18 Mart 2019, Pazartesi 13:17:13

Çinli şirketin İstanbul uçuşlarının detayları belli oldu

Çin Chengdu merkezli havayolu şirketi Sichuan Airlines şirketinin İstanbul Havalimanı seferlerinin detayları belli oldu.
  • Mal bulmuş mağribi gibi sevinelim. Avrupalı taşıyıcılar BA LH KL haricinde çekildiler. Trafiğin bizim dışımızdaki %70 i arap... dünyanın en gereksiz iddialı büyük havalimanında ispanya yok, portekiz yok isviçre yok iskandinavya yok fin yok fransa yok belçika yok çek yok italya yok yok oğlu yok! Kıskanan ne çokmuş birader!
  • Tüh ATR ile bekliyorduk biz, yanılmışız meğer :(
  • SATISINI HANGİ ACENTE YAPACAK ??
  • 737900er ile ucsalardi
  • A-350 ile mi uçacaktı?
  • Sichuan Havayollarinin diğer havayolu sirketlerinden farkı var. Air China, China Southern ve China Eastern havayolu sirketlerinin hisseleri var. Yani ortak bir kuruluş. Demek isteyecegim konu, bu sirketin Chengdu-Istanbul arasindaki sefeeler de basarili olmasi bizim yararimiza. Yani China Eastern ve Air China'yi da Istanbula cekebilmek icin buyuk bir fırsat oluyor. Hainan Havayollari zaten Istanbulu duyurmasi eli kulaginda...
  • Yer hizmetleri kimde?
  • Darisi Hainan gibi prestijli havayollarinin basina..

Çin Chengdu merkezli havayolu şirketi Sichuan Airlines şirketinin İstanbul Havalimanı seferlerinin detayları belli oldu.

Şirket 30 Nisan 2019 tarihinden itibaren haftanın 3 günü Chengdu – İstanbul Havalimanı – Chengdu seferlerine başlayacak. 3U8187 sefer sayılı uçuş ile Chengdu – İstanbul Havalimanı, 3U8188 sefer sayılı uçuş ile ise İstanbul Havalimanı – Chengdu seferleri yapılacak.

Chengdu-İstanbul seferlerinde Airbus A330 tipi uçakların kullanılması planlanıyor.

Çinli şirketin İstanbul uçuşlarının detayları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Amn aman ~ 5 yıl önce
Mal bulmuş mağribi gibi sevinelim. Avrupalı taşıyıcılar BA LH KL haricinde çekildiler. Trafiğin bizim dışımızdaki %70 i arap... dünyanın en gereksiz iddialı büyük havalimanında ispanya yok, portekiz yok isviçre yok iskandinavya yok fin yok fransa yok belçika yok çek yok italya yok yok oğlu yok! Kıskanan ne çokmuş birader!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He ~ 5 yıl önce
Nerden biliyorsun kardeş? Yeni havalimanına bu saydığın yerlerden havayolu gelmeyeceği ne malum?
Long beach ~ 5 yıl önce
Tam gereksiz insanlardan birisin hiç birşeyden haberin yok boş boş yazıyorsun
Leman ~ 5 yıl önce
Tüh ATR ile bekliyorduk biz, yanılmışız meğer :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GSA KİM IST ? ~ 5 yıl önce
SATISINI HANGİ ACENTE YAPACAK ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boyink ~ 5 yıl önce
737900er ile ucsalardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bekliyordunuz! ~ 5 yıl önce
A-350 ile mi uçacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 5 yıl önce
A375 olaydı iyiydi...
İnsaf ~ 5 yıl önce
Kasap et koyun can derdinde. 49 kişi katledildi, siz gövde gösterisinden başka bir işe yaramayan boş bir ziyaretin pervasızca harcanan paralarla yapılan aptal uçuşuna çene yarıştırıyorsunuz.
!! ~ 5 yıl önce
Banane ölen 49 kişiden. Havacılık sitesinde havacılıkla ilgili yorum yapıyorum. Sen 'gövde gösterisi' görmek istiyorsan gitte ölen 49 kişiyi kendi emellerine alet edip 3-5 oy almak için milletin parasıyla utanmadan kalkıp Yeni Zelanda'ya gidenlere bak.
Sichuan ~ 5 yıl önce
Sichuan Havayollarinin diğer havayolu sirketlerinden farkı var. Air China, China Southern ve China Eastern havayolu sirketlerinin hisseleri var. Yani ortak bir kuruluş. Demek isteyecegim konu, bu sirketin Chengdu-Istanbul arasindaki sefeeler de basarili olmasi bizim yararimiza. Yani China Eastern ve Air China'yi da Istanbula cekebilmek icin buyuk bir fırsat oluyor. Hainan Havayollari zaten Istanbulu duyurmasi eli kulaginda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 5 yıl önce
Yer hizmetleri kimde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Redx ~ 5 yıl önce
Celebide sanrım
IST ~ 5 yıl önce
Darisi Hainan gibi prestijli havayollarinin basina..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 5 yıl önce
Hainan da mı geliyor?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000