27 Kasım 2017, Pazartesi 13:02:26

Corendon'dan havacılık eğitimlerinde büyük adım

Corendon Airlines, havacılıkta devrim olarak görülen EBT (Kanıta Dayalı Eğitim) konseptini, online havacılık eğitimi çözümleri sunan Flyco Grubu işbirliğiyle eğitim sistemlerine entegre edecek.
  • Tebrikler Flyco ve Corendon! Nice başarılara...
  • Yeryüzündeki en ucuz eğitim şirketi. Bedavacılar bunlarla çalışıyor. Sekreterlik kursları bile daha pahalı. Keşke biraz araştırslardı.
  • Erdin super adamdır her şeyi iki tarafda hayırlı olsun
  • Sektördeki lakabı Erhan Bayramın Çiftliği olmuş bir havayolu ... hadi bırakın boşversenize şununla bununla anlaşmış... Ahmet Özkanda sanki messiyle anlaşmış takımı şampiyon yapacak gibi poz vermiş... işini bilen kılcını kuşanıyor. Bizde yedik!!!
  • Eğitim masrafını karşılıyoruz diyorlar ama maaştan 1000euro kesiyorlar tip eğitimi ücreti için. Karşılıyoruz demeyin kardeşim ozaman!!! Diğer bir konu alınacak pilot sayısı 4. Bunlarda A kaptanın yiğeni, B kaptanın komşusu, C kaptanın oğlu. Sürece katılacak arkadaşlarım üzgünüm hepsi seçilmiş kişiler :) CPT. doğru söylemiş.
  • Şirkete yeni alınan FO'ları sadece torpil kriterine göre seçtikleri herkes tarafından biliniyor. Torpille hak etmeyen adamları alıyorlar, onlardan daha kaliteli adaylar avucunu yalıyor. Torpilli FO'larını değil EBT, NASA ile eğitseler hiç bir şey fark etmez. Önce adil ve mantıklı bir seçim yapılmalı.

Corendon Airlines, havacılıkta devrim olarak görülen EBT (Kanıta Dayalı Eğitim) konseptini, online havacılık eğitimi çözümleri sunan Flyco Grubu işbirliğiyle eğitim sistemlerine entegre edecek. Tüm dünyada yeni uygulanmaya başlanılan EBT, milyonlarca uçuş ve pilot davranışından edinilen bilgiyi analiz ederek, havayollarının eğitimlerini önceliklendirmesini sağlıyor. Corendon Airlines, Türkiye’de EBT programını eğitimlerine dahil eden ilk havayollarından biri olarak uçuş güvenliğine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor.

Havacılık eğitimlerine ve uçuş emniyetine düzenli olarak yatırım yapan Corendon Airlines, havacılık endüstrisinde bir devrim olarak görülen EBT(Kanıta Dayalı Eğitim)  programını kendi eğitim sistemine entegre edecek. EBT programı için online havacılık eğitimi çözümleri sunan Flyco Grubu’yla işbirliği yapan Corendon Airlines,  Flyco tarafından geliştirilen IT çözümüyle ICAO’nun (Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü) EBT gereksinimlerini karşılayabilecek. EBT programı, Flyco’nun Gelişmiş Öğrenim Yönetim Sistemi’ne (A-LMS) entegre edilerek, Corendon Airlines’ın pilotları, kabin görevlileri ve yer ekibi tarafından online eğitimleri sırasında kullanılacak. Corendon Airlines, EBT’yi Türkiye’de kullanan ilk havayollarından biri olacak.

Milyonlarca uçuş analiz ediliyor

Havacılık sektöründe yeni kullanılmaya başlanılan ve bir devrim olarak görülen EBT programı, havayollarının eğitimlerini önceliklendirmesine olanak tanıyor. Milyonlarca uçuşu analiz eden ve 20 yıllık bir geliştirmenin eseri olan EBT programı, uyarlanabilir bir e-öğrenme tabanında çalışıyor. Sistem, kullanıcının herhangi bir konudaki bilgi eksikliklerini tespit ederek bu eksikliklere yönelik modüllerle daha etkili bir eğitim sunuyor. Eğitimlerin önceliklendirilmesi daha etkili bir eğitim sunarken, maliyetlerin düşürülmesine de yardımcı oluyor.



Flyco’nun eğitim yazılımlarından ve sistemlerinden her zaman memnun olduklarını belirten Corendon Airlines Eğitim Müdürü Ahmet Özkan, "EBT yolculuğumuza Flyco gibi güçlü bir iş ortağıyla başladığımız için heyecanlıyız. Corendon Airlines olarak uçuş emniyetine ve güvenliğine çok önem veriyoruz. EBT konseptini Türkiye’de ilk uygulayacak havayollarından biri olmak bizleri gururlandırıyor. Flyco’nun havacılık eğitimi alanındaki uzmanlığı yeni projemizde bizlere büyük katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Corendon Airlines ile iş birliklerini duyurmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Flyco Grup CEO’su Engin Erdin de "Havacılık eğitimlerinde ileriye yönelik somut bir adım olan EBT programının entegrasyonunda Corendon gibi bir havayoluyla çalışmayı iple çekiyoruz. EBT konsepti havacılık eğitimi için daha yeni sayılıyor. Bizler de işbirliği yaptığımız havayolları için eğitimde daha inovatif ve etkili çözümler sunmak için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Corendon'dan havacılık eğitimlerinde büyük adım

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 6 yıl önce
Tebrikler Flyco ve Corendon! Nice başarılara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Beleş ~ 6 yıl önce
Yeryüzündeki en ucuz eğitim şirketi. Bedavacılar bunlarla çalışıyor. Sekreterlik kursları bile daha pahalı. Keşke biraz araştırslardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Erdin super adamdır her şeyi iki tarafda hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Firavunun Laneti ~ 6 yıl önce
Sektördeki lakabı Erhan Bayramın Çiftliği olmuş bir havayolu ... hadi bırakın boşversenize şununla bununla anlaşmış... Ahmet Özkanda sanki messiyle anlaşmış takımı şampiyon yapacak gibi poz vermiş... işini bilen kılcını kuşanıyor. Bizde yedik!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 6 yıl önce
Eğitim masrafını karşılıyoruz diyorlar ama maaştan 1000euro kesiyorlar tip eğitimi ücreti için. Karşılıyoruz demeyin kardeşim ozaman!!! Diğer bir konu alınacak pilot sayısı 4. Bunlarda A kaptanın yiğeni, B kaptanın komşusu, C kaptanın oğlu. Sürece katılacak arkadaşlarım üzgünüm hepsi seçilmiş kişiler :) CPT. doğru söylemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim karışır ~ 6 yıl önce
Adamlar seni almak zorunda mı kardeşim, dünya sana borçlu dimi!
Cpt. ~ 6 yıl önce
Şirkete yeni alınan FO'ları sadece torpil kriterine göre seçtikleri herkes tarafından biliniyor. Torpille hak etmeyen adamları alıyorlar, onlardan daha kaliteli adaylar avucunu yalıyor. Torpilli FO'larını değil EBT, NASA ile eğitseler hiç bir şey fark etmez. Önce adil ve mantıklı bir seçim yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Cpt rumuzlu arkadas, alinanlardan kac tanesini taniyosun kac tanesiyle ucma imkanin olduda genel bir karalama yapiyosun..yaptiginiz ayip. Bu ulkede herkes biryerlere gelmek icin esini dostunu devreye sokmaya calisiyor. Basarili olamayip giremeyen, girenlere bok atiyor. Halbuki hepsi bintane torpil sokmak icin devreye atmadigi takla kalmiyor..emin sen bas torpilli olarak girmissindir senin bakis acina gore degerlendirirsek. Zavalli cpt.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000