20 Şubat 2013, Çarşamba 09:21:51

"ÇORLU HAVALİMANI DAHA AKTİF OLSUN"

Edirne Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çorlu Havalimanı konusunu görüştü.
  • Çözüm Lüleburgaz civarına Bölgesel Trakya Havaalanıdır...
  • çorlu da 2 yıl çalıştım bana göre çorlunun havaalanı olarak konumu yanlış çok fazla istanbula yakın asıl olması gereken trakyanın bütün illerine -özellikle edirneye- eşit ve yakın mesafede olacak bölgesel TRAKYA HAVALİMANI .
  • Yakalamisken 2007 den beri yatirim programinda yer alan ve 1 arpa boyu yol alinamayan Halkali Kapikule hizli trenini de sorsaydi keske.

TOBB tarafından Türk iş dünyası olarak İzmir’in EXPO 2020 adaylığını desteklediklerini açıklandığı toplantıya katılmak için TOBB’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Edirne Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı Trakya Bölgesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Konuyla ilgili olarak ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “ Sayın bakanımıza Çorlu Havalimanı'nın daha aktif kullanımı ile ilgili görüşlerimizi ilettim. Bakanımız bu konu ile ilgili askeri yetkililerle görüşüldüğünü bu sorun çözüldüğünde bu havalimanımızı daha aktif bir şekilde kullanmayı planladıklarını belirttiler” dedi.

"ÇORLU HAVALİMANI DAHA AKTİF OLSUN"

Yorumlar

Trakya ~ 11 yıl önce
Çözüm Lüleburgaz civarına Bölgesel Trakya Havaalanıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRAKYA HAVALİMANI ~ 11 yıl önce
çorlu da 2 yıl çalıştım bana göre çorlunun havaalanı olarak konumu yanlış çok fazla istanbula yakın asıl olması gereken trakyanın bütün illerine -özellikle edirneye- eşit ve yakın mesafede olacak bölgesel TRAKYA HAVALİMANI .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 11 yıl önce
Yakalamisken 2007 den beri yatirim programinda yer alan ve 1 arpa boyu yol alinamayan Halkali Kapikule hizli trenini de sorsaydi keske.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000