03 Şubat 2020, Pazartesi 12:01:20

Corendon Türk sporuna desteğini sürdürüyor

Corendon Airlines, Türk sporunu desteklemeye, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı sponsorluğu ile devam ediyor.

Corendon Airlines; Türk sporunu desteklemeye, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı sponsorluğu ile devam ediyor. Bisiklet, basketbol, futbol, voleybol, hentbol, korfbol, buz hokeyi, beyzbol ve buz pateni gibi pek çok spor branşına sponsorluk katkısı sunan Corendon Airlines, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı’na da pek çok alanda destek verecek. Corendon Airlines, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı iş birliğini ise “Kartallar Hep Yüksekten Uçar” filmiyle duyurdu. Kaptan Bahar Çağlar ile birlikte tüm takım oyuncularının yer aldığı film, Beşiktaş taraftarlarına “#birliktehavalarauçuyoruz” şeklinde sesleniyor.

Türk sporunun en büyük destekçilerinden Corendon Airlines, 2019 -2020 sezonu boyunca logosu ile birlikte Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı’nın formalarında yer alacak.

“Türk kadın basketboluna değer katacağız”

Sponsorluk anlaşmalarına Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı ile birlikte devam ettikleri için çok mutlu olduklarını dile getiren Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ise görüşlerini şu şekilde ifade etti:

“2019 yılı, şirketimiz açısından her alanda çok başarılı bir yıl oldu. Yıl içerisinde spor sponsorluklarımıza da ivme kazandırdık. Türk sporunun saygın kulüpleri ile iş birlikleri gerçekleştirdik. Sponsorluk anlaşmalarımıza Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı ile devam ediyoruz. Türk spor tarihinde çok önemli bir yere sahip Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile bir arada olmak, bize mutluluk ve gurur veriyor. Kendileri ile birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmaların Türk kadın basketboluna büyük değer katacağına inanıyoruz.”

Güçlü sponsorluklarla yolumuza devam edeceğiz

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, tüm branşları güçlü sonsorluklarla desteklemek için çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Beşiktaş’ımızda 2019 yılında başlayan değişimi 2020’de de devam ettireceğiz. Diğer branşlarda olduğu gibi kadın basketbolunda da sportif başarıyı yakalamak için Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Bey ile birlikte çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük spor kulübü olarak her branşta hak edilen başarıyı elde etmek için Beşiktaş değerlerinden taviz vermeden, her zaman sözünü verdiğimiz şeffaflık ilkesi doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Corendon Airlines ile imzaladığımız bu sponsorluk anlaşması, bu anlamda çok kıymetli. Öncelikle Türk sporuna kattıkları değer için kendilerine teşekkür ederim. Biz, her spor dalında sporcu yetiştiren, alt yapıya önem veren ve Türk sporunu ileriye taşıyan bir kulüp olacağız. Bu misyon, tarihiminiz ve değerlerimizin bize yüklediği önemli bir sorumluluk. Corendon Airlines’ın da desteğiyle Beşiktaş TRC İnşaat kadın basketbol takımımız da bu doğrultuda ilerleyecek. Birlikteliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyorum.”

Lansman filminde Kaptan Bahar Çağlar sahaya bir kartal gibi iniyor

45 ülke ve 145 havalimanına yılda 6 milyon yolcu taşıyarak Avrupa ve Türkiye’nin en önemli havayolları arasında yer alan Corendon Airlines, iş birliğini ise Dişi Kartallar için hazırladığı “Kartallar Hep Yüksekten Uçar” lansman filmi ile birlikte duyurdu.

Bahar Çağlar’ın bir kartal gibi uçarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü Akatlar Spor Kompleksi’ne geldiği lansman filmi, kartal belgesellerine atıfta bulunuyor ve Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı oyuncularının rakiplerini bir kartal gibi geçtiğini anlatıyor.

Tüm oyuncuların yer aldığı lansman filmi, dijital mecralarda yayınlanmaya başladı.









Corendon Türk sporuna desteğini sürdürüyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000