15 Mayıs 2021, Cumartesi 10:10:48

Corendon'un yeni uçağı hangardan çıktı

Corendon Airlines, Fraport TAV Antalyaspor’a Ziraat Türkiye Kupası finaline ulaşma anısına özel bir takım uçağı hazırladı. Filoya yeni katılan uçak yepyeni renkleriyle hangardan çıktı.
  • Antalyaspor um
  • Ayt nin en güzel şirketi helal olsun size, inşallah filonuz daha da gelişir.
  • Çok seviyorum bu şirketi yaa..

Dünya genelinde 65 ülkede 165 noktaya uçan ve Avrupa’nın en önemli havayollarından biri olarak gösterilen Corendon Airlines, Fraport TAV Antalyaspor’a Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) finaline ulaşma anısına özel bir takım uçağı hazırladı. Dış yüzey tasarımı tamamen Antalyaspor logosu ve renkleriyle kaplanan Boeing 737-800, Fraport TAV Antalyaspor kafilesini Beşiktaş ile oynayacakları final maçına da uçuracak. Ayrıca Antalyaspor uçağı Corendon Airlines’ın Avrupa seferlerinde de kullanılarak Antalyaspor’un amblemini uluslararası hava sahasında ve havalimanlarında dalgalandıracak.

FİLOYA YENİ KATILDI

Corendon, iki yıldır sponsoru olduğu Fraport TAV Antalyaspor için çok özel bir çalışmaya imza attı. Sabiha Gökçen Havalimanı içerisinde bulunan myTECHNIC hangarında giydirmesi yapılan TC-TJY kuyruk tescilli uçak işlemlerin tamamlanmasından sonra dün Antalya'ya gitti.

Geçtiğimiz ay Türk tesciline geçen uçak daha önce Ryanair filosunda görev yapıyordu. 

TC-TJY kuyruk tescilli uçağın filoya katılmasıyla birlikte Corendon'un filosundaki uçak sayısı 14'e yükseldi.

2020-021 sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nda finale ulaşan Antalyaspor, Beşiktaş ile karşı karşıya geleceği final karşılaşmasına, takım renklerine büründürülmüş özel bir uçakla gidecek.

Final karşılaşması 18 Mayıs salı günü Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

"Ortaya çıkan çalışmadan çok mutluyuz"

Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde çok büyük heyecan duyduklarını söyleyen Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Karaer ise hazırlanan özel uçakla ilgili duygularını daha önce  şu şekilde dile getirmişti:

“Fraport TAV Antalyaspor ile olan iş birliğimiz yaklaşık 2 yıldır güçlü bir şekilde devam ediyor. Kendileriyle yaptığımız ortak çalışmaların sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını ve Avrupa çapında ses getirdiğini görüyoruz. Kendileri ilk günden bu yana bizi gururlandırıyor. Biz de bu mutluluğumuzu göstermek adına, takımımızın Ziraat Türkiye Kupası finaline çıkması vesilesiyle özel bir takım uçağı hazırlamak istedik. Filomuzdan bir uçağı, tamamen Antalyaspor logosu ve kulüp renkleriyle kapladık. Ortaya çıkan çalışmadan da çok mutluyuz. Final maçı seyahatini bu uçakla yapacak oyuncularımıza güç ve enerji vereceğimize inanıyoruz.

Fraport TAV Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda elde ettiği bu başarıda emeği geçen tüm yönetici, antrenör, sporcu ve kulüp çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Final maçındaki sonuç ne olursa olsun Corendon Airlines ailesi, Antalyaspor ile gurur duyuyor.”

©AirportHaber.com

Corendon'un yeni uçağı hangardan çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Antalyalı ~ 3 yıl önce
Antalyaspor um

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnş bir gün 32 ~ 3 yıl önce
Ayt nin en güzel şirketi helal olsun size, inşallah filonuz daha da gelişir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süpersiniz.. ~ 3 yıl önce
Çok seviyorum bu şirketi yaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 3 yıl önce
Şaka gibi
Budapest ~ 3 yıl önce
İnşallah nasip ederse bu firmayla bir uçarım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000