16 Ocak 2016, Cumartesi 16:01:15

Coşkun Çakır'dan Tokat Havalimanı açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır Tokat Öğretmenevi'nde düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya geldi.
  • Bence sivas havalimani ile Tokat sehir merkezini 30 dk ya indirecek batmantas yolu yapilsa. Sivas havalimani Sivtok nuri demirag havalimani olsa. Kazova gibi verimli tarim alanlari ziyan edilmese paralarimiz yeni havalimani icin cope gitmese. Tokat havalimani gop unv sivil havacilik okulu olsa. Sivas Tokat a ayri ayri yarim dolu ucaklar kalkacagina her yere dolu seferler olsa paramiz cebimizde dursa olmaz mi ?
  • Söngüt ve Çerçi köyleri mevcut pist başına 1 ve 3 km. mesafede,doğuda.Yani, yönü değistirilerek yeni 1 pist inşa edilecek.Mevcudu 1.925 m. olan pistin yenisi 2.500 m. olacak....3.500 m. imla hatası yada dil sürçmesi.
  • Yapılacak en iyi yer Zile-Turhal-Pazar arası
  • Mesut, bu kafa ile mesud olamazsın.
  • Kesin yine havaalanının yerini aygem ciler tek başına belirlemiştir ve direkt yaklaşma bile yapılamayacaktır. Tersi olsa şaşarım. Yazık günah o tarım arazilerini boşu boşuna katledecekler.
  • Coskun Çakir'in aylik olagan Tokat Havalimani aciklamalarindan biri, ciddiye almamali.. Mevcut Havalimani Pisti 1600m ve uzatilmasi imkansiz iken daglara ve sehir merkezine daha yakin, arazisi mevcut havalimanina göre daha dar cerci-söngüt'e 3500m pist ile yeni havalimani.. Tokat'a Havalimani yapilacagina inanmiyorum.. Ki bu Iktidarin yapacagina hic inanmiyorum.. Yol'umuz yok Havalimanimiz olsun..

AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır Tokat Öğretmenevi'nde düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeni Tokat Havalimanı ile ilgili sorulara cevap veren Çakır, “Havalimanı projemiz son halini almıştır, her şeyi ile bitmiştir. 2 bin 500 metre olan pistimiz 3 bin 500 metre nihai olarak belirlenmiştir. Çerçi ve Söngüt köyleri sınırlarındaki araziler kamulaştırılacaktır.

Kamulaştırma ile ilgili kararlar çıkmış, onunla ilgili 2016-2017-2018 yıllarına bütçe ayrılmıştır. Tabii bu uzun bir süredir. Bunun daha erken ve kısa süre içerisinde bütçenin harcanması ve kamulaştırılmanın yapılması suretiyle ivedi bir şekilde bu havaalanının hayata geçirilmesi gerekmektedir" diye konuştu.

Coşkun Çakır'dan Tokat Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Yol daha ucuz. ~ 8 yıl önce
Bence sivas havalimani ile Tokat sehir merkezini 30 dk ya indirecek batmantas yolu yapilsa. Sivas havalimani Sivtok nuri demirag havalimani olsa. Kazova gibi verimli tarim alanlari ziyan edilmese paralarimiz yeni havalimani icin cope gitmese. Tokat havalimani gop unv sivil havacilik okulu olsa. Sivas Tokat a ayri ayri yarim dolu ucaklar kalkacagina her yere dolu seferler olsa paramiz cebimizde dursa olmaz mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaaz ~ 8 yıl önce
100 km. de 1 havalimanı bu ülkenin ihtiyacı.
Tokatçı ~ 8 yıl önce
Söngüt ve Çerçi köyleri mevcut pist başına 1 ve 3 km. mesafede,doğuda.Yani, yönü değistirilerek yeni 1 pist inşa edilecek.Mevcudu 1.925 m. olan pistin yenisi 2.500 m. olacak....3.500 m. imla hatası yada dil sürçmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
380 ~ 8 yıl önce
a380 inemeyecekse kapatın o havalimanını! tokat dünyanın merkezi olacak göreceksiniz!!!
portos ~ 8 yıl önce
Yapılacak en iyi yer Zile-Turhal-Pazar arası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 8 yıl önce
Mesut, bu kafa ile mesud olamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 8 yıl önce
Kesin yine havaalanının yerini aygem ciler tek başına belirlemiştir ve direkt yaklaşma bile yapılamayacaktır. Tersi olsa şaşarım. Yazık günah o tarım arazilerini boşu boşuna katledecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 8 yıl önce
Coskun Çakir'in aylik olagan Tokat Havalimani aciklamalarindan biri, ciddiye almamali.. Mevcut Havalimani Pisti 1600m ve uzatilmasi imkansiz iken daglara ve sehir merkezine daha yakin, arazisi mevcut havalimanina göre daha dar cerci-söngüt'e 3500m pist ile yeni havalimani.. Tokat'a Havalimani yapilacagina inanmiyorum.. Ki bu Iktidarin yapacagina hic inanmiyorum.. Yol'umuz yok Havalimanimiz olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorucu ~ 8 yıl önce
Neden 3500 metre. 3000 yetmiyor mu burada?
Jumbo ~ 8 yıl önce
Jumbo jet ler Nasıl inip kalkacak ? Bence 4500 olsun..
Sivas ~ 8 yıl önce
Sivas havalimanı dururken tokat a ihtiyaç varmı?
Jumbocu ~ 8 yıl önce
3.500 m. ye her türlüsü iner kalkar.
olumlu ~ 8 yıl önce
3500 olmadı, 3000 oldu o da olumlu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000