28 Mayıs 2020, Perşembe 21:04:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı; Seyahat yasağı kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile seyahat yasağının 1 Haziran tarihinden itibaren kaldırıldığını açıkladı.
  • Yorumlara bakiyorumda. Yani ne olsun istiyorsunuz. 3 ay daha yatalim ama maas alalim mi? Ucus yapalim ama yolcu tasimayalim mi? Kimse kusura bakmasin baska biri iktidar olsaydi hepimiz su an issizdik. Bu ortamda bize bile is bulmak zor bunu unutmayin. Bu corona konusunu artik bir sekilde halletmek lazim. Surdurulebilir degil carklar donmeli.
  • Ekonomi iyice batmasın,muhtaç olduğumuz yabancı turist gelsin diye seyahat yasağı kalksın,uçaklar sefere başlasın,oteller,restoranlar, avmler açılsın sonra salgın artarsa da milleti yurtlarda karantinaya alırız,vaka ve ölüm sayılarını gizleriz ne olacak para bizim için herşeyden önemli hamdolsun.
  • Hadi Bismilah uçalım, 300 uçak ile birden bigbang yapalım. Bütün THY uçakları dünya semalarında uçsun ki korona virüs korkup Dünyadan kaçsın.
  • Herşeyi Reis açıklıyor kapatıyor aciyor bence diğer bakanlara boşunu para ve koruma veriliyor. Ya reis aksin onların halına yada bütçeye aktarsınlar..hadi uçalım hep beraber
  • Benim de tahminimi not al. Ben de diyorum ki havayollarında yolcu taşımacılığından kargo operasyonlarına şu an kinden daha çok yer verilecek.o yüzden her zaman kokpit ekibine ihtiyaç olacak.çünkü şirketler bu virüs kriziyle geleceğe yönelik tek garantili kazancın kargo olduğunu anladı. Yakında kargo hizmeti veren yeni şirketçikler çıkabilir.
  • 65 YAŞ ÜSTÜ UÇAK BİLET ALABİLECEKMİ.BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI
  • Klima'nın olduğu her yerde virüs vardır ve klimalı ortamlar ve tuvaletler virüsün yaşaması için en ideal yerlerdir,kapalı alan,yüksek basınç falan hikaye. Uçak,avm vs tarzı klimatize edilen yerlerde 15-20 dakikadan sonra risk başlar hepa filtresi bir yere kadar koruma sağlar.
  • Ağlayanlar,sızlayanlar ikinci dalga gelecek diyenler anladik sizin tuzunuz kuru ve paraniz var.gidin ucretsiz izin alin ya da siz mız mızcilar yerinde olsam istifa ederdim.dünya bu virüsle yaşamak zorunda ekonomi carklari dönmek zorunda...isler baslayinca ucretsiz izin almayip ucusa gelir ve aglarsiniz.boyle memnuniyetsiz ve gereksiz kisilersiniz.
  • Almadığı önlemlerin faturasını Türkiye ödedi,başarısızlığı reklamlarla belgesel yapmaya çalışan arkadaş bence şimdiden oturup binsat ile arasına mesafe koysun..temizlik verimli olmayınca yine kadri gergin liseli gibi gezecek
  • Sız temmuz sonu covıd19 daki patlamaya bakın..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile seyahat yasağının 1 Haziran tarihinden itibaren kaldırıldığını açıkladı.

Uzun bir süredir büyükşehirlerde devam eden seyahat yasağının kalkacağı tarih, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklama ile kesinleşti.

1 Haziran dahil olmak üzere seyahat yasağı kalkacak. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyahat yasağının kaldırıldığını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ekşi yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

HAYDİ BİSMİLLAH.

Şimdi THY ile sağlıklı uçma Uçak zamanı! Sağlıklı uçuş için lütfen kurallara uyalım.

1- MASKE+MESAFE+HİJYEN KURALLARINA UYALIM.

2- TEMAS'dan KAÇINALIM. (ONLINE İŞLEMLER, EL ÇANTASI, SIRALI BİNİŞ-İNİŞ) Birlikte Basaracagiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı; Seyahat yasağı kaldırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (88)

Qwerty ~ 4 yıl önce
Yorumlara bakiyorumda. Yani ne olsun istiyorsunuz. 3 ay daha yatalim ama maas alalim mi? Ucus yapalim ama yolcu tasimayalim mi? Kimse kusura bakmasin baska biri iktidar olsaydi hepimiz su an issizdik. Bu ortamda bize bile is bulmak zor bunu unutmayin. Bu corona konusunu artik bir sekilde halletmek lazim. Surdurulebilir degil carklar donmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 4 yıl önce
Ekonomi iyice batmasın,muhtaç olduğumuz yabancı turist gelsin diye seyahat yasağı kalksın,uçaklar sefere başlasın,oteller,restoranlar, avmler açılsın sonra salgın artarsa da milleti yurtlarda karantinaya alırız,vaka ve ölüm sayılarını gizleriz ne olacak para bizim için herşeyden önemli hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 uçak ~ 4 yıl önce
Hadi Bismilah uçalım, 300 uçak ile birden bigbang yapalım. Bütün THY uçakları dünya semalarında uçsun ki korona virüs korkup Dünyadan kaçsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OK ~ 4 yıl önce
Herşeyi Reis açıklıyor kapatıyor aciyor bence diğer bakanlara boşunu para ve koruma veriliyor. Ya reis aksin onların halına yada bütçeye aktarsınlar..hadi uçalım hep beraber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugr ye cevap ~ 4 yıl önce
Benim de tahminimi not al. Ben de diyorum ki havayollarında yolcu taşımacılığından kargo operasyonlarına şu an kinden daha çok yer verilecek.o yüzden her zaman kokpit ekibine ihtiyaç olacak.çünkü şirketler bu virüs kriziyle geleceğe yönelik tek garantili kazancın kargo olduğunu anladı. Yakında kargo hizmeti veren yeni şirketçikler çıkabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mikail ~ 4 yıl önce
Yarın ilk işim uçak almak gardas
ESLEM ~ 4 yıl önce
65 YAŞ ÜSTÜ UÇAK BİLET ALABİLECEKMİ.BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapalı alan'a ~ 4 yıl önce
Klima'nın olduğu her yerde virüs vardır ve klimalı ortamlar ve tuvaletler virüsün yaşaması için en ideal yerlerdir,kapalı alan,yüksek basınç falan hikaye. Uçak,avm vs tarzı klimatize edilen yerlerde 15-20 dakikadan sonra risk başlar hepa filtresi bir yere kadar koruma sağlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
John ~ 4 yıl önce
Ağlayanlar,sızlayanlar ikinci dalga gelecek diyenler anladik sizin tuzunuz kuru ve paraniz var.gidin ucretsiz izin alin ya da siz mız mızcilar yerinde olsam istifa ederdim.dünya bu virüsle yaşamak zorunda ekonomi carklari dönmek zorunda...isler baslayinca ucretsiz izin almayip ucusa gelir ve aglarsiniz.boyle memnuniyetsiz ve gereksiz kisilersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdi ceocuk düşünsün ~ 4 yıl önce
Almadığı önlemlerin faturasını Türkiye ödedi,başarısızlığı reklamlarla belgesel yapmaya çalışan arkadaş bence şimdiden oturup binsat ile arasına mesafe koysun..temizlik verimli olmayınca yine kadri gergin liseli gibi gezecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XX ~ 4 yıl önce
Sız temmuz sonu covıd19 daki patlamaya bakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000