05 Mart 2018, Pazartesi 13:22:33

'Cumhurbaşkanımızı havalimanına davet edeceğiz'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Havalimanımız açılmadan önce sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı davet edeceğiz. Hem pisti kullanacağız hem de terminalimizde çok ciddi ilerlemeler var onu da yerinde inceleyeceğiz." dedi.
  • Kim yaptırdi ise onun anısına onun ismi verilsin ki neler yapmış görülsün
  • MAE airport mehmet akif ersoy
  • Ulastirma bakaninin ileri yonelik projelerle ugrasmasi 3. Havalimanina vakit biraz normal ayirmasi dilegimle
  • Ulaşımı olmayan havalimanı 29 ekime kadar metro ve yollar bitecekmi
  • YENİ ATATÜRK HAVALİMANI (YAH) NEW ATATURK AIRPORT (NAA) ISTANBUL ATATURK AIRPORT (IAA)
  • Siz istemeseniz bile ilk inen uçakta olacaktır kendileri sayın bakan. Böyle bir pr çalışmasını kaçıracağını düşünmek bile düşünülemez. Pastahane açılışına katılan biri tarihe geçecek bir uçuşu kaçırır mı hiç. Geçenlerde de programının uygun olması durumunda davete edeceklerini söylemişti bakanımız. Cümle alem biliyor ki ülkemizde her şey sayın cumhurbaşkanımızın programına göre ayarlanıyor. Davet edeceğiz, programına uygunsa, gelebilmesini isteriz gibi şeylere hiç gerek yok. Gören görüyor, bilen biliyor sonuçta.
  • iş bilenin kılıç kuşananın...
  • Gelipde bi açsada kurtulsak baydı artık !
  • MİLLETİN ADAMI ULUSLARARASI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAVALİMANI olmalı / Leader of Turkish Nation R.T.E intertational airport
  • rte olmadı diye üzülmiş diyorlar... gelmiyecekmiş .

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim 2018'e yetiştirilmesine ilişkin herhangi bir sıkıntının olmadığını vurgulayarak, "Havalimanımız açılmadan önce sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı davet edeceğiz. Hem pisti kullanacağız hem de terminalimizde çok ciddi ilerlemeler var onu da yerinde inceleyeceğiz." dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme  Bakanı Ahmet Arslan,yaptığı açıklamada, İstanbul'a yapılacak  yeni havalimanında yakın zamanda incelemelerde bulunduğunu anımsatarak,  ilerlemelerin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Birbirini tamamlayan ve takip eden birçok çalışmanın aynı anda  yürütüldüğünü vurgulayan Arslan, havalimanının ilk etabının 29 Ekim 2018'e  yetişmesine ilişkin herhangi bir sıkıntının olmadığının altını çizdi. Arslan, şubat ayında birinci pistin uçakların inebileceği hale  geldiğine işaret etti. Söz konusu pistin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce uygun olduğunun bildirildiğini anlatan Arslan şunları kaydetti:  "Bir tek gece uçuşu için ışıklandırılması ve enerji verilmesi  gerekiyordu ki onu da yaptık. Enerji verildi, herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Şu  anda 24 saatlik periyotta o piste uçak inebilir hale geldi. 'Sayın  Cumhurbaşkanımız ilk uçuşu yapabilir mi?' diye teklifimiz vardı ancak uçak hazır  olduğu halde böyle bir organizasyon gerçekleşmedi. Pistimiz hazır, gerisi sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri diye belirmiştik, böyle bir şey olmayacağı bize ifade  edilmişti. Ancak önümüzdeki dönemde havalimanımız açılmadan önce sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı davet edeceğiz, onlar da 'olabilir'  dediler. Hem pisti kullanacağız hem de terminalimizde çok ciddi ilerlemeler var  onu da yerinde görebilmeleri için sayın Cumhurbaşkanımızı davet edeceğiz."

Arslan, 29 Ekim'de açılışın gerçekleşmesinin ardından bir iki günlük  periyotta havayolu şirketlerinin taşınmasına ilişkin işlemlerin tamamlanacağını  ifade ederek, 30 Ekim itibarıyla hizmetlerin etap etap yeni havalimanından  verilmeye başlanacağını sözlerine ekledi.

'Cumhurbaşkanımızı havalimanına davet edeceğiz'

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yapanın ~ 6 yıl önce
Kim yaptırdi ise onun anısına onun ismi verilsin ki neler yapmış görülsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haneda ~ 6 yıl önce
MAE airport mehmet akif ersoy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakan ~ 6 yıl önce
Ulastirma bakaninin ileri yonelik projelerle ugrasmasi 3. Havalimanina vakit biraz normal ayirmasi dilegimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serçe ~ 6 yıl önce
Ulaşımı olmayan havalimanı 29 ekime kadar metro ve yollar bitecekmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmi ne olsun? ~ 6 yıl önce
YENİ ATATÜRK HAVALİMANI (YAH) NEW ATATURK AIRPORT (NAA) ISTANBUL ATATURK AIRPORT (IAA)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerek yok ~ 6 yıl önce
Siz istemeseniz bile ilk inen uçakta olacaktır kendileri sayın bakan. Böyle bir pr çalışmasını kaçıracağını düşünmek bile düşünülemez. Pastahane açılışına katılan biri tarihe geçecek bir uçuşu kaçırır mı hiç. Geçenlerde de programının uygun olması durumunda davete edeceklerini söylemişti bakanımız. Cümle alem biliyor ki ülkemizde her şey sayın cumhurbaşkanımızın programına göre ayarlanıyor. Davet edeceğiz, programına uygunsa, gelebilmesini isteriz gibi şeylere hiç gerek yok. Gören görüyor, bilen biliyor sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qw ~ 6 yıl önce
iş bilenin kılıç kuşananın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He yaw he ~ 6 yıl önce
Gelipde bi açsada kurtulsak baydı artık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.havalimanı adı ~ 6 yıl önce
MİLLETİN ADAMI ULUSLARARASI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAVALİMANI olmalı / Leader of Turkish Nation R.T.E intertational airport

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bre ahmak... ~ 6 yıl önce
İngilizce yazdığının ne anlama geldiğini biliyor musun bre ahmak? Türk milletinin bir tek lideri vardır, o da ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'tür. Cumhuriyetimizin kurucusu, senin gibilerin özgürce yaşamasını sağlayan, onun bunun tebaası olmayasınız diye gecesini gündüzüne katan GAZİ ile birilerini karşılaştırmak en hafif deyimiyle aptallıktır.
adı ~ 6 yıl önce
rte olmadı diye üzülmiş diyorlar... gelmiyecekmiş .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000