17 Ekim 2021, Pazar 13:01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan:" ABD F-16 teklif etti"

Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında yaptığı açıklamada, F-16 talebine ilişkin "ABD'nin böyle bir teklifi oldu" dedi.
  • Amerikanın bundan haberi var mı ?
  • Erdogan cumhur baskanimkz falan degil artik ...bir ulke bu kadar kucuuk dusurulemez ...2023 baybay erdgn
  • Sesli guldum
  • Amerika,avrupa,rusya bize ne yapsa az, milletin oyuncağı olduk, ne paramızı veriyorlar ne uçakları, rus sistemlerini de kullanamıyoruz ki kullanamayacağımız çok açıktı bunlar hala diyalogdan bahsedip,atıp,tutuyor. Adamlar bize her türlü kötülüğü yapıyor neyin diyaloğundan bahsediyorsun? Abd bize F 16 teklif edeceğine fetoyu teklif etsin. Gerçi onu yapsa bile bunlar onu kabul eder mi o da ayrı. Ülkemizin ağırlığı,saygınlığı 20 yılda iktidar sayesinde iyice bitti ne yazık ki.
  • Teklifi boşver, uretime devam.
  • Bu arada, -konuyla direkt bağlantısı yok gibi gözükse de- ülke olarak yıllardır her ay, ama her ay 3,000 lira kazanıp kredi kartının da yardımıyla 5,000 lira harcayan vatandaş gibiyiz. Her ay cari açık veren ülkeyiz. Yani hesap her ay eksi. 1 milyar 400 milyon dolar da buraya.. Hadi bakalım. Du bakali bu işin sonu nereye varacak.
  • para nerede?, para yok. Uçak nerede?, uçak yok. :-))))))
  • Paramızı veya uçağı vermiyorsa, koy vizeyi,onlardan hiçbir şey alma,onlara iş verme o zaman...Hani diyorsun ya herkes bizden çekiniyor,korkuyor diye hadi görelim...
  • Çok tuhaf bir ülkeyiz
  • Yanlış karar sonrası hem F35 ödemesinden, hem F35 parça üretiminden aldığımız paydan, hem de s400 ler için ödediğimiz paradan olduk ve aktif halede getirmedik. Şimdi ABD ye ödediğimiz para yalan olmasın diye en azından F 16 verin diyeceğiz. Yunanistan rafale aldı üstüne f 35 için de teklif verdi. Hayırlı işler bakalım. Adamlar adalara tek tek konuyor bişey diyemiyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında yaptığı açıklamada, F-16 talebine ilişkin "ABD'nin böyle bir teklifi oldu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ABD'den 40 adet F-16 almasına ilişkin konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Arkadaşlar bu konu tabi malum F-35 konusuyla bağlantılı bir konu. Bizim böyle bir durumumuz söz konusu değil. Biz 1 milyar 400 milyon dolar ödeme yaptık. Bu ödemeler karşısında ABD'nin böyle bir teklifi söz konusu oldu. Bununla ilgili olarak da biz ülkemizin savunma ihtiyaçlarını gidermek için ne gerekiyorsa bu adımları atalım dedik.

Bugünün devamlılığı için de özellikle savaş uçağı filomuzu her zaman hazır ve modern duruma getirmek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. F-16'ların modernizasyonundan tutun yenilerini almak suretiyle filomuzu daha da geliştirelim gayreti içerisindeyiz. Bu F-35 programı kapsamında ödemesini almamız gerekiyor. Görüşmelerimizde bu konuyu dile getiriyoruz. Sorunun çözümü için de diyaloğu önemsiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan:" ABD F-16 teklif etti"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

esencılıs ~ 2 yıl önce
Amerikanın bundan haberi var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdogan is a ~ 2 yıl önce
Erdogan cumhur baskanimkz falan degil artik ...bir ulke bu kadar kucuuk dusurulemez ...2023 baybay erdgn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 2 yıl önce
Sesli guldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyalog??? ~ 2 yıl önce
Amerika,avrupa,rusya bize ne yapsa az, milletin oyuncağı olduk, ne paramızı veriyorlar ne uçakları, rus sistemlerini de kullanamıyoruz ki kullanamayacağımız çok açıktı bunlar hala diyalogdan bahsedip,atıp,tutuyor. Adamlar bize her türlü kötülüğü yapıyor neyin diyaloğundan bahsediyorsun? Abd bize F 16 teklif edeceğine fetoyu teklif etsin. Gerçi onu yapsa bile bunlar onu kabul eder mi o da ayrı. Ülkemizin ağırlığı,saygınlığı 20 yılda iktidar sayesinde iyice bitti ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F ~ 2 yıl önce
Teklifi boşver, uretime devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teasers ~ 2 yıl önce
Bu arada, -konuyla direkt bağlantısı yok gibi gözükse de- ülke olarak yıllardır her ay, ama her ay 3,000 lira kazanıp kredi kartının da yardımıyla 5,000 lira harcayan vatandaş gibiyiz. Her ay cari açık veren ülkeyiz. Yani hesap her ay eksi. 1 milyar 400 milyon dolar da buraya.. Hadi bakalım. Du bakali bu işin sonu nereye varacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerede ~ 2 yıl önce
para nerede?, para yok. Uçak nerede?, uçak yok. :-))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen de ~ 2 yıl önce
Paramızı veya uçağı vermiyorsa, koy vizeyi,onlardan hiçbir şey alma,onlara iş verme o zaman...Hani diyorsun ya herkes bizden çekiniyor,korkuyor diye hadi görelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HİJYENCİ ~ 2 yıl önce
Çok tuhaf bir ülkeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış Kararlar ~ 2 yıl önce
Yanlış karar sonrası hem F35 ödemesinden, hem F35 parça üretiminden aldığımız paydan, hem de s400 ler için ödediğimiz paradan olduk ve aktif halede getirmedik. Şimdi ABD ye ödediğimiz para yalan olmasın diye en azından F 16 verin diyeceğiz. Yunanistan rafale aldı üstüne f 35 için de teklif verdi. Hayırlı işler bakalım. Adamlar adalara tek tek konuyor bişey diyemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000