07 Şubat 2011, Pazartesi 10:31:50

CUMHURBAŞKANIMIZ KALKIP DESE Kİ...

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, son günlerde basına sızan DDK raporuyla yeniden gündeme gelen "helikopter kazası" sonrası yaşananları ve Türk Sivil Havacılığı'ndaki helikopter işletmeciliği ile ilgili önemli bir konuyu gündeme getirdi. Peki, İnan neler dedi? İşte o yazı...
  • Hayret bu kadar önemli güncel bir konu ve bu kadar bilimsel bir araştırma ve suçlama vede yorum bile yok. Bence magazinsel yazıları deneyin. Sanırım bu yazıdan ICAO-JAR OPS dan falan anlayan kesim çok az buralarda.

Genelde bilimsel içerikli yazıların fazlaca okunmadığını, edindiğim deneylerimden gözlemlemelerim sayesinde de öğrenmiş bulunuyorum.

Okurlarımız, internet ya da ansiklopedilerde bulabilecekleri konuların, köşe yazısı olarak yazılmasını sevmiyor.

Bu nedenle, bilimsel verilere dayanarak bir yazı yazmak durumunda kaldığımda, onu özgün örneklerle destekleyerek, tüm okurların rahatlıkla, sıkılmadan okuyabilecekleri  tarzda yazmaya çalışıyorum.

Örneğin; geçen haftaki yazım, bilimsel verilerin eşliğinde bir sataşma, sorgulama ve yapıcı fikirlerin bir arada kullanıldığı bir yazı oldu.

Ancak, geçen hafta bu köşede yayımlanan yazımda dile getirdiğim görüşlerle, Sayın Bakanın Akşam Gazetesi'nde yayınlanan bir demeci, tam bir çelişki oluşturdu. Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım ile benim yurt dışı örneklerle  önerdiğim fikirler, ne yazık ki taban-tabana zıt oldu.

CUMHURBAŞKANIMIZ KALKIP DESE Kİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hayret bu kadar önemli güncel bir konu ve bu kadar bilimsel bir araştırma ve suçlama vede yorum bile yok. Bence magazinsel yazıları deneyin. Sanırım bu yazıdan ICAO-JAR OPS dan falan anlayan kesim çok az buralarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000