06 Nisan 2018, Cuma 11:40:03

Corendon'dan yeni uçuş emniyet filmi

Sıra dışı ve eğlenceli emniyet filmleriyle farklılık yaratan Corendon Airlines, yeni yayınladığı uçuş emniyet filminde uçuş emniyet kurallarını bu kez 3 boyutlu, eğlenceli bir animasyonla anlattı.
  • Evet firmamız para harcamayı çok sevdiği için eski demo ya tonlarca para ödeyip otel versiyonuyla yaptıklar demo tutulmayınca yeniden birşeyler yapma gereği duydular sizler para harcamaya devam bizlerde eşşek gibi uçmaya
  • Çamur atma bu otomobil ise sen kanat tak
  • Flight attendant asik oldum
  • Sayın THY yetkilileri lütfen şunlardan örnek alın. Bırakın yandaşı falan, sanata ve reklama önem verin. Bak elin adamı neler yaratıyor
  • Afedersiniz bu videosunun neyi güzel? THY nin yanında bile durmaz. Bence çok ucuz bir video, THY e kesinlikle bu tarz yakışmaz. Neyi örnek alınır ki?
  • Çok güzel olmuş, tebrikler
  • Ucan bir garson seyrettiniz
  • THY'nin yanına yaklaşamaz.
  • Bu mu farklı? Cinemaximum reklamına dönmüş
  • İngiliz aksanı yüzünden 10 sn bile dayanamadım

Sıra dışı ve eğlenceli emniyet filmleriyle farklılık yaratan Corendon Airlines, yeni yayınladığı uçuş emniyet filminde uçuş emniyet kurallarını bu kez 3 boyutlu, eğlenceli bir animasyonla anlattı.

Türkiye’ nin en önemli turistik havayollarından biri olan Corendon Airlines, uçuş emniyet ve destinasyon tanıtım filmlerinde bir kez daha alışılmışın dışına çıktı. Üç senedir her sezon farklı bir tarzda çektiği uçuş emniyet filmleri ile büyük beğeni toplayan Corendon Airlines, yeni filminde emniyet kurallarını yolcularına eğlenceli bir animasyonla aktarıyor. Corendon, diğer iki filminden farklı olarak bu kez misafirlerine hayali bir dünyada 3D görseller desteğiyle, tatili çağrıştıran renkler ve objeleri kullanarak eşsiz bir atmosfer sunuyor.

Hayali bir dünya... Yaz mevsiminin parlayan renkleri... Tatilin çağrıştırdığı pozitif duygular..

Corendon Airlines’ın yeni filminde, bir Corendon Airlines kabin memuru, animasyon teknikleri ile yaratılan bir tatil atmosferinde uçuş emniyet kurallarını sempatik bir şekilde anlatıyor. 28 kişiden oluşan bir ekiple çekilen filmin ilüstrasyonlarını ve post-prodüksiyon sürecini Baboon Studio üstlenirken projenin yaratıcı ajansı yine Corendon’un geçtiğimiz iki sezonda yayınlamış olduğu "737 Room of Journey" ve “285 Saniyede Türkiye Macerası” adlı uçuş emniyet filmlerinde de imzası bulunan ID212 oldu.

Yeni uçuş emniyeti filmi hakkında konuşan Corendon Airlines Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Güner; “Uçuş emniyeti filmleri olası acil durumlarda hayat kurtaran bilgiler içeriyor. Bu yüzden uçakla seyahat eden tüm yolcuların uçuş emniyet filmlerini dikkatle takip etmesi gerekiyor. Biz de Corendon Airlines olarak, uçuş emniyeti bilgilerini eğlenceli ve sıra dışı yollarla yolcularımıza sunarak dikkatlerini çekmek istedik. İlk kez 2016’da Türkiye tanıtımına destek olması amacıyla çektiğimiz ve sektörde “Safety Demo” dediğimiz uçuş emniyet filmimizde kuralları Türkiye’nin eşsiz güzellikleriyle dolu görsel bir şölen içerisinde bir Hollywood filmi tadında anlatmıştık. Büyük ilgi ile karşılanan bu filmin ardından ikinci filmimizde ise grup otellerimizden Vitality Hotel Amsterdam’ı bir havalimanı ve uçuş deneyimi olarak lanse etmiştik. Dileriz yolcularımız da yeni filmimizi de beğenirler.” diye konuştu.

Corendon Airlines’ın uçuş emniyet kurallarını kendine özgü sıra dışı tarzıyla anlattığı yeni filmi Nisan ayı itibariyle Corendon Airlines uçuşlarında yayınlanmaya başlandı.

 

Corendon'dan yeni uçuş emniyet filmi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Cai Crew ~ 6 yıl önce
Evet firmamız para harcamayı çok sevdiği için eski demo ya tonlarca para ödeyip otel versiyonuyla yaptıklar demo tutulmayınca yeniden birşeyler yapma gereği duydular sizler para harcamaya devam bizlerde eşşek gibi uçmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTAI ~ 6 yıl önce
Çamur atma bu otomobil ise sen kanat tak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flight attendant ~ 6 yıl önce
Flight attendant asik oldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Örnek ~ 6 yıl önce
Sayın THY yetkilileri lütfen şunlardan örnek alın. Bırakın yandaşı falan, sanata ve reklama önem verin. Bak elin adamı neler yaratıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Afedersiniz bu videosunun neyi güzel? THY nin yanında bile durmaz. Bence çok ucuz bir video, THY e kesinlikle bu tarz yakışmaz. Neyi örnek alınır ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen pahalısından anlarsın ~ 6 yıl önce
Gayet güzel yaratıcı ve neşeli bir safety.. THY devletin olduğu için kesenin ağzı açık bunu bir anla.. THY tekeldir. Mesela neden pegasus uzakdoğu abdye uçamıyor ya da Onur Air. THY ve sivil havacılık kardeşlerdir de ondan
Süper ~ 6 yıl önce
Çok güzel olmuş, tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan garson ~ 6 yıl önce
Ucan bir garson seyrettiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışmadı. ~ 6 yıl önce
Lütfen bu yorumunuzu tekrar değerlendiriniz. Eğer havacılık camiası içinden gelen biriyseniz bu yorum size yakışmadı.
Çok merak ettm ~ 6 yıl önce
Sen ne iş yapıyorsun Astronot falan mısın?
Airport haber ~ 6 yıl önce
Bu yorumu silmelisiniz.. nasil boyle bir yoruma izin verirsiniz??
yolcu ~ 6 yıl önce
THY'nin yanına yaklaşamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 6 yıl önce
Bu mu farklı? Cinemaximum reklamına dönmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
İngiliz aksanı yüzünden 10 sn bile dayanamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000