18 Şubat 2022, Cuma 10:11:48

Çukurova Havalimanı Ne Zaman Açılacak?

Mersin Valisi Ali İhsan Su, ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın hizmete açılacağı tarihi açıkladı.
  • Her zamanki gibi seçim vaadi kokusu var bu işte,hiç sanmıyorum
  • Mersin ile alakası yok bu havalimanının. Mersin havacılık açısından Adana'ya mahkum olarak yaşıyor. Geçen gün Mersin'den Adana ve Çukurova Havalimanı'nın mesafelerine baktım, sadece 10 dk fark ediyor, yani havalimanı Mersin'e hala uzak. Sahil şeridinde Adana'dan Alanya'ya kadar havaalanı yok. Kütahya'ya anlamsız bir havaalanı yapana kadar bir tane Mersin'e yapılsaydı şehre ciddi bir katkısı olurdu.
  • Arff uzmanlari olacak mi bu havalimaninda
  • Yazık buralara harcanan paralara. Kimbilir ne garantiler verdiler yine. Allahtan 2023 de hepsinin hesabı sorulacal ve israf önlenecek. Buraları artık eğitim pisti vs yaparlar
  • Burası açılsa bile 2023de kapanır. Ne işe yarayacağı belli değil
  • Peki Şakirpaşa ne olacak? Pandemi hastanesi kursunlar bari :(
  • aynısını geçen sene rize havalimanı için söylediler 29 ekim 2021 açılış olarak.rize anca sene sonuna açılır çukurova da 2023 2.çeyrekten önce açılamaz tarih vermeyi seviyor yöneticiler.
  • İnşallah açılacak artık
  • Önce RİZE peşinden TOKAT;sonra MERSİN peşinden YOZGAT....ist,saw,ayt,adb,esb'den SONRA 6.büyük meydan olabilir Çukurova,zaten şu an öyle;pozisyonunu bozacak alternatif de yok!

Kısa bir süre önce göreve seçilen Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adana ve Mersin’deki temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çukurova Bölgesi’nin sosyal, toplumsal ve ekonomik kalkınmasına yönelik çabalarını artıran ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Adana’da gerçekleştirdiği temasların ardından bu kez de Mersin Valisi Ali İhsan Su ile bir araya geldi.

ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVALİMANI 29 EKİM’DE AÇILIYOR

Önemli buluşmada bir de önemli açıklama yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, Adana ve Mersin’in geleceği için büyük önem taşıyan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın 29 Ekim 2022’de, Türkiye’nin bayramında, Cumhuriyet Bayramı’nda açılacağını kaydetti. Vali Su, Türkiye’nin 5. Büyük havalimanının hem kargo hem de yolcu taşımacılığında hizmet vereceğini dile getirdi.

Çukurova Havalimanı Ne Zaman Açılacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Albatros ~ 2 yıl önce
Her zamanki gibi seçim vaadi kokusu var bu işte,hiç sanmıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MERSİN ~ 2 yıl önce
Mersin ile alakası yok bu havalimanının. Mersin havacılık açısından Adana'ya mahkum olarak yaşıyor. Geçen gün Mersin'den Adana ve Çukurova Havalimanı'nın mesafelerine baktım, sadece 10 dk fark ediyor, yani havalimanı Mersin'e hala uzak. Sahil şeridinde Adana'dan Alanya'ya kadar havaalanı yok. Kütahya'ya anlamsız bir havaalanı yapana kadar bir tane Mersin'e yapılsaydı şehre ciddi bir katkısı olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlhami ~ 2 yıl önce
Mersin Silifke arasına havaalanı yapılmalıydı.. klasik Aktepe yanlış kararlarından birisi daha..
Arff uzmani ~ 2 yıl önce
Arff uzmanlari olacak mi bu havalimaninda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih ~ 2 yıl önce
Arff uzmanları olmayacak malesef
Yazıktır ~ 2 yıl önce
Yazık buralara harcanan paralara. Kimbilir ne garantiler verdiler yine. Allahtan 2023 de hepsinin hesabı sorulacal ve israf önlenecek. Buraları artık eğitim pisti vs yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çukur ~ 2 yıl önce
Burası açılsa bile 2023de kapanır. Ne işe yarayacağı belli değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı ~ 2 yıl önce
Peki Şakirpaşa ne olacak? Pandemi hastanesi kursunlar bari :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 2 yıl önce
aynısını geçen sene rize havalimanı için söylediler 29 ekim 2021 açılış olarak.rize anca sene sonuna açılır çukurova da 2023 2.çeyrekten önce açılamaz tarih vermeyi seviyor yöneticiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıllardan beri ~ 2 yıl önce
İnşallah açılacak artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çayırova ~ 2 yıl önce
Önce RİZE peşinden TOKAT;sonra MERSİN peşinden YOZGAT....ist,saw,ayt,adb,esb'den SONRA 6.büyük meydan olabilir Çukurova,zaten şu an öyle;pozisyonunu bozacak alternatif de yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000