14 Şubat 2019, Perşembe 10:20:09

Corendon yönetimi turizmcilerle bir araya geldi

Corendon Turizm Grubu, Antalya ve çevre illerde faaliyet gösteren acenteleriyle özel bir akşam yemeğinde bir araya geldi.
  • Once su alkollu yakalanan kaptqnlarinzdan bahsedin az alkollu yaklanan kabinmemurlarinidan bahsedin Sonra da OFISTE yatan isi gucu YALAN Dolan personelinkzden bahsedin Oyle foto cekmekle olmuyor gecikmede acentacilrin nasil bagurip cagirdigi cok iyi biliyoruz duyuyoruz
  • Kabin memurlugu son sınavda elendim kırıldim corendon a oysaki umudum coktu hayallerim vardi...
  • Benelüksün en büyük oteli ile mutlulugumuza mutluluk katanlari kutluyoruz. Gururluyuz. Köprü, otoyol, tünel ve dünyanin en büyük havaalanindan sonra Benelüksün en büyük otelimiz de oldu.
  • Erhan'cığım çok şıksın.Senin ve Corendon'un başarılarının devamını dilerim.
  • GÜZEL ŞİRKET YOLU AÇIK OLSUN YAKINDA ANTALYA NIN 1 NUMARAKI HAVAYOLU OLUR
  • Bu büyüklük egosu bizi mahfedecek. Dünyanin en büyük havaalanini yaptik dünyaya meydan okuduk bir türlü acamiyoruz. Metrosu yok. Simdi de "Benelüksün en büyük oteli" ile meydanlardayiz. Ülkemizin disinda bir ülkede büyük bir otelin sahibi Türk diye bir de bununla mi gurur duyacagiz simdi. Benelüks vatandaslarinin halini düsünemiyorum bile. Kiskancliktan patlamislardir.

Corendon Turizm Grubu, Antalya ve çevre illerde faaliyet gösteren acenteleriyle özel bir akşam yemeğinde bir araya geldi. 70 acenteden 130 turizm profesyonelinin katıldığı yemekte, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Airlines’ın Antalya çıkışlı uçuşlarını tanıttı.

2019 yılına başarılı bir giriş yapan Corendon Turizm Grubu, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve şirket yöneticileri, 2019 planlarını aktarmak ve Corendon Airlines’ın Antalya çıkışlı uçuşlarını tanıtmak üzere Antalya ve çevre illerde faaliyet gösteren acenteleriyle özel bir yemekte bir araya geldi.

70 acentenin yöneticileri ve çalışanlarının hazır bulunduğu yemekte konuşan Karaer, “Başarıyla kapattığımız 2018 sezonunun ardından hedeflerimizi büyüttük. Hollanda ve Belçika’da kendi tur operatörümüz ile yaptığımız operasyonlarımızla Türkiye destinasyonunda yüzde 51 ile pazar lideriyiz. Bu sene Amsterdam’da base edeceğimiz uçak sayısını 6’ya çıkararak operasyonumuzu büyütmeyi ve Türkiye dışındaki diğer 20 destinasyonumuz ile birlikte 2019’da toplamda 750 bin turiste ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.



Karaer, grup şirketlerinden Corendon Airlines’ın hedefleri için ise şu açıklamalarda bulundu. “2019 senesinde filomuzu yüzde 50 büyüterek toplam yolcu sayımızı 4 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Hem base hem de ulaştığımız destinasyon sayısını arttırarak 2019’da da başta Almanya olmak üzere birçok ülkeden Antalya, İzmir, Mısır, İspanya, Yunanistan gibi turistik destinasyonlara düzenleyeceğimiz uçuşlar ile büyümeye devam edeceğiz. Özellikle 5 yıldır düzenli bir kapasite artışı ile yerimizi sağlamlaştırdığımız Almanya pazarındaki payımızı büyütmek için girişimlerimiz devam ediyor. Köln’den sonra Münster ve Nürnberg’e de uçaklarımızı base ederek bu pazardaki ciddi oyuncular arasında kendimize yer ediniyoruz. Bu akşam da burada Akdeniz Bölgesi turizmcilerine başta Almanya olmak üzere Rusya ve Polonya gibi ülkelerden Antalya ve Gazipaşa’ya düzenlediğimiz uçuşlarımız hakkında bilgi vermek amacıyla toplandık. Acentelerimizin ilgisinden çok memnun kaldık. Onların da desteğiyle güzel bir sezon geçireceğimizi öngörüyoruz.”

Yıldıray Karaer’in konuşmasının ardından yapılan çekilişle 1 şanslı kişiye Corendon Havayolları Antalya-Almanya gidiş dönüş uçak bileti, 1 şanslı kişiye ise Corendon Village Hotel Amsterdam’da 2 gece konaklama hediye edildi. 

Corendon Airlines’ın Antalya’ya gerçekleştireceği direkt uçuşların biletleri, Türkiye’deki seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yanı sıra şirket resmi internet sitesi üzerinden satışa sunuluyor. Corendon Airlines’ın Nisan 2019 – Ekim 2019 tarihleri arasında Türkiye’ye gerçekleştireceği uçuşlar şu şekilde sıralanıyor:

Almanya – Antalya

Dresden : Pazartesi, Perşembe, Cumartesi
Düsseldorf : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Erfurt : Pazartesi, Perşembe
Friedrichshafen : Çarşamba, Pazar
Karlsruhe/Baden : Salı, Cumartesi
Köln-Bonn : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Leipzig : Çarşamba, Cuma, Cumartesi
Hannover : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Hamburg : Salı, Perşembe, Cumartesi
Memmingen : Pazartesi, Cuma
Nürnberg : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Paderborn : Pazartesi, Perşembe, Cuma, Cumartesi
Stuttgart : Çarşamba, Pazar
Berlin Tegel : Salı, Perşembe, Pazar

Polonya – Antalya

Katoviçe : Çarşamba, Cumartesi
Poznan : Çarşamba
Varşova : Çarşamba, Cumartesi

Rusya – Antalya

Yekaterinburg : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar

Almanya – Alanya (Gazipaşa)

Köln : Çarşamba
Frankfurt : Çarşamba
Münih : Cuma
Leipzig : Cuma

Corendon yönetimi turizmcilerle bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

siz ~ 5 yıl önce
Once su alkollu yakalanan kaptqnlarinzdan bahsedin az alkollu yaklanan kabinmemurlarinidan bahsedin Sonra da OFISTE yatan isi gucu YALAN Dolan personelinkzden bahsedin Oyle foto cekmekle olmuyor gecikmede acentacilrin nasil bagurip cagirdigi cok iyi biliyoruz duyuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No name ~ 5 yıl önce
Kabin memurlugu son sınavda elendim kırıldim corendon a oysaki umudum coktu hayallerim vardi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi ki ~ 5 yıl önce
Olmamış diyeceksin rahat ol içerisi bolca ikiyüzlü dolu iş yaparsın engellerler boşver he açık kaptanla evlenmek diyorsun şunu bil karısının yanında başka kabin görevlisine asılan kaptanlar var ayrıca kocamı sana emanet ediyorum sahip çık diyen eski kabin görevlileri de var bunları iyi bil.Herkes de bilsin içeride neler olduğunu havayolu değil neysee.
B747 ~ 5 yıl önce
Benelüksün en büyük oteli ile mutlulugumuza mutluluk katanlari kutluyoruz. Gururluyuz. Köprü, otoyol, tünel ve dünyanin en büyük havaalanindan sonra Benelüksün en büyük otelimiz de oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devrem ~ 5 yıl önce
Erhan'cığım çok şıksın.Senin ve Corendon'un başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalanla ~ 5 yıl önce
Dolanla basari
ESK ~ 5 yıl önce
GÜZEL ŞİRKET YOLU AÇIK OLSUN YAKINDA ANTALYA NIN 1 NUMARAKI HAVAYOLU OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavaş ~ 5 yıl önce
Gel az
Selim ~ 5 yıl önce
Bu büyüklük egosu bizi mahfedecek. Dünyanin en büyük havaalanini yaptik dünyaya meydan okuduk bir türlü acamiyoruz. Metrosu yok. Simdi de "Benelüksün en büyük oteli" ile meydanlardayiz. Ülkemizin disinda bir ülkede büyük bir otelin sahibi Türk diye bir de bununla mi gurur duyacagiz simdi. Benelüks vatandaslarinin halini düsünemiyorum bile. Kiskancliktan patlamislardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Alaka? ~ 5 yıl önce
Bu bir ticaret. Güzel reklamı da oldu. Sen de ticaret yap, sen de para kazan.
İçeride ~ 5 yıl önce
Neler döndüğünü çok iyi biliyoruz birisi de devrem demiş devrenin neler yaptığını çok iyi bilioruz
Ali ~ 5 yıl önce
Helal, ağzına sağlık

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000