17 Mart 2010, Çarşamba 15:17:23

ÇÖZÜMÜ UÇAKLARI SATMAKTA BULDULAR!

Borç sorunun üstesinden gelmek için ortaya atılan ‘adalarını sat’ fikrine sert şekilde karşı çıkan Yunanistan, aralarında yolcu uçakları ve kumarhanelerinin de bulunduğu varlıklarını nakde çevirmeyi planlıyor.
  • Bence Ada fikri fena degil heriflerde zaten sayisi bo. Versinler iste bizim kiyiya yakin olanlar. Ne güzel iste Istanbul - Midilli ic hatlar seferi olur.
  • Umarim bir gun ayni seyler bizim basimiza gelmez; THY, Onur, Pegasus, Atlas vs borc odemek icin ucak satmak zorunda kalmazlar.
  • bizden korktuklari icin silah, ucak, füze alip alip iflas ettiler
  • Şimdi avrupa birliği gelsin kurtarsın yunanistanı, para basıp göndersin.. Yunanistanın resmi havayolunu inşallah satılığa çıkar thy satın alır. Gerçi geçen sene özelleştirdiler ama yine de zarar ediyor.. Önümüzde gerçek canlı bir örnek ortada bir ülkenin resmen iflas etmesi. Gelsin IMF gelsin dünya bankası para versin bakalım..
  • uçak bayandan mı,doktordan mı.kaç milyon kilometrede.cd çalar,airbag vs varmı,kaç model.şunun şurasında komşuyuz bi indirim yap be hacı
  • Yunanlıyı bağrımıza mı basacağız arkadaş?Senin vizyonun ne söylede cahil beyinlerimiz aydınlansın.Yanlız ben sana bir vizyon sunayım.Sen bu vizyonunla çok bakraç tutar ensene çok şaplak yersin.Yunanlı bu arkadaş!.Unutma! Daha 90 yıl önce ülkemizi işgale kalktı.Rumlarla birlikte ülkemizin tüm dış politikasına köstekler.Beter olsunlar.Basket takımlarına sponsor olan zihniyette beni ayrıca dumur etmişti.
  • Sana 2 kitap karistirmani tavsiye ederim
  • Gülme komşuna gelir başına demişler...Yünanistan'da olan duruma bakarak kendimize daha da çok çeki düzen vermemiz gerekir.Şu an durumumuz çok şükür kötü değiş fakat ipi elden kaçırmamakta fayda var. A340'ları ucuza almak mümkün ise, biri alsın. Ben olsam ucuza kiralamayı seçerdim. Fakat ben havayolu yönetmiyorum :)
  • HT kesin atlar.yok yok.kendisi atlamaz.RTE atla derse atlar...
  • İlk 3 yorum, ülkenin eğitim seviyesinin ve vizyonunun nasıl olduğu çok güzel ortaya koyuyor. Nefret ve cehalet dolu yorumlar, beyinler.

The Wall Street Journal'da (WSJ) yer alan ve yetkililerden görüş alınarak yayımlanan bir haberde, Atina yönetiminin borç yükünü azaltmak için çeşitli varlıklarını satışa çıkaracağına dikkat çekildi.  

Habere göre Yunanistan'ın satmayı planladığı varlıklar arasında jumbo tipi yolcu uçakları, bankalarda yer alan hisseler ve bir de ünlü bir kumarhane bulunuyor.

Gazete, ülkenin borcunun 250 milyar dolarlık gayri safi yurtiçi hasılasını (GSYİH) geçtiği bu dönemde, elde edilecek gelirin çok düşük olduğunu ancak yine de Yunanistan'ın kamu finansmanını düzeltme konusundaki ciddiyetini göstermesi açısından önemli bir gelişme olacağına dikkat çekti.

Yunanistan Maliye Bakanlığı'nın, bir dönem borç kriz yaşayan ve daha sonra özelleştirilen Olympic Airlines döneminden kalan bazı Airbus A340 tipi yolcu uçaklarını satma niyetinde olduğu konuşuluyor. 

Yunanistan'ın toplamda yaklaşık 300 milyar euro düzeyinde ülke borcu bulunurken, bu yıl ödemesi gereken tutar, 53.2 milyar euroya denk geliyor.

ÇÖZÜMÜ UÇAKLARI SATMAKTA BULDULAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bence Ada fikri fena degil heriflerde zaten sayisi bo. Versinler iste bizim kiyiya yakin olanlar. Ne güzel iste Istanbul - Midilli ic hatlar seferi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarim bir gun ayni seyler bizim basimiza gelmez; THY, Onur, Pegasus, Atlas vs borc odemek icin ucak satmak zorunda kalmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizden korktuklari icin silah, ucak, füze alip alip iflas ettiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şimdi avrupa birliği gelsin kurtarsın yunanistanı, para basıp göndersin.. Yunanistanın resmi havayolunu inşallah satılığa çıkar thy satın alır. Gerçi geçen sene özelleştirdiler ama yine de zarar ediyor.. Önümüzde gerçek canlı bir örnek ortada bir ülkenin resmen iflas etmesi. Gelsin IMF gelsin dünya bankası para versin bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçak bayandan mı,doktordan mı.kaç milyon kilometrede.cd çalar,airbag vs varmı,kaç model.şunun şurasında komşuyuz bi indirim yap be hacı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yunanlıyı bağrımıza mı basacağız arkadaş?Senin vizyonun ne söylede cahil beyinlerimiz aydınlansın.Yanlız ben sana bir vizyon sunayım.Sen bu vizyonunla çok bakraç tutar ensene çok şaplak yersin.Yunanlı bu arkadaş!.Unutma! Daha 90 yıl önce ülkemizi işgale kalktı.Rumlarla birlikte ülkemizin tüm dış politikasına köstekler.Beter olsunlar.Basket takımlarına sponsor olan zihniyette beni ayrıca dumur etmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sana 2 kitap karistirmani tavsiye ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gülme komşuna gelir başına demişler...Yünanistan'da olan duruma bakarak kendimize daha da çok çeki düzen vermemiz gerekir.Şu an durumumuz çok şükür kötü değiş fakat ipi elden kaçırmamakta fayda var. A340'ları ucuza almak mümkün ise, biri alsın. Ben olsam ucuza kiralamayı seçerdim. Fakat ben havayolu yönetmiyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HT kesin atlar.yok yok.kendisi atlamaz.RTE atla derse atlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İlk 3 yorum, ülkenin eğitim seviyesinin ve vizyonunun nasıl olduğu çok güzel ortaya koyuyor. Nefret ve cehalet dolu yorumlar, beyinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000