26 Ekim 2017, Perşembe 14:33:53

Çocuklar ilk kez uçağa bindi

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Şırnaklı 183 öğrenci ilk kez uçağa binerek İstanbul’a geldi.
  • bu ülkede güzel projelerde varmış.
  • ILK KEZ UCAGA BINEN BU COCUKLARIN TAKSI ESNASINDA AYAGA KALKMASINA SINIRLENIP SERT SEKILDE FREN YAPIP DUSMELERINE SEBEP OLAN TIMUCIN A.'NIN AYNI CESARETI 15 VIP ILE ANKARA UCUSUNDA GOSTERMESINI ARZU EDIYORUZ. MACASI YERSE TABI.. 3,5
  • guzel olmuş
  • proje cok guzel tebrik ederim. Hic denizi goremeyen ve ucaga binemeyen ogrencilerimizin olmasi ne aci. Baska ulkelerde bunlar luks degil sadce ihtiyac.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Şırnaklı 183 öğrenci ilk kez uçağa binerek İstanbul’a geldi.

İçişleri Bakanlığının yürüttüğü 'Biz Anadoluyuz Projesi' kapsamında Şırnak’tan, İstanbul’a gelen 183 çocuk ilk kez uçağa binme heyecanı yaşadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başlattığı ‘Biz Anadoluyuz Projesi’ kapsamında Şırnak’tan gruplar halinde getirilen 183 öğrenci, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan THY uçağı ile İstanbul’a geldiler. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 183 öğrenciyi İstanbul Valisi Vasip Şahin karşıladı. Çocuklarla kısa bir süre sohbet eden Vali Şahin, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Vasip Şahin, gelen 183 öğrencinin 3 gün boyunca İstanbul Valiliği tarafından ağırlanacağını ve İstanbul’un çeşitli yerlerinin gösterilerek çocukların iyi vakit geçirmelerini sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Vali Şahin, çocukların ayrı bir mutluluk geçirmesi için 'Biz Anadoluyuz Projesi'nin tasarlandığını söyledi.

“İlk kez uçağa bindiler"

İlk defa uçağa bindiğini ve heyecanlı olduğunu dile getiren ilköğretim öğrencisi Dilus Ertuç, “Çok heyecanlıyım. İlk defa uçağa bindim. İlk defa deniz göreceğim. Çok mutluyum. Yukarından daha iyi seyredebilmek için cam kenarına oturdum. İstanbul'da 3 gün gezip tatilin tadını çıkartacağız” dedi.

Uçakta çok korktuğunu söyleyen Dilek Kabul, “İstanbul’a ilk kez geliyorum. Uçağa bindiğimde çok korktum. Heyecanlandım. Alışırsam uçak kullanmak isterim. Daha önce deniz görmedim” şeklinde konuştu.

İlk defa Şehir dışına çıktığını söyleyen Şirin Çoban, ”Çok mutluyum. İlk defa şehir dışına çıktım. Uçak çok güzeldi. Ama biraz korktum. İyi bir tatil olacağına eminim” ifadelerini kullandı.

Uçağa bindiğinde kalbinin duracak gibi olduğunu söyleyen Zelil Erener, ”Şırnak’tan geliyorum. İstanbul’a ilk kez geliyorum. Uçağa bindiğimde heyecandan kalbim duruyordu. Valimize de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İstanbul Valiliği Proje kapsamında farklı şehirlerden gelen 3 bin çocuğu İstanbul’da ağırlayacak.





Çocuklar ilk kez uçağa bindi

Yorumlar

hayret ~ 6 yıl önce
bu ülkede güzel projelerde varmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çocuk ~ 6 yıl önce
ILK KEZ UCAGA BINEN BU COCUKLARIN TAKSI ESNASINDA AYAGA KALKMASINA SINIRLENIP SERT SEKILDE FREN YAPIP DUSMELERINE SEBEP OLAN TIMUCIN A.'NIN AYNI CESARETI 15 VIP ILE ANKARA UCUSUNDA GOSTERMESINI ARZU EDIYORUZ. MACASI YERSE TABI.. 3,5

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne guzel ~ 6 yıl önce
guzel olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takipci ~ 6 yıl önce
proje cok guzel tebrik ederim. Hic denizi goremeyen ve ucaga binemeyen ogrencilerimizin olmasi ne aci. Baska ulkelerde bunlar luks degil sadce ihtiyac.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000