04 Mart 2021, Perşembe 13:19:03

Corendon'dan çocuklu ailelere özel indirim

Corendon Airlines, çocuklarla tatile çıkmayı daha keyifli hale getiriyor ve çocuklu ailelere tüm uçuşlarda büyük indirim fırsatı sunuyor.

Corendon Airlines, çocuklarla tatile çıkmayı daha keyifli hale getiriyor ve çocuklu ailelere tüm uçuşlarda büyük indirim fırsatı sunuyor. Çocuklu tatil planlayanlar ve memlekete uçmak isteyenler, 15 Mart’a kadar yapacakları rezervasyonlarda toplam bilet fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim kazanıyor.

Corendon Airlines’ın "Çocuklu Aile Kampanyası" ile 15 Mart’a kadar hava yolunun internet sitesi veya anlaşmalı acenteler üzerinden yapılan ve içerisinde 2-12 yaş arası çocuk yolcuların yer aldığı tüm rezervasyonlara yüzde 25 indirim uygulanıyor.

2021 yaz sezonu uçuşları için geçerli olan kampanyanın bir avantajı da indirimin sadece çocuklar için geçerli olmayıp rezervasyondaki tüm yolcuların toplam bilet tutarı üzerinden hesaplanıyor olması.

UÇUŞTAN 7 GÜN ÖNCESİNE KADAR DEĞİŞİKLİK HAKKI

Çocuklu Aile Kampanyası’ndan bilet satın alan yolcuların tatil planlarının veya tarihlerinin değişmesinden de endişe etmesine gerek kalmıyor. Corendon Airlines, Mart ayı boyunca şirket web sitesinden ve acenteler üzerinden yapılan tüm rezervasyonlarda, uçuştan 7 gün öncesine kadar cezasız tarih ve hat değişikliği yapabilme imkanı sunuyor.

Yolcuların gönül rahatlığı ile rezervasyon yapması için Mart ayı boyunca yapılacak satın almalara uygulanan hizmet, 2021 yaz sezonunda gerçekleşecek tüm uçuşlar için geçerli.  

Corendon'dan çocuklu ailelere özel indirim

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000