25 Ocak 2021, Pazartesi 12:04:04

Çukurova Havalimanı ne zaman açılacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, "Altyapı yatırımları bitti, üstyapıya yönelik ihalesi yapıldı. 2022 yılı mart ayında Allah'ın izniyle Çukurova Havalimanı'nın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.
  • bu hava limanı temeli 10 yıl önce atıldı ve öyle kaldı halende aynı değişen hiç bir şey yok. açılır açılır ama anca 2050 de açılır :) ahanda buraya yazıyorum demedi demeyin, mart 2022 e yaklaşırken bu defa 2025 diyecekler . çünkü 10 yıldır her 2 yıl da bir bitiyor çukurova hava limanı )
  • Kimseyi kandıramasınız artık...
  • Paraları betona,saraylara,uçaklara,arabalara,araplara,gösterişe,döviz bazlı garantili ihalelerle yandaşlara,ona buna saçtınız hala saçıyorsunuz ülke ekonomik olarak batma eşiğine geldi hala koltuk için şunu yaptık bunu yapacağız diyorsunuz !
  • Bermeyin tarih. Yeter artik. Bu tarih verme hastaligi yuzunden tum insaatlar eksik ve ayipli yapiliyir!
  • Geç kalındı. MERSİN-ADANA Türkiye'nin dış ticaret merkezi olabilirdi. Akdeniz ülkeleri ile Avrupa arasında inci gibi bir hat var. Bu bağlantıyı sağlayabilirsek hem bölgedeki marina ve limanlar hem de havalimanın değeri artabilir. Kargo kapımız olabilir. İnşallah diyor vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum.
  • Versin, versin! İhaleyi kazanan firma, yer teslimi de yapıldığı halde orada ancak Mart ayı içinde işe başlayacak(mış)!... Nereye 2022 Mart'ında açacaklar? Ama utanmaları sıkılmaları nasılsa yok, "Allah izin vermedi" der, geçer giderler!... Aynı Lütfü Elvan, fi tarihinde 2019'un bahar aylarında "oraya ilk uçağı indireceğiz" de demişti. Ne oldu? O tarihte, ya da sonrasında oraya bırakın sivil yolcu uçağını, Çukurova'da bol miktarda bulunan, tarlaya dahi inebilen pırpır motorlu bir zirai ilaçlama uçağını indirdiklerini bilen, gören var mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, "Altyapı yatırımları bitti, üstyapıya yönelik ihalesi yapıldı. 2022 yılı mart ayında Allah'ın izniyle Çukurova Havalimanı'nın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Mersin 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Altyapı yatırımları bitti, üstyapıya yönelik ihalesi yapıldı. Yüklenici firma 2 hafta içerisinde çalışmalara başlayacak. 2022 yılı mart ayında Allah'ın izniyle Çukurova Havalimanı'nın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı.

Çukurova Havalimanı ne zaman açılacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

sadece gülüyorum ~ 3 yıl önce
bu hava limanı temeli 10 yıl önce atıldı ve öyle kaldı halende aynı değişen hiç bir şey yok. açılır açılır ama anca 2050 de açılır :) ahanda buraya yazıyorum demedi demeyin, mart 2022 e yaklaşırken bu defa 2025 diyecekler . çünkü 10 yıldır her 2 yıl da bir bitiyor çukurova hava limanı )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10.açılış ... ~ 3 yıl önce
Kimseyi kandıramasınız artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp utanın be ! ~ 3 yıl önce
Paraları betona,saraylara,uçaklara,arabalara,araplara,gösterişe,döviz bazlı garantili ihalelerle yandaşlara,ona buna saçtınız hala saçıyorsunuz ülke ekonomik olarak batma eşiğine geldi hala koltuk için şunu yaptık bunu yapacağız diyorsunuz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan pilot ~ 3 yıl önce
Biz sizi devrim otomobilinden taniyoruz ,fazla laka lukaya gerek yok
No tarih ~ 3 yıl önce
Bermeyin tarih. Yeter artik. Bu tarih verme hastaligi yuzunden tum insaatlar eksik ve ayipli yapiliyir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜZEL AMA BİRAZ GEÇ OLDU ~ 3 yıl önce
Geç kalındı. MERSİN-ADANA Türkiye'nin dış ticaret merkezi olabilirdi. Akdeniz ülkeleri ile Avrupa arasında inci gibi bir hat var. Bu bağlantıyı sağlayabilirsek hem bölgedeki marina ve limanlar hem de havalimanın değeri artabilir. Kargo kapımız olabilir. İnşallah diyor vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 3 yıl önce
Versin, versin! İhaleyi kazanan firma, yer teslimi de yapıldığı halde orada ancak Mart ayı içinde işe başlayacak(mış)!... Nereye 2022 Mart'ında açacaklar? Ama utanmaları sıkılmaları nasılsa yok, "Allah izin vermedi" der, geçer giderler!... Aynı Lütfü Elvan, fi tarihinde 2019'un bahar aylarında "oraya ilk uçağı indireceğiz" de demişti. Ne oldu? O tarihte, ya da sonrasında oraya bırakın sivil yolcu uçağını, Çukurova'da bol miktarda bulunan, tarlaya dahi inebilen pırpır motorlu bir zirai ilaçlama uçağını indirdiklerini bilen, gören var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geleneksel açıklama ~ 3 yıl önce
Kandırdılar diyeceklerdir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000