanmıyorki! Marabalara veriyor bunları. Yuh!
  • Bir işr yaramışlar sonunda
  • 320,340,747 vs var bu ufak uçagı mı laik görmüşler
  • Biz de uçakları satacaz diyor muhalefet işleri güçleri çamur atmak .. bu uçaklar koştu insanların yardımına ve hiç durmadan git gel yapıyorlar ..Allah razı olsun .
  • Diğer 14 uçak ne iş yapıyor!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla deprem bölgeleri için tahsis edilen Cumhurbaşkanlığına ait 2 uçak, Adıyaman ve Kahramanmaraş'tan yaralılarla Ankara'ya hareket etti.

Deprem bölgesinde görevlendirildikten sonra Ankara'dan havalanan 2 uçak Adıyaman ve Kahramanmaraş'a yardım malzemelerini ve ekipleri ulaştırdı.

Uçaklarda bulunan kardiyologlar, genel cerrahlar, göğüs cerrahları, kalp ve damar cerrahları, beyin cerrahları, ortopedi uzmanları, kadın doğum uzmanları, hemşireler ve AFAD teknisyenleri de bölgede göreve başladı.

Adıyaman'a inen ekibin koordinatörlüğünü yapan Cumhurbaşkanlığı sağlık ekibinde görevli Dr. Muzaffer Akkoca, ilaç, tıbbi yardım malzemesi, arama kurtarma malzemesi ve bunları kullanacak tıbbi personel ve arama kurtarma personeliyle birlikte Adıyaman'a geldiklerini söyledi.

Kritik branşlarda uzman doktorlar, beyin cerrahları, kalp damar cerrahları, göğüs cerrahları, genel cerrahlar, hemşireler, acil tıp teknisyenlerinin sahada görev yapacaklarını ve afetzedelere, ihtiyacı olanlara yardım edeceklerini dile getiren Akkoca, "Teknik ekipmanlarını da yanlarında getirdiler ve kendi kendilerine yetecek donanıma sahipler. Burada hem arama kurtarma faaliyetlerini hem de tıbbi yardım faaliyetlerini sürdürecekler" dedi.

Akkoca, depremde yaralanan, kırıkları, ezilmeleri olan vatandaşları da uçaklarla Ankara'ya götüreceklerini, uygun hastanelere naklederek tıbbi yardımlarını ve tedavi süreçlerini yöneteceklerini bildirdi.

Muzaffer Akkoca, ihtiyaç devam ettiği sürece bu çalışmanın devam edeceğini aktardı. (Sputnik)



Cumhurbaşkanlığı uçakları malzeme götürüp yaralı getiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Riyakarlık ~ 1 yıl önce
O kadar samimiyetten uzak bir hareket ki, "bakın halkın emrindeyiz, gerekirse kendi özel uçağımızla müdahale ederiz" diye eğreti bir mesaj vermek için saçma bir çaba. Herkes biliyor akp'nin savurganlığı ve sorumsuzluğunun bizi bu hallere getirdiğini, inandırıcı değiller. Depremle geldiler, depremle gidecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öfkeli ~ 1 yıl önce
İlk anda filodaki 318 ve 319'ları Zonguldak'taki madencileri taşımak için verseydi ya. Zonguldak için uygun o uçaklar da mazallah kirletirler diye mi düşündüler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 1 yıl önce
O kadar büyük tayyare varken gulfstream ilemi yardım? Reis bey zaten bunları kullanmıyorki! Marabalara veriyor bunları. Yuh!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 1 yıl önce
Bir işr yaramışlar sonunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 1 yıl önce
320,340,747 vs var bu ufak uçagı mı laik görmüşler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnilemeyen piste 747 mi indircen ~ 1 yıl önce
Akıl küpü
Akıl küpü yazan arka ~ 1 yıl önce
Siz varken bize akıl küpü olmak düşmez.. çünkü herseyin en iyisinin bilen sizsiniz maşallah..
Incirlik e insin ~ 1 yıl önce
Akil kupu kocak ucaklar iniyor kalkiyor ordan . Niyet onemli niyet
Muhalefet ~ 1 yıl önce
Biz de uçakları satacaz diyor muhalefet işleri güçleri çamur atmak .. bu uçaklar koştu insanların yardımına ve hiç durmadan git gel yapıyorlar ..Allah razı olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Donanımlı Uçak ~ 1 yıl önce
Normal dönemde, az sayıda VIP yolcunun taşındığı bu uçakları satarsın yerine ambulans uçak alırsın. Sadece kısıtlı sürede değil, 365 gün insanların yardımında işe yarar..
Yorum ~ 1 yıl önce
Hala utanmadan bunları yazıyorsun.
Muhalefet ~ 1 yıl önce
Yandaş müteahhitlere destek olmasaydınız bunlar yaşanmazdı. Deprem öldürmüyor inşaat öldürüyor. İmar affını babam mı yaptı
Üüüü ~ 1 yıl önce
Diğer 14 uçak ne iş yapıyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000