23 Eylül 2018, Pazar 11:45:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış tarihine son noktayı koydu

İstanbul Yeni Havalimanı açılışının ertelenmeyeceğini ve 29 Ekim'de açılacağını AirportHaber dün okuyucularına duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim'de açılacağını belirtti.
  • havalimanin acilisini yetkililere soruldugunda, net tarih veremiyorlar. Baskan ise acilacak diye kesin tarih veriyor. Bu durum hangi yonetimlerde yasanir.? Alt yapi hazir olmadan acilmamali, ayrica erken acildiginda tam kapasite ile calismayacak ama millet muteahhide para odemeye baslayacak.
  • TEKNOFESTE BİLE VARAMADIK.. YOL YOK.. NAVİGASYON BİLE BULAMADI.. METRO YOK.. KABİN EKİPLERİ SAAT 06.00 UÇUŞU İÇİN KAÇTA KALKACAKTA ALANDA OLACAK.. FESTİVAL İÇİN ŞÖYLE BİR ALANI GEZDİM ULAN VATANDAŞI DAVET ETMİŞİN ENGELLİ RAMPALARI VE BEBEK ARABALARI İÇİN BİLE YOL UNUTULMUŞ.. TAM BİR FİYASKO.. SHOW İÇİN 29 EKİM DEMEYİN İNANIN ZULÜM YAPAR SINIZ.. AYNI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ İŞİNE DÖNER KÖPRÜ VAR YOL YOK.. MİLLET İKİTELLİDEN SIRAYA GİRİYOR KÖPRÜYÜ GEÇER GEÇMEZ ATAŞEHİRDEN ÇIKIYOR.. YAPTIK OLDU ALLAH KABUL ETSİN.. AH CANIM KARDEŞİM AHHHH SİZ BİLMEZSİNİZ O GÜNLERİ DİYE ANLATACAK TORUNLARIMIZ YOL YOKTU YOLLLLLLLLL
  • Osmanlı torunları yürüyerek gidecek havalimanına sıkıntınyok.
  • 3. Havalimanina “ Ataturk “ ismini vermemek icin ikisini ayni anda acik tutacaklar .
  • Yaw acmayin demiyoruz. Acin. Hobi olarak yine acin.
  • Uçuşa açılacağı bildirilmiyor. Sadece açılacak!
  • Havalimanı 29 Ekim'de açılır ama kaç havayolu şirketi uçar Allah bilir :)
  • Garantilenen yolcu geçiş ücretlerini neden sorgulamıyor medya? Kalkınma programları hazırlayıp vatandaşın cebini daha da delme hedefli hareketler görmezden gelniyor ama büyük yandaş firmalar alacağını öyle ya da böyle tahsil ediyor güzel ülkemin güzel vatandaşlarının cebinden. Üstlenici firma meydanı eksik teslim ettiği için ödeme yapılmamalı kesinlikle.
  • Önceki işimdede bu işe başlarkende yöneticilerimiz yaşayıp göreceksin derdi,oryantasyon eğitim önlem maalesef yok.konuyu şuraya baglayacagım her işimiz böyle havaalanı açılacak yaşayıp göreceğiz deniyor. Yani herşeye hazır olun tüm aksiliklere eksikliklere vs
  • Yok pistte çökme var.. yok 500 tane işçi öldü.. yok ters rüzgar alıyor.. Uyanın uyanın.. Bugün gözlerimle gördüğüm şeyden sonra anladım. Teknofest diye havaalanına gelen insanlar aslında festivale gelmemiş. Herkes havaalanını görmek için gelmiş. Böyle bir trafik böyle bir insan seli olamaz.. o arabalar oralara nasıl geldiyse o yolcularda oralara gelir merak etmeyin. Çekemiyosanız başka ülkelere sığınmacı olun hadi canım..

İstanbul Yeni Havalimanı açılışının ertelenmeyeceğini ve 29 Ekim'de açılacağını AirportHaber dün okuyucularına duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim'de açılacağını belirtti.

Dün bazı basın organlarında İstanbul Yeni Havalimanı açılışının 29 Ekim'de yapılamayacağı yer almıştı. AirportHaber ise dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'nın özel olarak gönderdiği açıklamayı okuyucularına duyurmuş ve İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim'de açılacağını duyurmuştu. 

AirportHaber'in yayınladığı bu haberin ardından bir gelişme de bugün yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika seyahati öncesinde Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde düzenlenen basın toplantısında İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dair soruya cevap verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışında herhangi bir gecikme olmayacağını ve 29 Ekim tarihinde kademeli olarak açılacağını belirtti. 

İşte Erdoğan'ın o açıklaması;

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış tarihine son noktayı koydu

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Ata ~ 6 yıl önce
havalimanin acilisini yetkililere soruldugunda, net tarih veremiyorlar. Baskan ise acilacak diye kesin tarih veriyor. Bu durum hangi yonetimlerde yasanir.? Alt yapi hazir olmadan acilmamali, ayrica erken acildiginda tam kapasite ile calismayacak ama millet muteahhide para odemeye baslayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNOFEST ~ 6 yıl önce
TEKNOFESTE BİLE VARAMADIK.. YOL YOK.. NAVİGASYON BİLE BULAMADI.. METRO YOK.. KABİN EKİPLERİ SAAT 06.00 UÇUŞU İÇİN KAÇTA KALKACAKTA ALANDA OLACAK.. FESTİVAL İÇİN ŞÖYLE BİR ALANI GEZDİM ULAN VATANDAŞI DAVET ETMİŞİN ENGELLİ RAMPALARI VE BEBEK ARABALARI İÇİN BİLE YOL UNUTULMUŞ.. TAM BİR FİYASKO.. SHOW İÇİN 29 EKİM DEMEYİN İNANIN ZULÜM YAPAR SINIZ.. AYNI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ İŞİNE DÖNER KÖPRÜ VAR YOL YOK.. MİLLET İKİTELLİDEN SIRAYA GİRİYOR KÖPRÜYÜ GEÇER GEÇMEZ ATAŞEHİRDEN ÇIKIYOR.. YAPTIK OLDU ALLAH KABUL ETSİN.. AH CANIM KARDEŞİM AHHHH SİZ BİLMEZSİNİZ O GÜNLERİ DİYE ANLATACAK TORUNLARIMIZ YOL YOKTU YOLLLLLLLLL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yürüyenuçak ~ 6 yıl önce
Osmanlı torunları yürüyerek gidecek havalimanına sıkıntınyok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen varsa? ~ 6 yıl önce
Maltepeden kaç saat sürüyor yürüyüş 3. havalimanına? 5 Ekimde uçuşum var da. Elde bavul çok zor olacak harbiden. İnşallah yağmur yağmaz o gün.
Rumuz ~ 6 yıl önce
3. Havalimanina “ Ataturk “ ismini vermemek icin ikisini ayni anda acik tutacaklar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hobi olarak ~ 6 yıl önce
Yaw acmayin demiyoruz. Acin. Hobi olarak yine acin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açılma ~ 6 yıl önce
Uçuşa açılacağı bildirilmiyor. Sadece açılacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam, ~ 6 yıl önce
Havalimanı 29 Ekim'de açılır ama kaç havayolu şirketi uçar Allah bilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.fiyasko ~ 6 yıl önce
Thy gatar ethihad binimum arap sirketleri basta
Ne ödenecek? ~ 6 yıl önce
Garantilenen yolcu geçiş ücretlerini neden sorgulamıyor medya? Kalkınma programları hazırlayıp vatandaşın cebini daha da delme hedefli hareketler görmezden gelniyor ama büyük yandaş firmalar alacağını öyle ya da böyle tahsil ediyor güzel ülkemin güzel vatandaşlarının cebinden. Üstlenici firma meydanı eksik teslim ettiği için ödeme yapılmamalı kesinlikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşayıp görecegiz ! ~ 6 yıl önce
Önceki işimdede bu işe başlarkende yöneticilerimiz yaşayıp göreceksin derdi,oryantasyon eğitim önlem maalesef yok.konuyu şuraya baglayacagım her işimiz böyle havaalanı açılacak yaşayıp göreceğiz deniyor. Yani herşeye hazır olun tüm aksiliklere eksikliklere vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalimancı ~ 6 yıl önce
Yok pistte çökme var.. yok 500 tane işçi öldü.. yok ters rüzgar alıyor.. Uyanın uyanın.. Bugün gözlerimle gördüğüm şeyden sonra anladım. Teknofest diye havaalanına gelen insanlar aslında festivale gelmemiş. Herkes havaalanını görmek için gelmiş. Böyle bir trafik böyle bir insan seli olamaz.. o arabalar oralara nasıl geldiyse o yolcularda oralara gelir merak etmeyin. Çekemiyosanız başka ülkelere sığınmacı olun hadi canım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IQ where? ~ 6 yıl önce
havalimancı beyy napıyosunuz? sakin olun tamam:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000