01 Eylül 2018, Cumartesi 14:22:25

Corendon sponsorluğunda sörf yaptılar

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına bu yıl üçüncü kez düzenlenen Koruncuk Sörf Festivali, 29 - 30 Ağustos tarihlerinde Corendon Turizm Grubu ana sponsorluğunda Alaçatı’da gerçekleşti.
  • ibizada tatil. Ülkemiz bu kadar darbogazdayken Türkiyede bir yerde tatil hediye etselerdi olmazmiydi.? Paramiz cebimizde kalirdi.
  • Nerde ?
  • Nerede bizde o şans bizide götürmezlerki tatile ahhh ahhh

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına bu yıl üçüncü kez düzenlenen Koruncuk Sörf Festivali, 29 - 30 Ağustos tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleşti. Corendon Turizm Grubu ana sponsorluğunda 100’ü aşkın genç sporcunun katılımıyla yapılan festival boyunca, denizde renkli ve heyecanlı görüntüler yaşandı. Etkinliğin son gününde Saba Tümer’in sunumuyla gerçekleştirilen ödül töreninde kürsüye çıkanlar, birbirinden özel hediyelerin de sahibi oldu.

Çocukları sevgi dolu bir ortamda okul öncesi yaştan itibaren geleceğe hazırlayıp topluma kazandıran Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına düzenlenen Koruncuk Sörf Festivali, üçüncü kez Alaçatı’ya renk kattı.

29 - 30 Ağustos tarihlerinde Corendon Turizm Grubu ana sponsorluğunda düzenlenen yarışlarda genç sporcular denizde keyifli görüntülere yol açarken, aileleri ve diğer izleyiciler de bu heyecanı paylaştı.

Çağla Kubat Windsurf Akademi Alaçatı’da düzenlenen yarışlara kız ve erkek kategorilerinde 100’ü aşkın genç sporcu katıldı. Çekişmeli anlara sahne olan yarışların ardından Saba Tümer’in sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde, 13 yaş altında kızlarda Elif Ercan, erkeklerde ise Ozan Özay, 17 yaş altında kızlarda Aylin Özay, erkeklerde Angeli Hacudi ve 21 yaş altında ise kızlarda Nazlı Deniz Örenli, erkeklerde de Ali Maga birincilik kürsüsüne çıktı.

Genç sporcuların yarışı Koruncuklara umut oldu

3. Koruncuk Sörf Festivali ile hazırlıklarında son aşamaya gelinen Urla Çocukköy’e katkı sağlanması amaçlandı. Urla’nın Barbaros Köyü’nde 15 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan köy, 1992 yılından bu yana hizmet veren İstanbul Bolluca Çocukköyü’nün ardından, Türkiye’nin ikinci Koruncuk Köyü olacak.

Alaçatı’dan Ibiza’ya: Corendon’dan özel ödüller

3. Koruncuk Sörf Festivali’nin ana sponsoru olan Corendon Turizm Grubu, genç sporcuların başarısını birbirinden özel ödüller ile kutladı. Festivalin birincileri Alaçatı’nın denize sıfır tek oteli olma özelliğine sahip Premier Solto Hotel by Corendon’da iki gece konaklama kazandı.

Müsabakada ikincilik kürsüsüne çıkan yarışmacılar Premier Solto Hotel by Corendon’da iki kişilik akşam yemeği ile ödüllendirilirken üçüncüler ise günlük havuz kullanımı hakkının sahibi oldu.

Corendon Turizm Grubu ayrıca sunduğu Özel Ödül ile festivale büyük bir heyecan kattı. Çekilişle belirlenen ödülün sahibi Su Değirmenci, Ibiza’daki Marble Stella Maris Hotel’de üç gün tatil kazandı. Su Değirmenci’e ödülünü, Corendon Turizm Grubu adına Hazan Karaer takdim etti. Corendon Turizm Grubu’nun otelcilik sektöründeki iddialı yatırımlarından Ibiza’daki Marble Stella Maris Hotel, İbiza’daki ilk Türk oteli olma özelliğini taşıyor.

Festivalin sponsorları arasında yer alan Salcano ise kategorilerinin birincilerini bisiklet ile ödüllendirdi. Koruncuk Sörf Festivali’nin genç sporcuları, ödül töreninin ardından kutlamaları kabul etti.

3. KORUNCUK SÖRF FESTİVALİ KAZANANLARI

Corendon Turizm Grubu Özel Ödülü: Su Değirmenci

13 Yaş Altı

Kızlar Kategorisi

1. Elif Ercan

2. Mimoza Meroni

3. Zeynep Hacudi

Erkekler Kategorisi

1. Ozan Özay

2. Emre Gürsoy

3. Mert Kaçan

17 Yaş Altı

Kızlar Kategorisi

1. Aylin Özay

2. İpek Kaçan

3. Elif Ercan

Erkekler Kategorisi

1. Angeli Hacudi

2. Sarp Önkahraman

3. Berke Özay

21 Yaş Altı

Kızlar Kategorisi

1. Nazlı Deniz Ürenli

2. Aylin Özay

3. İpek Kaçan

Erkekler Kategorisi

1. Ali Maga

2. Sarp Önkahraman

3. Emin Gürsoy

Corendon sponsorluğunda sörf yaptılar

Yorumlar

Neden ~ 6 yıl önce
ibizada tatil. Ülkemiz bu kadar darbogazdayken Türkiyede bir yerde tatil hediye etselerdi olmazmiydi.? Paramiz cebimizde kalirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmc ~ 6 yıl önce
Nerde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dnd ~ 6 yıl önce
Nerede bizde o şans bizide götürmezlerki tatile ahhh ahhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000