20 Haziran 2019, Perşembe 11:04:48

Corendon'dan İzmir'e müjdeli haber

Bu yıl İzmir uçuşlarına başlayarak ilk defa bir uçağını Adnan Menderes Havalimanı'na konuşlandıran Corendon Hava Yolları, İzmir'e kış sezonunda da uçacağını açıkladı.
  • Operasyonda sıkıntınız yok. Yolcu memnun. Lâkin koltuk kapasiteniz yetersiz. Operasyonel başarıya uçak artışı yapmazsanız uzun vadede olmaz. Sadece bir öneridir.
  • Sizinle yine şahlandık. Artik buradan ayrılmayın. Forever.
  • Bize sahip çıkan şirketime teşekkürler. Tahir.
  • Havaş ile yola devam. Havaş var ise sıkıntı yok.
  • Yolunuz açık olsun. Bol kazançlı, emniyetli uçuşlar sizinle olsun.
  • Helal olsun :))) !!!
  • Ucaklar dolu gidip dolu geliyor. :) almanya mudurunu tebrik etmek lazim
  • Bize gelin.
  • Izmır size uğurlu gelecek. Vazgeçemeyeceksiniz:)
  • izmir newyork uçuşlarını bakalım hangi şirket başlatacak. katar air mi koca ülkede istanbul havalimanı hariç amerika uçuşu yok gerçi. kolay kolay izin çıkmıyor sanırım amerika tarafından

Bu yıl İzmir uçuşlarına başlayarak ilk defa bir uçağını Adnan Menderes Havalimanı'na konuşlandıran Corendon Hava Yolları, İzmir'e kış sezonunda da uçacağını açıkladı.

Corendon Airlines, İzmir ve çevre illerde faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve basın mensuplarını Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’in ev sahipliğinde gerçekleşen bir kokteylde ağırladı. 19 Haziran akşamı Swissôtel Büyük Efes’de düzenlenen kokteylde Karaer, Corendon’un Haziran ayında başlayan İzmir-Avrupa uçuşlarının yanı sıra 2019-2020 kış dönemi programı hakkında detaylı bilgi verdi.

Avrupa'nın 7 havalimanından kışın da uçacak

Kokteylde kısa bir konuşma yapan Karaer, Corendon’un İzmir’deki ilk uçuşlarına verdikleri destekten ötürü geceye katılan tüm acentelere teşekkür ederek sözlerine başladı. Karaer, “2005 yılında kurduğumuz Corendon Airlines olarak ilk kez bu yaz bir uçağımızı Adnan Menderes Havalimanı’na base ederek Avrupa’dan İzmir’e direkt uçuşlar düzenlemeye başladık. Beklentimizin ötesinde ilgi gören ilk uçuşlarımızdan aldığımız motivasyon ile İzmir’deki hedeflerimizi büyütüyoruz. 2019-2020 kışı boyunca da Avrupa’nın 7 meydanından İzmir’e düzenleyeceğimiz uçuşların programını açıkladık. 2020 yazında da meydan sayımızı ve base ettiğimiz uçak sayısını arttırarak İzmir turizmine daha da fazla katkı sağlamak niyetindeyiz.” şeklinde konuştu.

Gecede sahne alan Buzuki’nin ustası Orhan Osman ve orkestrası Corendon Airlines’ın misafirlerine unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Hollanda’da kurulan bir Türk markası olan Corendon Airlines, geceye katılan misafirlerine Hollanda’nın Intermediair GroepHolland firmasına logosunun renginde özel olarak ürettirdiği Corendon Lalesinin soğanlarından hediye etti.

Corendon'dan İzmir'e müjdeli haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Uçak artişı ~ 5 yıl önce
Operasyonda sıkıntınız yok. Yolcu memnun. Lâkin koltuk kapasiteniz yetersiz. Operasyonel başarıya uçak artışı yapmazsanız uzun vadede olmaz. Sadece bir öneridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 5 yıl önce
Sizinle yine şahlandık. Artik buradan ayrılmayın. Forever.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harikasın corendon ~ 5 yıl önce
Bize sahip çıkan şirketime teşekkürler. Tahir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senin sirkwtin ~ 5 yıl önce
İşine gelince sahip çıkar işine gelmeyince yallah der çekilir kenara
Havaş ~ 5 yıl önce
Havaş ile yola devam. Havaş var ise sıkıntı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havas ~ 5 yıl önce
Asıl sebep sensin asıl problem sensin başka bir şey degil
Çağatay ~ 5 yıl önce
Yolunuz açık olsun. Bol kazançlı, emniyetli uçuşlar sizinle olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerim ~ 5 yıl önce
Helal olsun :))) !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente55 ~ 5 yıl önce
Ucaklar dolu gidip dolu geliyor. :) almanya mudurunu tebrik etmek lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ~ 5 yıl önce
Bize gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 5 yıl önce
çelebi'yi de bir deneseniz ya. Adamlar iddialı. Biz daha iyiyiz diyorlar. Bisey kaybetmezsiniz bence.
Güzel Izmir ~ 5 yıl önce
Izmır size uğurlu gelecek. Vazgeçemeyeceksiniz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ~ 5 yıl önce
izmir newyork uçuşlarını bakalım hangi şirket başlatacak. katar air mi koca ülkede istanbul havalimanı hariç amerika uçuşu yok gerçi. kolay kolay izin çıkmıyor sanırım amerika tarafından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 5 yıl önce
o iş öyle kolay değil. zira körfez ülkelerine yasak var. qatar bu yasağı italyada hava yolu kurarak aştı. kalkıp amerikaya stopoverlı sefer yapmaz. ha qatar baktı işler iyi gidiyor italyadan da air italy ile bağlantı verip amerikaya öyle taşıyabilir tabii.
Yolcu Yok ~ 5 yıl önce
Izmır amerika uçuşunda yolcu çıkacağını sanmam. Istanbul amerika uçuşları bile anadolunun birçok yerinden toplanıyor. Izmir'in önce iç hat bağlantılarını arttırması lazim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000