19 Haziran 2008, Perşembe 08:03:15

Çinliler UFO icat etti!

Çin'de faaliyet gösteren bir havacılık firması, havada durabilen ve uzaktan kontrol edilebilen UFO (Unidentified Flying Object) görünümlü bir hava aracı geliştirdi.
  • DİKKAT DİKKAT ÇİN kopya çekmeden doğru dürüst uçak yapamazken uçan daire yapıyor.Öyle görünüyor ki uzaylı kardeşlerimiz ABD den vazgeçmiş artık çinliler ile işbirliği yapıyorlar.

Xinhua ajansının bildirdiğine göre, 1,2 metre çapındaki insansız hava aracı, dikey kalkış ve iniş yapabiliyor, bin metre irtifaya kadar yükselip havada asılı durabiliyor.

Pervaneli bir motorla yol alan ve uzaktan kumandayla ya da önceden belirlenen bir rotada uçabilen araç, saatte 80 km hıza ulaşabiliyor.

Havadan görüntüleme, jeolojik araştırma ve acil aydınlatma için tasarlanan hava aracını geliştirmek için 12 yıl sarf eden Harbin Smart Aerocraft Ltd şirketi, ilk prototip için 4,1 milyon dolar tutarında harcama yaptı.

Çinliler UFO icat etti!

Yorumlar

apron kedisi ~ 16 yıl önce
DİKKAT DİKKAT ÇİN kopya çekmeden doğru dürüst uçak yapamazken uçan daire yapıyor.Öyle görünüyor ki uzaylı kardeşlerimiz ABD den vazgeçmiş artık çinliler ile işbirliği yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000