13 Ocak 2009, Salı 13:41:48

Costner'a iki sürpriz

Türk Hava Yolları’nın reklam çekimi için İstanbul’a gelen ünlü aktör Kevin Costner, Zülfü Livaneli ve Ahmet San ile çekim arasında baş başa yemek yiyerek Atatürk üzerine sohbet etti.
  • Kevin Costner başarılı bir aktör.Parasıylada reklam için ülkeye geldi.Ne kadar çok büyütüldü olay.Adam kral gibi karşılandım diyor.Sanki bedavadan iş yapıyor.Bu kadar abartmaya gerek yok.Parayı verdik geldi..
  • Amanın ikinc fotoğrafta sağ taraftaki Ayça... Şokk oldum.. Halen havalimanında çalışıyor... Hehehe sonunda internetede indi fotoğrafı... İtalya ve Slovenya'da çektiğim fotolr halen bende :)
  • kıskanmayın arkadaslar adam yakısıklı dıye hem sıze ne ısınıze bakın calısın belkı bırgun sızıde oynatırlar bır fılmde :))
  • Abla Kevin Cosnter'ı görünce ağzı burnu kaymış heyecandan :)))
  • Dördüncü resimdeki ablaya bakarmısınız :))) puaahhh.Ya ablacım Kevin Costner ile resim çektirme fırsatını yakalamışsın,adamla aynı kareye girmişsin bu poz oldumu şimdi :)) Bu abla için hayatının en talihsiz fotoğrafı sanırım.
  • bir reklam filmi icin 201-205 arası körükler kapatıldı çoğu ucak acık pozisyona yanastı yolcular degişen pozisyonlar nedenıyle problem yasadı
  • ülkede kriz varken bir reklamı bir star ile yapmak ve o kadar para vermek gereksiz, kınıyorum..
  • ya sankı cok onemlıymıs gıbı resım cekme yarısı var ne olacaksa sonucu cokmu onemlı bu ya

THY’nin reklam çekimi için geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Kevin Costner’ın reklam filminin çekimleri Atatürk Havalimanı’nda başladı. Ünlü aktör Costner, Dış hatlar gidiş katında reklam çekimlerine devam ederken çekimlerine dinlenmek için kısa bir ara verdiğinde sürpriz iki ziyaretçisiyle yemek yedi.

Çekimler sırasında havalimanına gelen eski Milletvekili ve Sanatçı Zülfü Livaneli ile birlikte ünlü organizatör Ahmet San, Costner ile Prime Class Lounge  yemek yiyerek yaklaşık 45 dakika sohbet etti.

Yemek çıkışında Livaneli, yemekte ne konuşulduğuna dair kısa bir açıklama yaparak, Costner’ın kendisinin bir kitabını okuduğunu bundan dolayı kendisiyle kitap üzerine sohbet ettiklerini söyledi. Ancak bazı kaynaklardan edinilen bilgiye göre sohbette Livaneli’nin Atatürk ile ilgili bir proje üzerinde çalıştığı ve bu projede Costner’ın da bu proje içersinde yer alıp almayacağı görüşüldüğü iddia edildi.

Costner

Costner

Costner

Costner

Costner

Costner

Costner'a iki sürpriz

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

havacı ~ 15 yıl önce
Kevin Costner başarılı bir aktör.Parasıylada reklam için ülkeye geldi.Ne kadar çok büyütüldü olay.Adam kral gibi karşılandım diyor.Sanki bedavadan iş yapıyor.Bu kadar abartmaya gerek yok.Parayı verdik geldi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 15 yıl önce
Amanın ikinc fotoğrafta sağ taraftaki Ayça... Şokk oldum.. Halen havalimanında çalışıyor... Hehehe sonunda internetede indi fotoğrafı... İtalya ve Slovenya'da çektiğim fotolr halen bende :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flymn ~ 15 yıl önce
kıskanmayın arkadaslar adam yakısıklı dıye hem sıze ne ısınıze bakın calısın belkı bırgun sızıde oynatırlar bır fılmde :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CrEW ~ 15 yıl önce
Abla Kevin Cosnter'ı görünce ağzı burnu kaymış heyecandan :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AviAToR ~ 15 yıl önce
Dördüncü resimdeki ablaya bakarmısınız :))) puaahhh.Ya ablacım Kevin Costner ile resim çektirme fırsatını yakalamışsın,adamla aynı kareye girmişsin bu poz oldumu şimdi :)) Bu abla için hayatının en talihsiz fotoğrafı sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
körük ~ 15 yıl önce
bir reklam filmi icin 201-205 arası körükler kapatıldı çoğu ucak acık pozisyona yanastı yolcular degişen pozisyonlar nedenıyle problem yasadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz ~ 15 yıl önce
ülkede kriz varken bir reklamı bir star ile yapmak ve o kadar para vermek gereksiz, kınıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 15 yıl önce
ya sankı cok onemlıymıs gıbı resım cekme yarısı var ne olacaksa sonucu cokmu onemlı bu ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000