03 Haziran 2022, Cuma 15:00:06

Cornea Havacılık Sistemleri Bir İlke İmza Attı

Türk Hava Yolları'nın iştiraklerinden Cornea Havacılık Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "Üretim Organizasyonu" olarak yetkilendirildi.
  • Her fırsatta corneya laf edenler bu kadar kısa sürede bu kadar sertifika almalarına ne derler merak ediyoeum.Zam yapmamak için bin türlü bahane bulanlara gelsin bunlar...
  • Çok güzel gelişmeler. Nejdet Yılmaz'ın bu süreçteki çalışmaları başarıyı getirdi. Tebrikler Sayın Müdürüm

Türk Hava Yolları'nın iştiraklerinden Cornea Havacılık Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "Üretim Organizasyonu" olarak yetkilendirildi.

SHGM'den yapılan açıklamada, "Cornea Havacılık Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğümüzce “Uçak içi eğlence sistemi parça ve cihazları”nın üretimi kapsamında TR.21G.011 onay numarasıyla “Üretim Organizasyonu” olarak yetkilendirilmiştir.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde 2 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen törende “Üretim Organizasyonu” onayına ait sertifika Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek tarafından Cornea Havacılık Sistemleri firmasına takdim edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Merkezi Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Sabiha Gökçen tesislerinde bulunan Cornea, 2018 yılında Hava Elektronik Sanayii A.Ş. (Havelsan) ile ortak kurularak faaliyetlerine başlamıştı.

©AirportHaber.com

Cornea Havacılık Sistemleri Bir İlke İmza Attı

Yorumlar

Cornea ~ 2 yıl önce
Her fırsatta corneya laf edenler bu kadar kısa sürede bu kadar sertifika almalarına ne derler merak ediyoeum.Zam yapmamak için bin türlü bahane bulanlara gelsin bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 2 yıl önce
Çok güzel gelişmeler. Nejdet Yılmaz'ın bu süreçteki çalışmaları başarıyı getirdi. Tebrikler Sayın Müdürüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000