03 Haziran 2020, Çarşamba 17:24:27

Çinli hava yolu şirketlerine uçuş yasağı!

ABD, Çinli havayolu şirketlerinin ülkeye uçuşunu yasakladı.
  • Bence Çin hükümeti vatandaşlarına uzunca bir süre ülkelerinden çıkmamaları konusunda uyarıda bulunmalı. Düşünsenize Sultan Ahmet meydanında Çinliler geziyor!!
  • Hatasının diyeti diye biz de bunlardan uçuş kabul etmeyelim ve sonra sırayla tüm ülkeler bunları tecrit edebilir. Gelgelelim biz de o imkan ve lüks pek mevcut değil. Abd de rezerve çok sağlam
  • Çin iyi bir dersi fazlasıyla hakediyor. Umarım tüm dünya gereğini yapar. Ekonomik , siyasal, kültürel bütün ilişkiler en alt seviyeye indirilir.
  • Bu karar Çin'i çok etkiler ve üstüne de Abd ve avrupa şirketleri Çin'den politik sebepler ile virüsün etkileri ve oradan yayılması nedeniyle ekonomik sorun yaşadıkları için çıkarlarsa üretimi ve sanayisi çok büyük oranda ucuz işgücü,vergi muafiyetleri ve kopyacılığa dayanan Çin'in işi çok zor olur. Zira bu ülkelerin üretimi kaydırabilecekleri başta Türkiye,Latin Amerika ülkeleri olmak üzere çok seçenekleri var.
  • Bu durumda tüm Çin diğer şirketler üzerinden ABD ye uçar.
  • Tüm dünyayı perişan ettiler yaz sonuna kadar kesinlikle ne THY nede başka hiç bir Türk Firmasının Çine uçuş yapmaması gereklidir... Sadece zaruri olduğu için kargo seferleri devam etmektedir.Saygılar
  • Çin ile tüm dünya diyaloğunu kesmeli. Bu kaçıncı vaka!
  • Tüm ülkeler ayni yasağı koymali, taki kedi,köpek ,vahşi hayvan yemeği kesene ve yaydiklari virüsün aşısını bulana kadar.
  • Bu planlanan bir sey gerceklesen degil.

ABD, Çinli havayolu şirketlerinin ülkeye uçuşunu yasakladı.

Trump yönetiminin aldığı karara göre, Çinli havayolu şirketleri ABD’ye Haziran ayı ortasından itibaren uçuş gerçekleştiremeyecek.

Kararın Çin’in ABD ile sürdürülen ticaret görüşmelerinin önünü tıkadığı gerekçesiyle alındığı öne sürülürken, ABD ile Çin arasında yıl başından bu yana corona virüsü gerginliği yaşanıyordu.

Haziran’ın 16’sında başlaması beklenen uygulamanın Air China, China Eastern Airlines Corp, China Southern Airlines Co. ve Hainan Airlines Holding Co. şirketlerini kapsayacağı belirtiliyor.

Çinli hava yolu şirketlerine uçuş yasağı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Noname ~ 4 yıl önce
Bence Çin hükümeti vatandaşlarına uzunca bir süre ülkelerinden çıkmamaları konusunda uyarıda bulunmalı. Düşünsenize Sultan Ahmet meydanında Çinliler geziyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gol olacak olsa ~ 4 yıl önce
Hatasının diyeti diye biz de bunlardan uçuş kabul etmeyelim ve sonra sırayla tüm ülkeler bunları tecrit edebilir. Gelgelelim biz de o imkan ve lüks pek mevcut değil. Abd de rezerve çok sağlam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ders ~ 4 yıl önce
Çin iyi bir dersi fazlasıyla hakediyor. Umarım tüm dünya gereğini yapar. Ekonomik , siyasal, kültürel bütün ilişkiler en alt seviyeye indirilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çin ~ 4 yıl önce
Bu karar Çin'i çok etkiler ve üstüne de Abd ve avrupa şirketleri Çin'den politik sebepler ile virüsün etkileri ve oradan yayılması nedeniyle ekonomik sorun yaşadıkları için çıkarlarsa üretimi ve sanayisi çok büyük oranda ucuz işgücü,vergi muafiyetleri ve kopyacılığa dayanan Çin'in işi çok zor olur. Zira bu ülkelerin üretimi kaydırabilecekleri başta Türkiye,Latin Amerika ülkeleri olmak üzere çok seçenekleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bize Yarar ~ 4 yıl önce
Bu durumda tüm Çin diğer şirketler üzerinden ABD ye uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇİN ~ 4 yıl önce
Tüm dünyayı perişan ettiler yaz sonuna kadar kesinlikle ne THY nede başka hiç bir Türk Firmasının Çine uçuş yapmaması gereklidir... Sadece zaruri olduğu için kargo seferleri devam etmektedir.Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Çin ile tüm dünya diyaloğunu kesmeli. Bu kaçıncı vaka!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru karar ~ 4 yıl önce
Tüm ülkeler ayni yasağı koymali, taki kedi,köpek ,vahşi hayvan yemeği kesene ve yaydiklari virüsün aşısını bulana kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha gerceklesmedi ~ 4 yıl önce
Bu planlanan bir sey gerceklesen degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az bekle ~ 4 yıl önce
Geliyor
???? ~ 4 yıl önce
Haziranın 16 sından sonra dendiğine göre zaten anlamıştık gerçekleşti mi gerçekleşmedi mi
Erik ~ 4 yıl önce
Vaziyet alın ortalık karışacak.
Vaybe ~ 4 yıl önce
Tespite bak beee! Helal beeee!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000