31 Mart 2011, Perşembe 17:50:41

ÇİZMECİ'DEN JET HIZIYLA YANIT

Isparta'da düşen MD tipi uçağın sahibi World Focus Havayolları'nın ortakları birbirine düşmüş, AirportHaber de yaşananları gündeme getirmişti. Halen şirketin yüzde 20 hissedarı olan Zeynel Gündoğ, ortağı Yavuz Çizmeci'ye ağır suçlamalar yöneltmişti. Çizmeci kanadından yanıt gecikmedi.
  • Ticari meseleleri internete haber yapmak nedir? Alacak - borç meselelerini herkes ortaya yaysın. "Ben kayınbiraderime borç verdim. Sonra geri vermedi." Hop bir internet sayfasına haber diye çıkayım. Mahkemeler bunlar ile dolu. Tüm dosyaları alın yayınlayın. Yapmayın. Bu haber niteliği olmayan işkilli işleri flaş flaş diye duyurmayın. Bize ne? (Bu yorum kati yayınlanmaz)

İŞTE YAVUZ ÇİZMECİ TARAFINDAN GELEN O CEVAP:

ÇİZMECİ'DEN JET HIZIYLA YANIT

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ticari meseleleri internete haber yapmak nedir? Alacak - borç meselelerini herkes ortaya yaysın. "Ben kayınbiraderime borç verdim. Sonra geri vermedi." Hop bir internet sayfasına haber diye çıkayım. Mahkemeler bunlar ile dolu. Tüm dosyaları alın yayınlayın. Yapmayın. Bu haber niteliği olmayan işkilli işleri flaş flaş diye duyurmayın. Bize ne? (Bu yorum kati yayınlanmaz)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000