02 Temmuz 2020, Perşembe 09:41:14

Corendon Airlines Europe Uçuşlara Başladı

Pandemi sebebiyle uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, 27 Haziran itibariyle Almanya’dan Türkiye, 1 Temmuz itibariyle de Almanya’dan Yunanistan ve İspanya uçuşlarına başladı.

Pandemi sebebiyle uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, 27 Haziran itibariyle Almanya’dan Türkiye, 1 Temmuz itibariyle de Almanya’dan Yunanistan ve İspanya uçuşlarına başladı.

Corendon Airlines 1 Temmuz’da Köln’den Kos ve Las Palmas’a; Nürnberg’den Girit ve Rodos’a, Hannover’den Girit, Las Palmas ve Mallorca’ya, Friedrichshafen’dan Rodos’a, Düsseldorf, Hamburg, Berlin ve Paderborn’dan Girit’e sezonun ilk uçuşlarını gerçekleştirdi.

Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, turizm sektöründe zorlu bir dönemden geçildiğini fakat ilk uçuşlara olan talep sonucu sezonun geri kalanından ümitli olduklarını belirtti. Karaer, 2020 yaz sezonunda Corendon Airlines Group’un Avrupa Birliği Bayraklı Havayolu Corendon Airlines Europe ile Almanya’nın 22 şehrinden Yunan Adaları, İtalya ve İspanya’ya uçarken Almanya’nın seyahat uyarısı verdiği AB dışı ülkelerden Mısır’a da uyarının kalkmasını takiben uçmaya başlayacaklarını belirtti. Karaer, “Almanya’daki Köln, Nürnberg, Hannover ve Münster şehirlerinin yanı sıra tatil destinasyonlarındaki base uçaklarımız ile de sürdüreceğimiz uçuşlarımızı, önümüzdeki haftalarda talebin artacağını öngörerek kademeli olarak arttırıyor olacağız” şeklinde konuştu.

Uçuşlar için tüm önlemler hazır

Yeni uçuş deneyimi olarak adlandırdıkları bu dönemde Uluslararası Sivil Havacılık Otoritelerinin getirdiği önlemlerin yanı sıra birçok ekstra prosedür daha geliştirdiklerini ifade eden Karaer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yolcularımız ve ekiplerimizi korumak ve onların güvenle uçabilmesi için her türlü önlemi alıyoruz. Uçaklarımızda normal temizlik süreçlerine ek olarak düzenli aralıklarla yoğun dezenfeksiyon işlemleri yapıyoruz. Bunun yanı sıra yolcularımız, uçaklarımızdaki Hepa filtreleri ve dikey hava akışı sağlayan havalandırma sistemleri sayesinde kabin içerisindeki hava sirkülasyonun kalitesine güvenebilirler. Ayrıca uçuş süresince tüm yolcularımız ve uçuş ekiplerimiz için maske zorunluluğu bulunuyor. Check in ve boarding süreçlerimizi de bu özel duruma göre adapte ettik. Yolcularımızı mümkün olduğu kadar online check in’e teşvik edip boarding ve deboarding süreçlerini de küçük gruplar halinde yöneteceğiz.”

 

Corendon Airlines’dan Tatil Programını Güvence Altına Alan Uygulamalar

Corendon Airlines ayrıca pandemi sürecinde bir yandan tatile özlem duyarken bir yandan da değişen gündem ve ülkelerin farklı uygulamaları sebebiyle rezervasyon yaparken endişe taşıyan misafirleri için esnek rezervasyon imkanı sağlayarak yolcularının biletlerine güvence veriyor. “Biletin Güvende” kampanyası ile yolcuların içleri rahat bir şekilde Corendon Airlines’dan rezervasyon yapabileceklerini anlatan Yıldıray Karaer, “Misafirlerimizin rahatı için bu süreçte tüm rezervasyonlarda ücretsiz tarih ve hat değişim imkânı sunuyoruz. Biletini 13 Haziran 2020 ve 15 Temmuz 2020 tarihleri arasında Corendon Airlines’dan alan yolcularımız, uçuş tarihlerine 7 gün kalana kadar tarih ve hat değişikliği talebinde bulunabilecekler. Tatil planlarına esneklik tanıyarak rezervasyona teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz bu kampanya, 2020 Yaz sezonu süresince yani 31 Ekim 2020’ye kadar sürecek. Yolcularımız uçuşlarını 31 Ekim 2021 tarihine kadar erteleyebilecek ve biletlerini istedikleri destinasyona değiştirebilecekler.” şeklinde açıklamada bulundu. “Corendon Airlines ile Biletin Güvende” kampanyasının detaylarına https://www.corendonairlines.com/tr/haberler/2020-degisiklik-imkani sayfasından ulaşılabilir.

Corendon Airlines Europe Uçuşlara Başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000