30 Eylül 2020, Çarşamba 14:15:59

Corendon Zonguldak'tan sezonun son uçuşunu yaptı

Zonguldak ile Almanya arasında düzenlenen sezonluk uçak seferleri bugün itibariyle sona erdi.
  • Pist genişletme çalışmaları başladı. Çaycuma havalimanı 2021 nisandan itibaren kesintisiz hizmet verecek. Emeği geçenlere teşekkürler.
  • Bu sene SpiceJet'e wet lease var mı ? Geçen sene Banglore - Ahmedabad arasında rast gelmişti,hoş bir sürpriz olmuştu. Hem pandemi, hem de SpiceJet'in iflas eden JetAirways 737 lerini alıp uçak açığını kapatması nedeniyle bu sene olmayabilir.
  • 2021 de görüşme üzere daha fazla uçuş ve yeni hatlar.

Zonguldak ile Almanya arası uçak seferleri bugün itibariyle sona erdi.

Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı, pandemi sürecinde 1 Haziran seyahat kısıtlamaların kalkması ile tekrar hizmet vermeye başlamışken bugün itibariyle sezonu kapatarak son uçağını uğurladı. Corendon Havayolu şirketinin uçağı sabah saat 07.45'te Münster'den 152 yolcusu ile Zonguldak Havaalimanı'na iniş yaptı. Sezonun CAI9068 'nolu sefer sayılı son uçağı da saat 12.40'da Münster'e 180 yolcusu ile uçuşunu gerçekleştirdi.

Sosyal mesafe kuralına uyularak, giden yolcuların önce ateşleri ölçüldü ve yapılan korona virüs testlerine bakılarak pasaport kontrolü yapıldı. Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Almanya'ya giden yolcuları uğurlayarak, uçuş ekibine teşekkür ett

Corendon Zonguldak'tan sezonun son uçuşunu yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ltas ~ 3 yıl önce
Pist genişletme çalışmaları başladı. Çaycuma havalimanı 2021 nisandan itibaren kesintisiz hizmet verecek. Emeği geçenlere teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 3 yıl önce
Bu sene SpiceJet'e wet lease var mı ? Geçen sene Banglore - Ahmedabad arasında rast gelmişti,hoş bir sürpriz olmuştu. Hem pandemi, hem de SpiceJet'in iflas eden JetAirways 737 lerini alıp uçak açığını kapatması nedeniyle bu sene olmayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah ah keske ~ 3 yıl önce
bu sene yok.. insallah 2021 kisina olur
Komiksin ~ 3 yıl önce
Kendin sorup kendin cevap vermişsin dostum :)
Seneye ~ 3 yıl önce
Kalır misiniz ki
Kalırız ~ 3 yıl önce
niye kalmayalım ki. Sadece biraz dinleneceğiz.
Bartınlı ~ 3 yıl önce
2021 de görüşme üzere daha fazla uçuş ve yeni hatlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000