29 Haziran 2016, Çarşamba 01:11:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na yapılan terörist saldırı sonrası açıklama yaptı. İşte Erdoğan'ın açıklaması
  • Tek suçlu buna oy vermeye devam eden halktır.
  • boş boş konuşma yapan sizsiniz
  • Basın olarak kullandığınız sözcüklere dikkat edin,KÜLLİYE ne demek.Orası Cumhurbaşkanlığı konutu.Külliye ise ; , camii ile birlikte hamam, medrese, mektep, imaret, türbe, kütüphane, aşevi, darüşşifa, kervansaray, çarşı, tekke, zaviye binalarından oluşan yapılar topluluğuna denir.Bilmiyorsanız google amcanıza sorun.yalakalık,yağcılık yapmayın.
  • sen sarayda imamlar nikah kiysin , koylerde kasabalarda ufacik kizlar hesapsiz sorgusuz evlensin diye dusunedur,memleket elden gidiyor ..
  • Bu iş kınamakla kameralar önünde süklüm püklüm durup ölenlerin sayısını haber ajansı gibi söylemekle olmaz.terörle mücadelede devletin ciddi ve samimi olması lazım.önce idam cezasını getir kur darağacını bak terör nasıl bitiyor.
  • Niye kimse istifa etmiyor bunun sorumlusu halk mı?
  • herkes kınıyor kınıyor ama y,ne oluyor !!! bence tek suçlu halk:(
  • 'Yusuf' diye bir guzel soz var turkcemizde.Ulkedeki butun dertler bitti ugrastigin islere bak.Putini az yala bakalim dunya lideri belki birgun sende oyle olursun.2 turist gondersin diye kivir karsisinda kivirda alem 'uzunadam' gorsun,endam gorsun.Havlayan kopek isirmaz demis atalarimiz..Bana cok sey cagiristiriyor bu.Putin senin ve oglun icin bizzat petrol aliyor iside yardim yapiyor dedi,bugun uzuntulerini belirttin yarin ozur dileyeceksin,2-3 gun sonrada sucu kabul edip tazminat vereceksin.Hani sinirini ihlal etmisti?? Hani rusya mazlumlari vuruyordu? Hani hep mazlumlarin yanindaydin? Ufak atalim civcivler yesin,hos gerci senin civcivinde coktu deme.Gelirler birazdan dur.Dunya lideriymis neyse bir sey soyleyecemde siz anladiniz.
  • Bir kınadım bir kınadım oh cok pis kınadım adamlar şimdi ne haldedir. Herhalde bunların hepsinde hazırlanmış birkaç Metin var onları çıkarıp çıkarıp aynısını okuyorlar.
  • Ya arkadaş her olaydan sonra aynı cümleleri söylemekten bıkmadınız mı ? Yeter artık ne yaptığınız ile ilgilenmiyoruz ne yapacağınız ile ilgineiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu saldırı, terör örgütlerinin masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu saldırının, herhangi bir sonuç elde etmeyi değil, sadece ve sadece masum insanların kanı ve acısı üzerinden dünyaya ülkemiz aleyhinde propaganda malzemesi üretmeyi hedeflediği açıktır" açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN, YILDIRIM VE AKAR'DAN TOPLANTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki patlamayla ilgili Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplantı yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, iftar sonrasında gelen patlama haberi üzerine Başbakan Yıldırım ve  Orgeneral Akar ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Terör saldırısına ilişkin gelişmelerin sıcağı sıcağına takip edildiği toplantıda, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da hazır bulundu.

Yapılan değerlendirme neticesinde Başbakan Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın  İstanbul'a gitmelerinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

garip ~ 8 yıl önce
Tek suçlu buna oy vermeye devam eden halktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OY OY OY ~ 8 yıl önce
Oyu bu adamdan baskasi alirsa patlama olmayacak mi ? F/O
net ~ 8 yıl önce
Tabii yersen. Geçmiş iktidarlar gibi amerikanın avrupanın bir dediğini iki etmeseydi, milyar milyar dolar faiz ödeseydi, hiç bir şeye karışmayıp makam işgal etseydi ondan iyisi yoktu değil mi? O zaman böyle olaylara da gerek kalmazdı. O hakir gördüğün halk herşeyin farkında ve senden daha bilinçli. Sen rahat ol.
iPhone ~ 8 yıl önce
boş boş konuşma yapan sizsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Külliye ? ~ 8 yıl önce
Basın olarak kullandığınız sözcüklere dikkat edin,KÜLLİYE ne demek.Orası Cumhurbaşkanlığı konutu.Külliye ise ; , camii ile birlikte hamam, medrese, mektep, imaret, türbe, kütüphane, aşevi, darüşşifa, kervansaray, çarşı, tekke, zaviye binalarından oluşan yapılar topluluğuna denir.Bilmiyorsanız google amcanıza sorun.yalakalık,yağcılık yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
heryerde devamli kulliye diyen arkadas zaten imam hatiptte arapcadan butunlemeden gecmis.. yanlis kullanmasinda sasilacak birsey yok.. onceden ak saray dediler, akillari sonradan baslarina geldi..
ztk ~ 8 yıl önce
sen sarayda imamlar nikah kiysin , koylerde kasabalarda ufacik kizlar hesapsiz sorgusuz evlensin diye dusunedur,memleket elden gidiyor ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle bi kınarımkiii ~ 8 yıl önce
Bu iş kınamakla kameralar önünde süklüm püklüm durup ölenlerin sayısını haber ajansı gibi söylemekle olmaz.terörle mücadelede devletin ciddi ve samimi olması lazım.önce idam cezasını getir kur darağacını bak terör nasıl bitiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
kardesim adam intihar bombacisi, ne idmaindan bahsediyorsun.. adam kendini patlatiyor
Responsible ~ 8 yıl önce
Niye kimse istifa etmiyor bunun sorumlusu halk mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kınama ~ 8 yıl önce
herkes kınıyor kınıyor ama y,ne oluyor !!! bence tek suçlu halk:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
'Yusuf' diye bir guzel soz var turkcemizde.Ulkedeki butun dertler bitti ugrastigin islere bak.Putini az yala bakalim dunya lideri belki birgun sende oyle olursun.2 turist gondersin diye kivir karsisinda kivirda alem 'uzunadam' gorsun,endam gorsun.Havlayan kopek isirmaz demis atalarimiz..Bana cok sey cagiristiriyor bu.Putin senin ve oglun icin bizzat petrol aliyor iside yardim yapiyor dedi,bugun uzuntulerini belirttin yarin ozur dileyeceksin,2-3 gun sonrada sucu kabul edip tazminat vereceksin.Hani sinirini ihlal etmisti?? Hani rusya mazlumlari vuruyordu? Hani hep mazlumlarin yanindaydin? Ufak atalim civcivler yesin,hos gerci senin civcivinde coktu deme.Gelirler birazdan dur.Dunya lideriymis neyse bir sey soyleyecemde siz anladiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınamatik ~ 8 yıl önce
Bir kınadım bir kınadım oh cok pis kınadım adamlar şimdi ne haldedir. Herhalde bunların hepsinde hazırlanmış birkaç Metin var onları çıkarıp çıkarıp aynısını okuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Ya arkadaş her olaydan sonra aynı cümleleri söylemekten bıkmadınız mı ? Yeter artık ne yaptığınız ile ilgilenmiyoruz ne yapacağınız ile ilgineiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000