15 Temmuz 2010, Perşembe 08:13:36

"ÇOK SİNİR BOZUYOR"

İstihbarat toplamak için kullanılan İnsansız Hava Aracı (İHA) Heron'ların PKK'lıların psikolojisini bozduğu yakalanan teröristlerin itiraflarıyla da ortaya çıktı.
  • hocam tespit iyi olmuş.haklısın.bize heronu satan,teröristede herondan nasıl kaçılır ,veriyor bilgisini.
  • Pkk herondan daha etkili bir yöntemde dev zeplin yapıp uçak savar atış menzilinden yukarda gözetlemek.balon sabip duracağı için her an haerketler izlenebilir
  • Burada anlatılanlar, dağa çıkmış insanların öylesine bilebileceği şeyler değil. Bir de bunları kimlerden öğrendiklerini anlatsınlar. Mandallamadan mesafe tesbiti...vay vay! Güneydoğuda PKK ile filan mücadele etmiyoruz, batılı güçlerle mücadele ediyoruz.
  • PSİKOLOJİ İNSAN, HAYVAN VE BİTKİLERDE VAR... BU PİSLİKLERİN PSİKOLOJİSİ Mİ VARMIŞ?
Hakkari'de polisin son operasyonlarında Yüksekova ilçesinde haraç alırken yakalanan PKK'lı F.T., "Heron'lardan çok korkuluyor. Seslerini duyunca sabit durup geçmelerini bekliyor, uzaklaşınca hareket ediyorduk. Sinir bozucu araçlar olarak algılanıyor" dedi. "Deniz Amed" kod adlı K.C. ise Heron'ların devamlı bölgede gezmesiyle örgütün Kuzey Irak'taki etkinliğinin azalacağını, çünkü örgüt üyelerinin hava saldırısı olacak diye hareket edemez hale geleceğini söyledi. "Bir harekata 20-30 uçak katılıyor. Saldırılarda ilk iki uçağın attığı bombalar etkili oluyor. Diğerlerinin bir zararı olmuyor" diyen K.C., çukur noktalara kurulduğu için karakollara saldırmayı tercih ettiklerini de belirtti. K.C, "Askeri kuvvetler 19 yıldan beri aynı telsiz kanallarını kullanmakta. Bu kanallardan kriptolu yapılan muhabereyi veya parazit sesini duyunca, arazide birliklerin olduğunu anlayarak önlem alıyoruz. Mandallama esnasındaki yer ve mesafe hakkında bilgi sağlıyoruz" diye ifade verdi. R.D. de Heron'lardan saklanmak için dere yataklarını kullandıklarını anlatarak, "Top atışı başladığında önce yüksek kayaların arasında sığınıyoruz. Aynı noktaya bir daha atış yapılmayacağı düşüncesiyle sonra ilk atışın yapıldığı yerde toplanılır" dedi.

(Sabah)

"ÇOK SİNİR BOZUYOR"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hocam tespit iyi olmuş.haklısın.bize heronu satan,teröristede herondan nasıl kaçılır ,veriyor bilgisini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pkk herondan daha etkili bir yöntemde dev zeplin yapıp uçak savar atış menzilinden yukarda gözetlemek.balon sabip duracağı için her an haerketler izlenebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada anlatılanlar, dağa çıkmış insanların öylesine bilebileceği şeyler değil. Bir de bunları kimlerden öğrendiklerini anlatsınlar. Mandallamadan mesafe tesbiti...vay vay! Güneydoğuda PKK ile filan mücadele etmiyoruz, batılı güçlerle mücadele ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PSİKOLOJİ İNSAN, HAYVAN VE BİTKİLERDE VAR... BU PİSLİKLERİN PSİKOLOJİSİ Mİ VARMIŞ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000