08 Şubat 2019, Cuma 21:06:33

Corendon'un dev uçağı için Hollanda'da olağanüstü çaba!

Corendon Turizm Grubunun sahibi olduğu Hollanda ve Benelüks ülkelerindeki en büyük otel olma özelliğini taşıyan Corendon Village Hotel'in kapısına konulacak olan Boeing 747 tipi uçağın transferi için Hollanda da olağanüstü hal ilan edildi.
  • Gemileri karadan yürüttük yetmedi, simdi uçakları karadan yürütüyoruz
  • DTM ye de bir 300 B4 taşınmıştı yoldan çekilerek
  • EBA artık ekibine limitsiz alcohol parti verirsin burda
  • Demek Ucak icin Hollanda seferber oldu.. Vay anasini sayin seyirciler.
  • Aaa, taşımayı ertelememişler mi!!!
  • Motor kapaklarını da yerinde bırakmaları dikkatimi çekti oldukça iyi bir hareket olmuş tebrik ederim zira bizim uçak restoran ve uçak kütüphanelerinde uçağın gerçek motorları sökülerek yerine motor görünümünden tamamen uzak ve uçağın tüm o orjinalliğini bozan ucube motor maketi takıyorlar.
  • Lütfen sıradan bir uçak işte bir dünya uçak taşınıyor böyle niye abartiyorsunuz

Corendon Turizm Grubu'nun sahibi olduğu Hollanda ve Benelüks ülkelerindeki en büyük otel olma özelliğini taşıyan Corendon Village Hotel'in kapısına konulacak olan Boeing 747 tipi uçağın transferi için Hollanda'da olağanüstü hal ilan edildi.

Corendon Turizm Grubu'nun satın aldığı B747 tipi jumbo jet uçağının otelin kapısına getirilme işlemi olağanüstü şartlarda devam ediyor. Bu gece 23.00 sıralarında başlayacak olan transfer işlemi sabaha karşı 04.00 sularına kadar devam edecek.

Uçağın Schiphol Havalimanı'ndan otelin kapısına getirlmesi için değişik teknikler uygulanıyor. Schiphol Havalimanından otelin kapısına getirilmesi için tarlaların üzerine konulan özel demir plakalarla yapılan yollar, uçağın özel araçlarla otelin kapısına getirilmesi için dizayn ediliyor.

Bu sebeple yollardaki elektrik direkleri, trafik lambaları sökülüp özel yol inşaası gerçekleştiriliyor. 1 milyon dolara satın alınan dünyanın en yaşlı uçaklarından olan B747’nin Corendon’un sahibi olduğu otelin kapısına getirilerek yerleştirilmesi için toplamda 2 milyon Euroyu aşacak bir maliyetin ortaya çıkacağı belirtiliyor. Uçağın otelin kapısına yerleştirildikten sonra restorant, kafe, kütüphane ve toplantı salonu olarak kullanılacağı ifade edildi. Uçağın bu gece saat 23.00'den sabah saat 04.00'a kadar taşınma işlemleri devam edecek.

Uçak, taşınma işlemleri ve sonrasında yapılacak olan restorant, kafe, kütüphane ve toplantı salonu ile birlikte toplam maliyetin 5 milyon Euro'yu bulacağı kaydedildi.

Cumartesiyi pazara bağlayan güne kadar devam edecek taşıma işlemi Pazar sabahı otelin önünde sona erecek.

Taşınma işlemine ulusal ve uluslararası medyanın yoğun ilgisi bulunuyor. AirportHaber taşınma sürecine canlı şahitlik edecek ve taşınma aşamalarını okyucularına aktaracak.







Corendon'un dev uçağı için Hollanda'da olağanüstü çaba!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

fraty ~ 5 yıl önce
Gemileri karadan yürüttük yetmedi, simdi uçakları karadan yürütüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen önce ~ 5 yıl önce
Düz yolda yürümeyi öğren de sonra o işleri yap firat
Firatiy ~ 5 yıl önce
Gemileri karadan yürüten OSMANLI DÖNEMİNDE su kufrettiginiz benimsemediginiz işinize gelince neden kendinize övünç malzemesi yapıyorsun politika yapacaksan siyasete atıl gerçi senin gibiler .....
Firat ~ 5 yıl önce
Sen önce mail atmayı öğren sonra Osmanlıyı ağzına almak için abdest al
kpt ~ 5 yıl önce
DTM ye de bir 300 B4 taşınmıştı yoldan çekilerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
Onlar bilmezler bunu onlar yalakalık derdinde çakma karakterliler
FO ~ 5 yıl önce
2 sene sonunda restoran yapmak için çalışmaya başlandı.
AYT ~ 5 yıl önce
EBA artık ekibine limitsiz alcohol parti verirsin burda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eba ~ 5 yıl önce
Zaten yakalandik alkollu bırakmadık şunu
Pilot ~ 5 yıl önce
Demek Ucak icin Hollanda seferber oldu.. Vay anasini sayin seyirciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erteleme ~ 5 yıl önce
Aaa, taşımayı ertelememişler mi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
Motor kapaklarını da yerinde bırakmaları dikkatimi çekti oldukça iyi bir hareket olmuş tebrik ederim zira bizim uçak restoran ve uçak kütüphanelerinde uçağın gerçek motorları sökülerek yerine motor görünümünden tamamen uzak ve uçağın tüm o orjinalliğini bozan ucube motor maketi takıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapak ~ 5 yıl önce
Biraz beğnin calissaydi burda da görurdun ön kismini tamamen söktuklerini. Ön kisminin kapaklarai da gitti bi motorlarin arka kapaklarini birakmislar onu da adam belki satmak istememistir...
Kapakçı ~ 5 yıl önce
Sen adam evladı gibi konuşamaz mısın? Ne hakaret ediyorsun?
Kapakçı ~ 5 yıl önce
Beğin denmez öne beyin beyin. Çalıştır beynini.
Müthis ~ 5 yıl önce
Vay be ne yorum ama..Arkadasin teknik, teknolojik, mekanik, psikolojik degerlendirmesine bayildim. Ülkemde tanzim satis maazalari aciliyor kafasini taktigi ayrintiya bak.
Abartmayin ~ 5 yıl önce
Lütfen sıradan bir uçak işte bir dünya uçak taşınıyor böyle niye abartiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka hatırlayamadım ben ~ 5 yıl önce
Örnek verir misin kanadı kuyruğu sökülmeden otoyoldan taşınan ve kanatları sığmadığı için yol boyundaki elektrik direklerinin söküldüğü bir uçak nakliye işini...
Kay ~ 5 yıl önce
Vay be ne önemli. Motoru, kanadı vs sökülerek taşınsa ne olur; bu şekilde taşınsa ne olur. Ne önemi var?
Başka çok var ~ 5 yıl önce
Sen önce ar gözlüğünü çıkar Yalakalık bırak etrafına bak İnsanları birbirine düşürmeyi bırak insanların hatalarini aramayı bırak görürsün
Başka çok örnek var rumuzlu ... ~ 5 yıl önce
Ne örneği var birini söyle. Edepsizlik yapma. Ne diyorsun sen öyle yalaka malaka. Adam evladı gibi varsa bildiğin örnek söyle.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000