14 Mayıs 2013, Salı 13:54:08

ÇUKUROVA HAVALİMANI'NDA GÖÇÜK! (GÜNCELLENDİ)

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatı şantiyesindeki yemekhanenin çatısının hortum nedeniyle uçması sonucu ilk belirmelere göre 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.
  • Ne yazık ki yüklenici firmaların geçmişleri vs araştırılmıyor. Sırf ihale alayım diye yapmadıkları kalmıyor. Doğal felaket olabilir ama bunların önlemi önceden alınabilirdi. Yaptıkları teneke binaların sonuna bakın. Terminal nasıl yapılacak acaba ?
  • ne kadar mantıksız bir yorum ihaleyi kime verirsen ver işde tabiata karşı mı geleceksin hortum olmuş, rüzgar çıkmış yağmur yağmuş başka firma olsaydı bütün bunları engelleme şansı var mıydı ne alakası var anlamak mümkün değil.. doğanın gücüne karşı koyma şansınız var mıdır acaba sizce var herhalde ..
  • ihaleciye: ona buna vermekle ne alakasi var, hortum olmus yemekhanenin catisi ucmus. ona buna degil de senin istedigin adama verselerdi santiye yemekhanesi catisi ucmayacak miydi! gez anadoluyu istanbulu 81 ili binlerce ilceyi, yemekhaneler de yatakhaneler de neyle yapilirmis gor. her olayda birilerine camur atma edebiyatinin son noktasi resmen! pes.. acaba'ya: ne gibi bir islem yapilsin? "Allah'in gonderdigi hortuma karsi once baraj yapip, arkasina havaalani yapip, sonra baraji yikip, havaalanini hizmete acmadi, oysa ki her havaalani yapilmadan once 4 tarafi 500m yukseklikte beton duvarla kaplanmaliydi ki hortum gelirse iceriye birsey olmasin" kuralini ihlal etmekten islem yapilsin di mi? buna da pes! Allah rahmet eylesin, insallah hortumu da depremi de seli de uzak olur Turkiye'den
  • Ona buna iş verirsen olacağı budur. Şaşırmamak lazım. İşçi kardeşime allah rahmet eylesin.
  • orayı yapan firma ve onlara onay verenler hakkında ne gibi bir işlem yapılacak acaba????????
  • güzel kardeşim amerika ve japonya bu hortumların ağa babaları ile cebelleşiyor hatta bizdeki bu bebek hortumlara orada kasırga tornado vs diyorlar ve onlarca havaalanı var...sizin bu mantık yağmur yağar uçaklar ıslanır diye trabzona, kar yağar uçaklarda beyaz kule nasıl görecek diye yüksekova'ya havalimanı yapmamaya benzer. antalya'da da kış sezonu birkaç hortum olayı olur her sene havalimanına birşey oluyor mu? doğl afet bunlar hemen pimpiriklenmeyin
  • Allah ailesine sabir versin cok uzuldum. Fakat arada sirada hortum cikan bir bolgede havalani yapmak mantik li mi arkadaslar ? konuya vakif kisiler aydinlatabilir mi ?

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Yenice beldesi yakınlarında inşaatı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı şantiyesindeki yemekhanenin çatısının  hortum nedeniyle uçması sonucu ilk belirmelere göre 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, beldeye bağlı Ballıca ve Çiçekli köyleri arasında inşası devam eden havalimanının şantiyesindeki yemekhanenin çatısı çıkan hortum nedeniyle uçtu.

Havada uçuşan malzemelerin altında kalan inşaat işçilerinden Hasan Kafacı, olay yerinde hayatın kaybetti.

Bölgede çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi görev yapıyor.







ÇUKUROVA HAVALİMANI'NDA GÖÇÜK! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yüklenici ~ 11 yıl önce
Ne yazık ki yüklenici firmaların geçmişleri vs araştırılmıyor. Sırf ihale alayım diye yapmadıkları kalmıyor. Doğal felaket olabilir ama bunların önlemi önceden alınabilirdi. Yaptıkları teneke binaların sonuna bakın. Terminal nasıl yapılacak acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
ne kadar mantıksız bir yorum ihaleyi kime verirsen ver işde tabiata karşı mı geleceksin hortum olmuş, rüzgar çıkmış yağmur yağmuş başka firma olsaydı bütün bunları engelleme şansı var mıydı ne alakası var anlamak mümkün değil.. doğanın gücüne karşı koyma şansınız var mıdır acaba sizce var herhalde ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihale ve acaba'ya ~ 11 yıl önce
ihaleciye: ona buna vermekle ne alakasi var, hortum olmus yemekhanenin catisi ucmus. ona buna degil de senin istedigin adama verselerdi santiye yemekhanesi catisi ucmayacak miydi! gez anadoluyu istanbulu 81 ili binlerce ilceyi, yemekhaneler de yatakhaneler de neyle yapilirmis gor. her olayda birilerine camur atma edebiyatinin son noktasi resmen! pes.. acaba'ya: ne gibi bir islem yapilsin? "Allah'in gonderdigi hortuma karsi once baraj yapip, arkasina havaalani yapip, sonra baraji yikip, havaalanini hizmete acmadi, oysa ki her havaalani yapilmadan once 4 tarafi 500m yukseklikte beton duvarla kaplanmaliydi ki hortum gelirse iceriye birsey olmasin" kuralini ihlal etmekten islem yapilsin di mi? buna da pes! Allah rahmet eylesin, insallah hortumu da depremi de seli de uzak olur Turkiye'den

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhale ~ 11 yıl önce
Ona buna iş verirsen olacağı budur. Şaşırmamak lazım. İşçi kardeşime allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 11 yıl önce
orayı yapan firma ve onlara onay verenler hakkında ne gibi bir işlem yapılacak acaba????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mersinden'e ~ 11 yıl önce
güzel kardeşim amerika ve japonya bu hortumların ağa babaları ile cebelleşiyor hatta bizdeki bu bebek hortumlara orada kasırga tornado vs diyorlar ve onlarca havaalanı var...sizin bu mantık yağmur yağar uçaklar ıslanır diye trabzona, kar yağar uçaklarda beyaz kule nasıl görecek diye yüksekova'ya havalimanı yapmamaya benzer. antalya'da da kış sezonu birkaç hortum olayı olur her sene havalimanına birşey oluyor mu? doğl afet bunlar hemen pimpiriklenmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mersinden ~ 11 yıl önce
Allah ailesine sabir versin cok uzuldum. Fakat arada sirada hortum cikan bir bolgede havalani yapmak mantik li mi arkadaslar ? konuya vakif kisiler aydinlatabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000